הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SmartShake ביקורת.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

הרגע אספתי מתא הדואר את ה״סמארט שייק״, נראה נהדר - איכות החומרים טובה.

עלה לי כ80 שקלים כולל משלוח שערך כעשרה ימים.

אם באפשרותכם לשים יד על הדבר, לכל מי שאוהב נוחות - זה המוצר.

יש תא אחד לכדורים(וויטמינים/דיבול)😃

ותא שני לסקופ חלבון, לדעתי אפשר להכניס עד 2 סקופים.

במהלך האימון זה בקבוק מים ובסופו מסיימים בשייק חלבון:79nb:

image.jpg

image.jpg

• פותח/ת השרשור
חייב להניח יד על דבר כזה, אבל 80 שקל לא קצת מוגזם לשייקר?

בתור אחד ששומר על דבריו, ואני מחליף שייקר אחת ל3 שנים - אני מרשה לעצמי להתפנק ב80 שקלים הללו.

תתחדש,
יש לי גם כזה,נחמד הקטע של המקום לאבקה וכדורים (D-BOL 😁)
אני משתמש בו בעיקר שאני נוסע למקומות רחוקים יחסית,בכללי אני משתמש בבלנדר.

אייל זה לא ממש ביקורת, אתה שמת תמונות וכתבת מה זה עושה.

אני משתמש בזה כבר קרוב לחצי שנה (קיבלתי חינם שקניתי חלבון בחנות באוסטרליה) ות'כלס אני לא מרוצה. יש לי גם מיני סמארט שייק (בלי התאים לכדורים ולחלבון).

קודם כל - בלתי אפשרי לסיים לשתות את הנוזל בפנים, המבנה של השייקר מונע מהתחתית לגלוש לפיה. מה שגורם לשאריות כל אימון מה שגורם לריח זוועתי כל פעם שאתה פותח אותו.

יש כדורים שהשקשוק פוגע בהם, כרגע יש לי לי אבקת קפאין במקום כדורים.

קונספט נחמד אבל בהחלט לא שווה 80 ש"ח.

יקר מאוד, יש לי אחד שהחלק המרכזי שלו גדול יותר ועלה לי הרבה פחות מהמחיר ששילמת.
בכל מקרה, לדעתי שייקר מצויין, תא האבקה יכול להכיל בכיף 2 סקופים, ההברגה של התא(בו מכילים את האבקה) צריכה ליהיות עמוקה יותר אבל לא חוויתי בעיות בנושא.
סה"כ שייקר איכותי אם זה בסגירה שלו ובאטימות שלו.

אצטרף דעה על החסרון שהרשת של השייקר מונעת מהטיפות האחרונת להגיע לפה ותמיד אני מוצא את עצמי פותח את השייקר לגמרי ושותה מה שנשאר(באמת מדובר במעט).

• פותח/ת השרשור
אייל זה לא ממש ביקורת, אתה שמת תמונות וכתבת מה זה עושה.

אני משתמש בזה כבר קרוב לחצי שנה (קיבלתי חינם שקניתי חלבון בחנות באוסטרליה) ות'כלס אני לא מרוצה. יש לי גם מיני סמארט שייק (בלי התאים לכדורים ולחלבון).

קודם כל - בלתי אפשרי לסיים לשתות את הנוזל בפנים, המבנה של השייקר מונע מהתחתית לגלוש לפיה. מה שגורם לשאריות כל אימון מה שגורם לריח זוועתי כל פעם שאתה פותח אותו.

יש כדורים שהשקשוק פוגע בהם, כרגע יש לי לי אבקת קפאין במקום כדורים.

קונספט נחמד אבל בהחלט לא שווה 80 ש"ח.

זה היה בגדול מה שנקרא review.

בכל אופן, אעדכן אחרי האימון היום איך זה מרגיש והאם זה עשה את העבודה.

הcyclone זה השייקר הכי טוב שקיים. הזמנתי מBB.com עלה לי איזה 10 דולר משהו כזה.. הוא איכותי ברמות אם אתם רוצים לקנות שייקר תקנו אותו אתם לא תתאכזבו

האמת שגם לי יש את הסמארט שייק..עשיתי הזמנת גדולה וקיבלתי אותו במתנה.
האמת שאני לא כזה מתלהב ממנו..
נתחיל מזה שתמיד נשאר טיפה של נוזל למטה :\ שזה מעצבן..נעבור לזה שאני לא כזה מבין את הגימיק של לשים אבקה למטה...
אפשר פשוט לשים את האבקה בתוך השייקר, לקחת את זה למכון ולמלא את השייקר במים. הפקק טוב ככה שלא צריך לדאוג שמשהו ישפך.

אפשר פשוט לשים את האבקה בתוך השייקר, לקחת את זה למכון ולמלא את השייקר במים. הפקק טוב ככה שלא צריך לדאוג שמשהו ישפך.
אני משער שזה בגלל שאחרי שאתה שוטף את השייקר ולא נותן לו להתייבש עד הסוף, אז ברוב המקרים נשאר בו קצת מים ואז האבקה נדבקת לדפנות.

אני עם הBlender bottle כבר מלא מלא זמן וואלה אין תלונות הכדור הזה עושה את העבודה יופי ומספיק לנקות עם מים ולתת לו להתייבש פתוח אין שום ריח

גם אני כבר ~שנתיים עם ה-Blender Bottle, תמיד נמצא פתוח מעל הכיור בבית.
הוא כל כך לא מסריח שלפעמים בבוקר אני משתמש בו בתור כוס ושותה מים.

רק אני משתמש בשייקר שמצאתי באיזה ארון שאף אחד לא נגע בו שנים לצד בקבוקי וודקה שהגיעו לשם ב-94?

יש לי את הסמארט שייק הזה
וממשש מבואס
ממש קשה לנקות אותו אחרי הרבה זמן, איפה שהרשת שם בדפנות זה נדבק ואין איך להוציא את השאריות וגם תמיד נשאר בשייקר שייק
וגם אין סימונים של כמויות בשייק שזה חשוב בשבילי
סתם התבאסתי
הכי טוב זה בלנדר ומוזגים לכוס וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית