עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי כמה פחמימה יש לך בתפריט, בעקרון בחיטוב אין חשיבות למקור הפחמימה, אלא אם אתה רעב כל הזמן ואז עדיף את הגרסא המלאה בשביל הסיבים
אתה מתכוון לקטנות או הגדולות?אני חושב פירכיות יהיה. מצויין , יש בכל מיני טעמים ויש גם מתוקות אז זה ממש טוב שאתה רוצה איזה משהו קראנצי בחיטוב + הכמות שאתה יכול לאכול יחסית עצומה ( בערך בין 15-20 פירכיות זה 100 גרם פחמימה
יש כל מיני סוגים יש את הפירכיות הרגילות הגדולות בלי הטעמים של 6.67 פחמימה לפירכית ויש את הקטנות עם הטעמים שהן 2.2 פחמימה לפירכית , מחישוב קטן אתה יכול לראות שזה דיי הרבה פירכיות , נגיד הארוחת בוקר שלי מורכבת מ 40 גרם של פירכיות קינמון (זה נישמע קצת זה לא ) וואלה התענוג לא עולה לי יותר מ 40 פחמימה (אפילו פחות כי זה 78 פחמימה ל 100גרם )אתה מתכוון לקטנות או הגדולות?
הפירכיות היום מלאות וגם משיבולת שועל ו15 פירכיות ל 100 גרם פחמימה זה מלא קלוריות ????מקורות פחמימה: מה שנקרא בהגדרתו "מלא", שיבולת שועל, כוסמת.הרבה ירקות עם סיבים, הרבה ירקות בכללי....
פרכיות הן ממש מקור גרוע לפחמימה... גם לא משביע וגם מלאות בקלוריות.
אם אתה שבע מפירכיות וזה נכנס בסך הקלורי היומי אז אדרבההפירכיות היום מלאות וגם משיבולת שועל ו15 פירכיות ל 100 גרם פחמימה זה מלא קלוריות ????