הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן וויני

• פותח/ת השרשור orkill
  • פורסם בתאריך

orkill

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
רוצה לשלב חאת שניהם וויני שלוש כדורים ביום (10מג של UNIGEN) אחריי ארוחהבוקר צהריים ערב וקלן 1 בבוקר על בטן ריקה ו2 בערב על בטן ריקה סייקל של 5 שבועות להורדת אחוזי שומן...כרגע אני 20% אחוז שומן גובה 1.73 שוקל 80 רוצה כבר לראות קוביות וכמובן עם אימונים ותזונה
דעתכם?

רוצה לשלב חאת שניהם וויני שלוש כדורים ביום (10מג של UNIGEN) אחריי ארוחהבוקר צהריים ערב וקלן 1 בבוקר על בטן ריקה ו2 בערב על בטן ריקה סייקל של 5 שבועות להורדת אחוזי שומן...כרגע אני 20% אחוז שומן גובה 1.73 שוקל 80 רוצה כבר לראות קוביות וכמובן עם אימונים ותזונה
דעתכם?
לגבי הקלן אני מאוד ממליץ לקרא את הנעוץ בנושא "שורפי שומן" ולהכיר אופן שימוש ומינונים. אין להריץ קלן ל-5 שבועות ללא קטוטיפן.
בנוגע לוויני, לא ממליץ להריץ ללא טסט. גם במינון הנמוך שציינת הוא יפגע בייצור הטסט הטבעי. וויני אינו "שורף שומן" הוא סטרואיד אוראלי 17aa הרעיל לכבד וככזה יש לנהוג בו במשנה זהירות.

לגבי הקלן אני מאוד ממליץ לקרא את הנעוץ בנושא "שורפי שומן" ולהכיר אופן שימוש ומינונים. אין להריץ קלן ל-5 שבועות ללא קטוטיפן.
בנוגע לוויני, לא ממליץ להריץ ללא טסט. גם במינון הנמוך שציינת הוא יפגע בייצור הטסט הטבעי. וויני אינו "שורף שומן" הוא סטרואיד אוראלי 17aa הרעיל לכבד וככזה יש למהוג בו במשנה זהירות.
ואם אני אקח קלן לבד וקטוטפין מומלץ אינו פגוע בגוף קטוטופין ומדוע צריך ? אני יכול לשלב אנבר במקום ויוני ?

ואם אני אקח קלן לבד וקטוטפין מומלץ אינו פגוע בגוף קטוטופין ומדוע צריך ? אני יכול לשלב אנבר במקום ויוני ?
אתה יכול לשלב אנאבר במקום וויני.
קטוטיפן משקם באופן חלקי את רצפטורי הבטא המושבתים כתוצאה מפעילות הקלן. ללא קטוטיפן מאוד לא מומלץ למשוך את הסייקל מעבר לשבועיים.

אתה יכול לשלב אנאבר במקום וויני.
קטוטיפן משקם באופן חלקי את רצפטורי הבטא המושבתים כתוצאה מפעילות הקלן. ללא קטוטיפן מאוד לא מומלץ למשוך את הסייקל מעבר לשבועיים.
טום אתה יודע שהמאמן שלי אמר שהוא לקח שלוש חודשים קלן ווויני בלי טסט וקלן בלי קטוטופין והוא בריא כמו שור מוזררר

טום אתה יודע שהמאמן שלי אמר שהוא לקח שלוש חודשים קלן ווויני בלי טסט וקלן בלי קטוטופין והוא בריא כמו שור מוזררר
מה אתה מנסה להגיד? שאתה מתאמן אצל מישהו שלא מבין כלום בחומרים ומנסה להזיק לעצמו?

אולי זה לא המקום להגיב על זה זה לא קשור לנושא למה אתה/ם צורכים תחומרים הללו אם יורשה לי לשאול
אני לא צורך שום דבר ולגבי אחרים אני מניח שכל אחד וסיבותיו הוא. בדרך כלל המטרה היא להיות יותר חזק/שרירי/מהיר...

אבל זה לא פוגע בגוף ?
פוגע בגוף. אם אתה מעוניין להכיר את התחום אני ממליץ לקרא את החומר המופיע בהודעות הנעוצות בראש הפורום ובאופן כללי ברשת. השאלות שלך הן על גבול ההטרלה הגם שאתה מתפרץ לשרשור עם שאלות לא קשורות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית