הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג הפלא ופליאו

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לאחר חיטוב שנמרח על לא פחות מנצח , בחוסר בצלחה להגיע לנקודה ממנה אני מוכן לעשות "מסה" , החלטתי לנסות פליאו .

שיטת התזונה הזאת מאפשרת לי ישר להתחיל בתכנית שמתאימה ל"מסה" , לעומת שלל המתכונות שניסיתי בחיטוב / ניטרלי , ולא קידמו אותי יותר מידי .

השיאים עד היום לחמישיות הם :

230

180

142.5

92.5

התחלתי היום טקסס עם תכנון לטווח קצר שיאפשר לי להתקדם בצורה מהירה , למקרה שאחליט להתחרות .

הקרדיט לתכנית מגיע לנחש הראשון שהוא גם מלך ( וגם תותח וגם זיין , כמובן ) @SmokingSnake

HB :

165X5X5

בנצ' :

115X5X5

מסור :

50X4X8

לגבי התזונה :

התפריט שלי מורכב ויורכב בעיקר מבשר , ביצים , חמאה , שמן זית , וירקות , תוך הקפדה על מינימום של 200 חלבון .
כרגע אני אוכל לשובע נפשי וגופי , ואני מעריך שכמות הקלוריות שאני צורך היא לא גבוהה מהניטרלי שלי .

אני מקווה שארד באחוזי השומן תוך כדי התכנית , אבל לא מתכנן לאכול פחות ממה שאני צריך בשלב הזה .

החוויה שלי בינתיים :

זהו היום השלישי ללא פחמימות למעט ירקות , ובאימון שנמשך יותר משעתיים לא הרגשתי מחסור באנרגיה .
מה שכן , כיוון שהגוף עדיין לא משתמש בשומן בצורה הכי יעילה , הרגשתי קצת חלש מהרגיל מבחינת איך שהרגיש המשקל .

אתמול הרגשתי מעט כאב ראש וחולשה , וסלט עם כמות נדיבה של שמן זית סידר את זה .

החשק לג'אנק שהיה לי 24/7 ברמה חולנית , נעלם .

ירדתי שני קילו של נוזלים בינתיים 102-100

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כיוון שאני עושה HB שהוא חדש לי יחסית , אשתדל לצלם סטים ביום הנפח למטרת תיקון טכניקה

בסקוואט היום ובאימון הסקוואט האחרון , הטכניקה הייתה די זוועתית וחסרת אחידות לחלוטין .
הלבטים שלי הם כמה מהר לרדת ולגבי רוחב העמידה , הבעיות שלי הן גלישת וקריסת ברכיים , ואי שמירה על חזה זקוף .

@MikeRozner

200 חלבון בפליאו זה פח, תכוון ל300...
בהצלחה

למה ככ הרבה ?

נערך לאחרונה:
הרבה כי כל החלבון ה"לא מלא" שהיית מקבל מאורז ולחם מלא וממקורות אחרים כבר לא נמצא בתפריט אז כדאי שהחלבון המלא יפצה על זה(הייתי אומר מינימום 250 למשקל שלך, לא קשה)

סרטון:
הבעיה זה לא המהירות אלא העובדה שאתה לא שומר על הגב זקוף(מתעגל)

• פותח/ת השרשור
הרבה כי כל החלבון ה"לא מלא" שהיית מקבל מאורז וממקורות אחרים כבר לא נמצא בתפריט אז כדאי שהחלבון המלא יפצה על זה(הייתי אומר מינימום 250 למשקל שלך, לא קשה)

סרטון:
הבעיה זה לא המהירות אלא העובדה שאתה לא שומר על הגב זקוף(מתעגל)

שמתי לב רק בסרטון לנקודה הזאת באמת ..
זה לא ממש קרה לי אי פעם .
לגבי המהירות , בהחלט כדאי לי להיות יותר איטי .

סה"כ :

תודה

הטיפ השבועי של אה"ל: קח גומיה לשיער ותשים על החגורה ככה שהחלק שמתנפנף לו שם יפסיק להציק.

תנמיך ממש מעט את המוט ותרים את המרפקים, בלי כיווץ בגב עליון רק אלוהים יציל לך את הסקווט

• פותח/ת השרשור
אימון בהולמס דיזי סנטר . מכון מעולה

התאוששות

HB :

100x3x5

LB :

עם 60 לבחינה . פשוט מדהים כמה שהHB מחזק אותו . הרגשתי כאילו אין משקל על הגב

פרס ללא :

81x3x3

מתח :

4x8

פשיטת גב :

4x10

פלאנק עם 60 לכמה סטים

יד קדמית :

32x3x10 w

נערך לאחרונה:
אם אתה לא קיצוני כדי לך לאכול קצפות ( עם פירות... יכול להגי כמעט ל1000 קלוריות) שמנות והמון פרמזן עם הביצים... אל תשכח לשתות המון
בהצלחה

ברגע שאני אתחיל לעבוד גם אני אתחיל פליאו עד אז סוכרים סוכרים סוכרים 😭
בהצלחה וגם החשק למתוק וג׳אנק נעלם ישר אחרי כמה ימים 😃

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא קיצוני כדי לך לאכול קצפות ( עם פירות... יכול להגי כמעט ל1000 קלוריות) שמנות והמון פרמזן עם הביצים... אל תשכח לשתות המון
בהצלחה

אני קיצוני ואני גם בכללי לא מגיב טוב למוצרי חלב . תודה 😃 ארוחת הבוקר היום ( כולל חצי חבילת החמאה שמצולמת ) :

10001363_820775394605207_114841400_n.jpg
ארוחת ערב :

1780657_820790874603659_1361569505_n.jpg

תשמע, זה השקעה התפריט הזה ובטח יוצא יקר.

אמא שלך לא משתגעת מזה?!

בפליאו אין מוצרי חלב למיטב ידיעתי. אתם מתבלבלים עם CBL או AD.

• פותח/ת השרשור
בפליאו אין מוצרי חלב למיטב ידיעתי. אתם מתבלבלים עם CBL או AD.

בפליאו יש כמה וכמה גישות .
אני אישית חוץ מחמאה לא נוגע במוצרי חלב , וגם בפירות , בשביל מקסימום קטוזיס .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית