עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לדעתכם הרמה הכי גבוהה שאקטומורוף יכול להגיע בלי להשתמש בסטרואידים?
תמונות
אבל בשביל להגיע למשקל הזה הם היו צריכים לאכול הרבה יותר מבן אדם ״נורמלי״, כמו שבן אדם שמן(נגיד 100+ בלי מסת שריר יכול לעשות דיאטה ולהגיע ל-60 קילו, אבל יהיה לו יותר קשה מאשר לאדם שהוא שחיף באופן טבעי)אני בדרך כלל לא גולש בפורום הזה, אבל לא מזמן היה לנו דיון במכון שאני מתאמן בו באוסטרליה לגבי בחור שבא לייעוץ ואמר שהוא אקטומורף. התגובות היו כמעט כולן זהות - אין כזה דבר. אני יכול להביא דוגמאות של 10+ אנשים שכל חייהם היו רזים, התאמנו ועדיין היו רזים, ברגע שעשו סוויץ' בראש ובאימונים והתחילו בעיקר לאכול - הגיעו ל100+.
אני לא יודע מה הבחור אמר, אבל אקטומורף זה לא משהו שיודעים אם זה אמיתי או לא , זה עובדה , יש אנשים שהחילוף חומרים שלהם באמת מהיר זה נדיר , ופשוט בגלל שרוב האוכלוסייה הם שחיפים שלא אוכלים וחושבים שהם אוכלים מלא אז הם קוראים לעצמם אקטומורפיםאני בדרך כלל לא גולש בפורום הזה, אבל לא מזמן היה לנו דיון במכון שאני מתאמן בו באוסטרליה לגבי בחור שבא לייעוץ ואמר שהוא אקטומורף. התגובות היו כמעט כולן זהות - אין כזה דבר. אני יכול להביא דוגמאות של 10+ אנשים שכל חייהם היו רזים, התאמנו ועדיין היו רזים, ברגע שעשו סוויץ' בראש ובאימונים והתחילו בעיקר לאכול - הגיעו ל100+.
מעניין אולי יש בזה משהואני לא יודע מה הבחור אמר, אבל אקטומורף זה לא משהו שיודעים אם זה אמיתי או לא , זה עובדה , יש אנשים שהחילוף חומרים שלהם באמת מהיר זה נדיר , ופשוט בגלל שרוב האוכלוסייה הם שחיפים שלא אוכלים וחושבים שהם אוכלים מלא אז הם קוראים לעצמם אקטומורפים