הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איזה פחמימות הכי טובות לתפריט בחיטוב?

• פותח/ת השרשור just me
  • פורסם בתאריך

just me

משתמש מתחיל
66
4
נק' מוניטין:
4
66
4
ואל תגידו לי שיש בירקות חחח כי אני מחפש משהו משביע...

תודה רבה!

תלוי כמה פחמימה יש לך בתפריט, בעקרון בחיטוב אין חשיבות למקור הפחמימה, אלא אם אתה רעב כל הזמן ואז עדיף את הגרסא המלאה בשביל הסיבים

• פותח/ת השרשור
מעדייף את הגרסא המלאה... אתה יכול להביא שמות?
תלוי כמה פחמימה יש לך בתפריט, בעקרון בחיטוב אין חשיבות למקור הפחמימה, אלא אם אתה רעב כל הזמן ואז עדיף את הגרסא המלאה בשביל הסיבים

אני חושב פירכיות יהיה. מצויין , יש בכל מיני טעמים ויש גם מתוקות אז זה ממש טוב שאתה רוצה איזה משהו קראנצי בחיטוב + הכמות שאתה יכול לאכול יחסית עצומה ( בערך בין 15-20 פירכיות זה 100 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
אני חושב פירכיות יהיה. מצויין , יש בכל מיני טעמים ויש גם מתוקות אז זה ממש טוב שאתה רוצה איזה משהו קראנצי בחיטוב + הכמות שאתה יכול לאכול יחסית עצומה ( בערך בין 15-20 פירכיות זה 100 גרם פחמימה
אתה מתכוון לקטנות או הגדולות?

אתה מתכוון לקטנות או הגדולות?
יש כל מיני סוגים יש את הפירכיות הרגילות הגדולות בלי הטעמים של 6.67 פחמימה לפירכית ויש את הקטנות עם הטעמים שהן 2.2 פחמימה לפירכית , מחישוב קטן אתה יכול לראות שזה דיי הרבה פירכיות , נגיד הארוחת בוקר שלי מורכבת מ 40 גרם של פירכיות קינמון (זה נישמע קצת זה לא ) וואלה התענוג לא עולה לי יותר מ 40 פחמימה (אפילו פחות כי זה 78 פחמימה ל 100גרם )

מקורות פחמימה: מה שנקרא בהגדרתו "מלא", שיבולת שועל, כוסמת.הרבה ירקות עם סיבים, הרבה ירקות בכללי....
פרכיות הן ממש מקור גרוע לפחמימה... גם לא משביע וגם מלאות בקלוריות.

מקורות פחמימה: מה שנקרא בהגדרתו "מלא", שיבולת שועל, כוסמת.הרבה ירקות עם סיבים, הרבה ירקות בכללי....
פרכיות הן ממש מקור גרוע לפחמימה... גם לא משביע וגם מלאות בקלוריות.
הפירכיות היום מלאות וגם משיבולת שועל ו15 פירכיות ל 100 גרם פחמימה זה מלא קלוריות ????

יש חבילה של 40 גרם פירכיות תפוח וקינמון כל החבילה רק 30 פחמימה אז זה מצויין לפחמימות בוקר(דיי משביע וטעים )

פחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך (מתפרקות בגוף לאט ולא גורמות לשינויים חדים ברמות האינסולין)- שיבולת שועל, קמחים מלאים, עדשים. לפני אימון משקולות יהייה חכם לאכול פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה- אך זה לא מחייב כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית