הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת טלפון

חשבתי על חול אבל אני רוצה בסוף להזמין מהארץ קודם כל זה יהיה באנגלית אם יש בעייה אם הטלפון אני יכול לשכוח מאחריות למה רק לשלוח להם אותו יעלה כמו עוד מכשיר ועוד הרבה דברים..
חשבתי על נקסוס 5 מה אתם אומרים ?
נקסוס 5 להיט אני מרוצה ממנו מאוד במיוחד שהייתי כבול לאייפון המון שנים

מאיפה קניתה את שלך וכמה עלה ?

החזרתי את האייפון 4 וקיבלתי זיכוי של 790 שח ברשת best mobile.
אחרי הנחה נוספת של עובדי המתחם יצא לי 1600 שח כולל מגנים ושטויות נוספות.
הם נותנים לך גם שנתיים אחריות

• פותח/ת השרשור
החזרתי את האייפון 4 וקיבלתי זיכוי של 790 שח ברשת best mobile.
אחרי הנחה נוספת של עובדי המתחם יצא לי 1600 שח כולל מגנים ושטויות נוספות.
הם נותנים לך גם שנתיים אחריות
תודה לך אני יקנה תנקסוס 5

זה לא באמת כזה יקר...ושווה כל שקל

ואם מצליחים להביא אותו מאירופה או ארהב בכלל שווה
זה יקר יותר ב500 שקל לפחות. חבל לזרוק כסף על מכשיר שלא ייתן לו מעבר למכשיר אחר. לא צריך נקסוס 5 בשביל מוזיקה וואטסאפ.

זה יקר יותר ב500 שקל לפחות. חבל לזרוק כסף על מכשיר שלא ייתן לו מעבר למכשיר אחר. לא צריך נקסוס 5 בשביל מוזיקה וואטסאפ.
אם זה וואטסאפ ומוזיקה גם לא צריך יותר מאייפון 4. אבל תשמע תענוג אמיתי להתנהל עם הטלפון הזה, וכמה שלא מתלהבים מהסוללה שלו הוא מחזיק לי יותר מ24 שעות ואני כבר לא צריך לצאת מהבית עם מטען צמוד. המהירות שלו שווה הכל, עדכונים מגוגל, מצלמה מצוינת, מסך טוב, שווה את הכסף לדעתי. תמיד אפשר לחסוך אבל למי שיש אני אומר למה לא

אם זה וואטסאפ ומוזיקה גם לא צריך יותר מאייפון 4. אבל תשמע תענוג אמיתי להתנהל עם הטלפון הזה, וכמה שלא מתלהבים מהסוללה שלו הוא מחזיק לי יותר מ24 שעות ואני כבר לא צריך לצאת מהבית עם מטען צמוד. המהירות שלו שווה הכל, עדכונים מגוגל, מצלמה מצוינת, מסך טוב, שווה את הכסף לדעתי. תמיד אפשר לחסוך אבל למי שיש אני אומר למה לא
ומה עם זה שאומרים שהרמקול שלו גרוע?

אם כבר נושא על טלפונים. אמא שלי (מבוגרת יש לומר), צריכה טלפון חדש. היא לא יודעת לגלוש באינטרנט ובקושי יודעת לכתוב SMS. מעדיפה Dumb phone ללא אינטרנט (הכוונה שלא תהיה לה חבילת אינטרנט) וכדאי עם מקשים. יש משהו מומלץ?

אם כבר נושא על טלפונים. אמא שלי (מבוגרת יש לומר), צריכה טלפון חדש. היא לא יודעת לגלוש באינטרנט ובקושי יודעת לכתוב SMS. מעדיפה Dumb phone ללא אינטרנט (הכוונה שלא תהיה לה חבילת אינטרנט) וכדאי עם מקשים. יש משהו מומלץ?

אם הייתי צריך לבחור טלפון למבוגר הייתי בוחר באחת מהאופציות:
1. יש לך את הטלפון של LG "מותאם למבוגרים". אם אמא שלך לא רוצה להישאר מאחור כשלחברות שלה יש אייפון זאת נראת כמו אחלה אופציה. אבל מבחינת עלות אתה צריך להבין שדופקים אותך, הטלפון הוא אנדרואיד לכל דבר והחומרה שלו היא מאד בסיסית - אתה משלם פה על הלאנצ'ר שLG בנו שגם אתה דרך אגב יכול לעשות.

2. טלפון למבוגרים של MIO. אני לא יודע כמה אמא שלך מסתדרת עם טכנולוגיה, אבל הרבה פעמים מבוגרים אוהבים שמפשטים להם דברים ולכן לא צריך להיבהל מההגדרה "טלפון לגיל השלישי". עוד על המכשיר תוכל לקרוא כאן.

3. כל טלפון רגיל שנמצא במחירים הסבירים של העד 300₪ כולם עושים את אותם הפעולות.
תבחר איזה פלאפון שאתה רוצה (עדיף קונכיה) ותסתכל אם הדירוג טוב באמאזון (ותיישם את הטיפ)
למשל: Nokia 2720

זאת גישה בזבזנית שאני לא מסכים איתה... אם לבחור יש כסף ובאמת הוא רוצה לבזבז אותו אז שיעשה את זה בכיף. לי לא ברור למה הוא לא מסתפק בנקסוס 4( שעדיין מצוין ויותר מיתאים לו) וחוסך קצת כסף.

אם הייתי צריך לבחור טלפון למבוגר הייתי בוחר באחת מהאופציות:
1. יש לך את הטלפון של LG "מותאם למבוגרים". אם אמא שלך לא רוצה להישאר מאחור כשלחברות שלה יש אייפון זאת נראת כמו אחלה אופציה. אבל מבחינת עלות אתה צריך להבין שדופקים אותך, הטלפון הוא אנדרואיד לכל דבר והחומרה שלו היא מאד בסיסית - אתה משלם פה על הלאנצ'ר שLG בנו שגם אתה דרך אגב יכול לעשות.

2. טלפון למבוגרים של MIO. אני לא יודע כמה אמא שלך מסתדרת עם טכנולוגיה, אבל הרבה פעמים מבוגרים אוהבים שמפשטים להם דברים ולכן לא צריך להיבהל מההגדרה "טלפון לגיל השלישי". עוד על המכשיר תוכל לקרוא כאן.

3. כל טלפון רגיל שנמצא במחירים הסבירים של העד 300₪ כולם עושים את אותם הפעולות.
תבחר איזה פלאפון שאתה רוצה (עדיף קונכיה) ותסתכל אם הדירוג טוב באמאזון (ותיישם את הטיפ)
למשל: Nokia 2720
אפשר לבחור שם רוסית כשפה? זה נראה כמו צעצוע והמחיר לא כזה אטרקטיבי. יש לו דגם מקביל בחו״ל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית