אחוז שומן גבוה

• פותח/ת השרשור PoliA
  • פורסם בתאריך

PoliA

משתמש מתחיל
26
11
נק' מוניטין:
11
26
11
ערב טוב 😃
אני בת 20 גובה 172 שוקלת 73ק"ג
אני מתאמנת כבר שבועיים וחצי בערך בבית ועושה הליכות ומנסה לשמור על תזונה נכונה כבר. 3 וחצי שבועות שאני עוקבת אחרי התזונה.
בתהליך הזה ירדתי כבר 5 ק"ג כמעט(!! )
בחדר כושר בדקו לי אחוזי שומן עם מכשיר מוזר כזה שנראה כמו משקל שמחובר לקופה שמקלידים בה נתונים ואז זה מדפיס פתקית עם אחוזי שומן והכל.. בכל מקרה, הוא אמר 32% שומן.
זה ממש הרבה ואני לא כל כך מבינה איך נפטרים מכל השומן הזה. אם אני אוכלת ממרחים זה לא יותר מ5% וחלב רק 1%.. כמעט ולא משתמשת בשמן בבישול ואם כן אז רק ספריי שמן זית. יש לכם עצות מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה
פולי

בחדר כושר בדקו לי אחוזי שומן עם מכשיר מוזר כזה שנראה כמו משקל שמחובר לקופה שמקלידים בה נתונים ואז זה מדפיס פתקית עם אחוזי שומן והכל.. בכל מקרה, הוא אמר 32% שומן.
יש למכשירים האלו 50% סטייה. מה גם שאחוז שומן לנשים הוא במספרים גבוהים. 20% נחשב חטובה במקסימום.

זה ממש הרבה ואני לא כל כך מבינה איך נפטרים מכל השומן הזה. אם אני אוכלת ממרחים זה לא יותר מ5% וחלב רק 1%.. כמעט ולא משתמשת בשמן בבישול ואם כן אז רק ספריי שמן זית. יש לכם עצות מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה
אין קשר בין השומן באוכל לשומן שנאגר בגוף.

אני מתאמנת כבר שבועיים וחצי בערך בבית ועושה הליכות ומנסה לשמור על תזונה נכונה כבר. 3 וחצי שבועות שאני עוקבת אחרי התזונה.
מה התפריט שלך?

לגבי מה יש לך לעשות, תתחילי מלקרוא את המאמר הבא: כשתסיימי אם יהיו לך שאלות את את מוזמנת לשאול אם לא אז תפרסמי את התפריט שתעשי לעצמך:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

יש שם קישור למדריך השלם לחיטוב, כנסי לקישור בסוף ותעברי גם על המאמר הזה.

• פותח/ת השרשור
יש למכשירים האלו 50% סטייה. מה גם שאחוז שומן לנשים הוא במספרים גבוהים. 20% נחשב חטובה

תודה.. כבר קראתי את המאמר.. מה זאת אומרת סטייה של 50%? אז כמה בערך אחוזי שומן יש לי? אפשר לדעת את זה?
מה התפריט שלך?

אין לי כל כך תפריט קבוע.. בבקרים אני בדרך כלל אוכלת בעובדה איזה סנדביץ' עם גבינה (לחם לבן) ואז אני עד 13:00 שותה מלא תה ירוק ואז בצהריים זה בדרך כלל דגים או עוף בתנור וסלט עם קצת פסטה או אורז עם ירקות (מבשלים בעבודה אז לא כלכך יודעת כמות שמן או דברים כאלה למרות שזאת אמא שלי שמבשלת אז אני די סומכת עליה בעניין) ואז במשך שאר היום אני שותה כל הזמן תה ורק בערב אוכלת די מה שמתחשק לבשל.. שזה יכול להיות מוקפצים או סלמון או סתם סנדביץ'.. חשוב לציין שכל פעם שאני אוכלת, אני אוכלת ממש מעט.. אני לא יכולה לאכול הרבה ואני מתמלאת מהר.. ואז אם בא לי משהו יותר מאוחר, אני אוכלת איזה פרי או משהו

תודה.. כבר קראתי את המאמר.. מה זאת אומרת סטייה של 50%? אז כמה בערך אחוזי שומן יש לי? אפשר לדעת את זה?
את יכולה להעלות תמונה לפורום הערכת אחוזי שומן.

קראת גם את המדריך לחיטוב?

אין לי כל כך תפריט קבוע.. בבקרים אני בדרך כלל אוכלת בעובדה איזה סנדביץ' עם גבינה (לחם לבן) ואז אני עד 13:00 שותה מלא תה ירוק ואז בצהריים זה בדרך כלל דגים או עוף בתנור וסלט עם קצת פסטה או אורז עם ירקות (מבשלים בעבודה אז לא כלכך יודעת כמות שמן או דברים כאלה למרות שזאת אמא שלי שמבשלת אז אני די סומכת עליה בעניין) ואז במשך שאר היום אני שותה כל הזמן תה ורק בערב אוכלת די מה שמתחשק לבשל.. שזה יכול להיות מוקפצים או סלמון או סתם סנדביץ'.. חשוב לציין שכל פעם שאני אוכלת, אני אוכלת ממש מעט.. אני לא יכולה לאכול הרבה ואני מתמלאת מהר.. ואז אם בא לי משהו יותר מאוחר, אני אוכלת איזה פרי או משהו

זה דרך חיים, זה לא חיטוב ולא מסה..מה יקרה מזה..תלוי, אם ההורמוני רעב שלך תקינים כנראה שלא תרדי ולא תעלי. יכול להיות שתעלי, ויכול להיות שתרדי. להגיד לך שזה טוב..? לדעתי לא.

אם את מחפשת תוצאות תכנסי למדריך לחיטוב תחשבי RMR תבני תפריט תפרסמי התפריט כאן עם כל הערכים תקבלי חוות דעת ותתחילי להתקדם משם

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/pics/IN/FATPER.jpg

תתחיליל לקרוא בפורטל קילוגרם על חיטוב ובהצלחה להתאמן קשה משתלם, לקרוא משתלם פי 4
http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/

תודה.. אני מרגישה די טיפשה חח זה ממש מסובך..!
זה ממש הרבה מידע שצריך להתחיל ולעבוד עליו אחרי שנים של הזנחה... אני אנסה להתמיד בזה.
ממש תודה! 😃
אני יעלה תמונה יותר מאוחר בשביל לנסות להבין כמה אחוזי שומן באמת יש.

ערב טוב 😃
אני בת 20 גובה 172 שוקלת 73ק"ג
בתהליך הזה ירדתי כבר 5 ק"ג כמעט(!! )
פולי
תודה.. אני מרגישה די טיפשה חח זה ממש מסובך..!
זה ממש הרבה מידע שצריך להתחיל ולעבוד עליו אחרי שנים של הזנחה... אני אנסה להתמיד בזה.
ממש תודה! 😃
אני יעלה תמונה יותר מאוחר בשביל לנסות להבין כמה אחוזי שומן באמת יש.

@PoliA
את צריכה להבין ולהפנים עוד משהו:
שני המספרים האלו שמסמנים את המשקל ואחוז השומן שלך, לא אמורים לעניין אותך. אני יודע שזה קשה, פסיכולוגית, להתנתק מזה, אבל זו עובדה.

הדברים היחידים שצריכים לעניין אותך הם:
  • איך אני נראית במראה
  • איך הבגדים עולים עלי.

Back
למעלה תחתית