הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לדעתכם הרמה הכי גבוהה שאקטומורוף יכול להגיע בלי להשתמש בסטרואידים?

• פותח/ת השרשור Henv90
  • פורסם בתאריך

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17

השאלה הזו חוזרת ונישנית, זה שאלה מאוד כללית ואינדווידואלית ומשתנה מאדם לאדם, כיצד אתה רוצה שאמשיך לך את הרמה המקסימלית שאדם יכול להגיע? היקפי יד ורגל? תמונות? כי תאמת, אינני יודע.

מתמונות ברשת אתה לא תמצא את הרמה הטבעית ביותר שאפשר להגיע אליה, המון מתאמנים שמשתמשים בחומרים ועדין נראים בפרופורציה טוענים שהם טבעיים, כך שזו שאלה שלמעשה אין עליה תשובה חד משמעית.

אני בדרך כלל לא גולש בפורום הזה, אבל לא מזמן היה לנו דיון במכון שאני מתאמן בו באוסטרליה לגבי בחור שבא לייעוץ ואמר שהוא אקטומורף. התגובות היו כמעט כולן זהות - אין כזה דבר. אני יכול להביא דוגמאות של 10+ אנשים שכל חייהם היו רזים, התאמנו ועדיין היו רזים, ברגע שעשו סוויץ' בראש ובאימונים והתחילו בעיקר לאכול - הגיעו ל100+.

אני בדרך כלל לא גולש בפורום הזה, אבל לא מזמן היה לנו דיון במכון שאני מתאמן בו באוסטרליה לגבי בחור שבא לייעוץ ואמר שהוא אקטומורף. התגובות היו כמעט כולן זהות - אין כזה דבר. אני יכול להביא דוגמאות של 10+ אנשים שכל חייהם היו רזים, התאמנו ועדיין היו רזים, ברגע שעשו סוויץ' בראש ובאימונים והתחילו בעיקר לאכול - הגיעו ל100+.
אבל בשביל להגיע למשקל הזה הם היו צריכים לאכול הרבה יותר מבן אדם ״נורמלי״, כמו שבן אדם שמן(נגיד 100+ בלי מסת שריר יכול לעשות דיאטה ולהגיע ל-60 קילו, אבל יהיה לו יותר קשה מאשר לאדם שהוא שחיף באופן טבעי)

אני לא יודע מה הבחור אמר, אבל אקטומורף זה לא משהו שיודעים אם זה אמיתי או לא , זה עובדה , יש אנשים שהחילוף חומרים שלהם באמת מהיר זה נדיר , ופשוט בגלל שרוב האוכלוסייה הם שחיפים שלא אוכלים וחושבים שהם אוכלים מלא אז הם קוראים לעצמם אקטומורפים

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה הבחור אמר, אבל אקטומורף זה לא משהו שיודעים אם זה אמיתי או לא , זה עובדה , יש אנשים שהחילוף חומרים שלהם באמת מהיר זה נדיר , ופשוט בגלל שרוב האוכלוסייה הם שחיפים שלא אוכלים וחושבים שהם אוכלים מלא אז הם קוראים לעצמם אקטומורפים
מעניין אולי יש בזה משהו

כל אחד מגיע עם מטען גנטי מסויים, כמובן שלאנשים מסויימים קשה יותר להרזות / להעלות משקל מאחרים, אבל זה פשוט תירוץ וכניעה להגדרות מטופשות. לעלות במשקל זה לא בלתי אפשרי, להגיע למשקל מסויים על א.ש מסויים על זה אפשר להתווכח טבעי/לא טבעי.

״טבעי״ גם אנשים שעושים סייקל ואחריו pct לא עברו את הסף הגנטי שלהם כי הם מחזיקים על עצמם רק את המסה שהם יכולים , לעומת המקצוענים שעושים בלאסט אנד קרוז.
מה שאני בעצם אומר כאן זה שטבעי יכול להגיע לרמה של מוזרק בתיאורה אבל בשלב מסוים בדרכו לשם הוא יתחיל להתקדם ממש לאט וכמעט אפסית ומזה ניתן להסיק בעצם שאי אפשר לדעת מה הגבול שבו אדם מפסיק להיות טבעי אלא רק לקבוע מי לא טבעי או בעצם לפסול את היותם טבעיים.

לדוג׳ אם תראה נער בן 21 על 7% למשך כל ימות השנה על משקל 92 קילו בגובה 1.80 תוכל חד משמעית לקבוע כי הוא חד משמעית לא טבעי
אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך אי אפשר לקבוע שמישהו טבעי.

תתאמן חזק, תאכל טוב ותגיע לאן שתגיע ואם לא תהיה מרוצה מהקצב התקדמות ותחליט להזריק , זה גם בסדר....

Back
למעלה תחתית