הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת טלפון

זאת גישה בזבזנית שאני לא מסכים איתה... אם לבחור יש כסף ובאמת הוא רוצה לבזבז אותו אז שיעשה את זה בכיף. לי לא ברור למה הוא לא מסתפק בנקסוס 4( שעדיין מצוין ויותר מיתאים לו) וחוסך קצת כסף.
בסדר מראש הוא בא מכוון על הנקסוס 5, עם הדילים שיש היום אתה מחלק ל4 תשלומים ולא מרגיש את זה. ואם להמנע מבזבוז אפשר גם להשאר עם הטלפון הנוכחי

בהנחה שאתה קונה בארה"ב,לא עדיף לגשת לוולמארט/AT&T/VERIZON/כל חברה כזו או אחרת ולקנות את המכשיר המתאים?

.
זהו שאני לא יודע מה מתאים. ההורים שלי גם לא גרים בארה״ב אלא בישראל. ורייזון אי אפשר לקנות כי זה עובד על רשת CDMA שלא קיימת כבר בישראל (פלאפון לשעבר, עד שעברו ל GSM). וולמארט מוכרים מכשירים של AT&T וורייזון בעצם עם חוזה או בפריסה לתשלומים. לא משתלם לרכוש מהם בכל מקרה ואין להם מבחר כזה טוב (לרוב אייפון, סמסונג, LG ומוטרולה). אין להם את ה LG שצויין כאן, אני חושב שזה דגם של ישראל אבל אולי יש לו מקביל בחו״ל וזה יצא יותר זול.

ההורים שלי גם לא גרים בארה״ב אלא בישראל
יותר קל,
כל חנות פלאפונים היום מחזיקים גם מכשירים ישנים יחסית (בלי אינטרנט וכל מה שציינת,טווח מחירים של עד 400 ש"ח,גם לי יש בסגנון כזה)
ככה שזה לא אמור להוות בעיה,מה גם שתחסוך זמן משלוח וכאבי ראש אם זה יירכש בארץ.

רכשתי לפני כחצי שנה פלאפון מסוג נוקיה לסבי שדובר אך ורק רוסית, פה ושם כמה מילמולים בעברית. אני אגיע הביתה ואעדכן בדגם, אבל בעיקרון הוא נקנה מבאג(כנראה יש ביותר זול) וכמובן שיש את האפשרות לשנות לשפה הרוסית. המסך די גדול והמקשים נוחים, ככה שהוא מסתדר יופי.

לא הייתי מוציא יותר מ200 שקל לפלאפון לאדם מבוגר שצריך לחייג ולקבל שיחות בלבד. בעיקר רוכש דגמים" עמידים" עם מסך מספיק גדול ומקשים נוחים.

אפשר לבחור שם רוסית כשפה? זה נראה כמו צעצוע והמחיר לא כזה אטרקטיבי. יש לו דגם מקביל בחו״ל?

לא נראה שיש רוסית, אפילו אנגלית נראה לי שאין זה דגם של LG שיש רק בארץ.
כמו שאמרתי אתה יכול להתקין לאנצ'ר ועוד כל מיני אפלקציות על כל אנדרואיד (ראה)
דוגמא : 1, 2

כמובן שאם אתה קונה, אז רק סמארטפון סיני, הסכום שתוציא הוא שליש ממה שהיית מוציא על פלפאפון של בראנד מוכר.

בעיקר רוכש דגמים" עמידים" עם מסך מספיק גדול ומקשים נוחים
עמידים זה לא מילה..היה לי בעבר נוקיה אוטובוס שעבד יותר טוב שהוא הוטח בקיר.
אגב אם למישהו יש/יודע מאיפה אפשר להשיג כזה היום אני אשמח לדעת,זה זן נכחד.

קניתי היום תנקסוס 5
תתחדש 😃

אני גם בעד נקסוס 5-4 יש בהם את החומרה הכי מתקדמת בתמורה לכסף שמשלמים עליהם , אבל וזה אבל גדול יש בעיה.
הרמקול והספיקר שלהם חלשים.
שאני מנסה לשים בנאדם על ספיקר הוא פשוט לא שומע שום דבר. ומבחינתי טלפון שאין בו ספיקר נורמלי הוא לא טלפון.

• פותח/ת השרשור
עלה לי בסביבות ה2300 עלה קצת יותר בגלל שנתיים אחריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית