הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד להגיע למצב של שריר מכווץ במצב מנוחה?

• פותח/ת השרשור Maorp3
  • פורסם בתאריך

Maorp3

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום
אני מתאמן כחצי שנה, בעיקר אימוני כוח

מבנה הגוף שלי קצת שונה - יש לי רגליים ואגן גדולים יחסית לפלג הגוף העליון, גם באחוזי שומן נמוכים.
זה גורם לי להיראות לא פרופורציונלי וג'ינסים לא יושבים עלי יפה.

אני עושה כמעט כל אימון סקוואטים. בשיא הגעתי ל3 סטים של 5 חזרות במשקל 120 ק"ג, עכשיו אני בחיטוב אז עובד במשקלים קצת יותר נמוכים באותו טווח חזרות.
ברצוני להגיע למצב שהשריר לא גודל, אלא נשאר במצב מכווץ גם כשאני לא "עושה שריר". כיצד ניתן להגיע למצב כזה? אולי כדאי לעבוד על משקל נמוך יותר בטווח חזרות של 15 עם מנוחות קצרות? אולי שילוב של אירובי בעצימות גבוהה?

אשמח להכוונה ושוב אני מזכיר שלא אכפת לי לרדת קצת במסת שריר ברגליים כל עוד במצב מנוחה השריר ייראה מכווץ יותר.

תודה רבה

השריר ייראה בולט יותר כשתוריד מסת שומן (במילים אחרות - תחטב), איך השריר ייראה במנוחה בהינתן אחוז שומן זה או אחר זה כבר תלוי גנטיקה, ואין שום דבר שתוכל לעשות בנידון.

• פותח/ת השרשור
אם זה כך אז המצב האופטימלי מבחינתי יהיה להמשיך לעבוד כוח בפלג גוף תחתון (5 חזרות) ובפלג גוף עליון לעבוד על טווח חזרות של 6-8? כמובן שבראייה לטווח הארוך אני יצטרך לעלות את המשקלים ולעבור תקופות ביניים של חיטוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית