ייעוץ יעוץ לגבי אבקת חלבון של musclepharm combat powder

MatrixDevil

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברים,
אני כבר כמה חודשים טובים משתמש בו combat powder, האמת שהיא אדירה, בהשוואה לדבקות אחרות שמכילות רק חלבון טהור, היא מכילה תשלובת של חלבונים שמגיעים לשריר במשך 8 שעות.

אחרי אימון אני לוקח 2 סקופים של חלבון, אם לקחת חלבון אחר לדוגמה dymatize elite whey אז יוצא שה50 גרם חלבון לא יספגו בגוף (תלוי במסת שריר אבל זה דיי עד 40 לשעה או לפרק זמן מסוי) וחלק ממנו יזרק, בעוד שחלבון ל 8 שעות נספג כולו.

גם החברה musclepharm ממש ידועה בארה"ב, מה אתם חושבים על ה combat powder? כדאי להמשיך איתו או שהתשלובת לא משנה?
תודה.

תשלובת של חלבונים שמגיעים לשריר במשך 8 שעות
זה חשוב...שמא חלילה תפרק שריר.

גם החברה musclepharm ממש ידועה בארה"ב, מה אתם חושבים על ה combat powder? כדאי להמשיך איתו או שהתשלובת לא משנה?
לא משנה,תקנה מה שהכי זול(כמובן שרצוי חברה מוכרת) וזהו,אין צורך בכל ה"תשלובות" למיניהם.

אם מאסל פארם היו נותנים תמורה בכמות של האבקה(כל האבקות מגיעות במשקל של 5LBs ושל מאסל פארם- 4LBs) בהשוואה למחיר כמו כל האבקות הממוצעות בשוק אני הייתי קונה את המוצרים שלהם ואפילו חושב שהייתי זוכר אותם לטובה בהמשך. הבעיה איתם שמבחינת עלות-כמות לא שווה להזמין אותם ולחכות חודש עד שהם יגיעו.

אחרי אימון אני לוקח 2 סקופים של חלבון, אם לקחת חלבון אחר לדוגמה dymatize elite whey אז יוצא שה50 גרם חלבון לא יספגו בגוף (תלוי במסת שריר אבל זה דיי עד 40 לשעה או לפרק זמן מסוי) וחלק ממנו יזרק, בעוד שחלבון ל 8 שעות נספג כולו.
/quote]
לא הבנתי מה אתה טוען פה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה טוען פה

מה שבאתי להגיד שהתשובה חלבונים שמגיעה עם 5 סוגים שונים מאפשרת לשריר להיות כל הזמן במצב בניה ולקבל להמשיך לעבד את החלבון, בעוד שאבקה רגילה שמכילה חלבון מהיר תספג כמה שהגוף יכול באותו פרק זמן של שעה ואחר כך זה נזרק כבל מה שהוא לא הספיק לעבד. אם בשעה אתה יכול לעבד 40 גרם, אז עם תשלובת אתה באמת תעבוד 40 גם אם לקחת 50 גרם חלבון (כי הוא מתפרס לך לכמה שעות) וחלבון רגיל שלוקחים כ50 גרם, כ10יזרק לפח

זה הקטע שתמיד אפשר לקנות אבקה שהיא רגילה והכי זולה, השאלה היא האם היא עובדת.. פעם לקחתי dymatize עד שגיליתי את התשלובות...

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להגיד, זה לא משהו שאתה מרגיש וזה קשה לדעת, אתה צריך להיות הרבה זמן עם האבקה, עם כל אחת.. אבל הרעיון שעכשיו אתה יכול לקחת חלבון בלי בעיה שהוא לא יועיל מאוד תפס אותי.
חייב להיות שם משהו בדבר הזה

• פותח/ת השרשור
אתם כולכם כל כך נגד זה, מה הסיבה מאחורי זה?
אבקת חלבון רגילה בימינו (לא משנה איזו 100 או לא) נספגת בגוף תוך שעתיים.
אם כך, אם רוצים ספיגה במשך יותר זמן צריך לשלב חלבון שהוא נספג לאט יותר, Casein זה פיתרון טוב.

אתה משלם על כך שאתה מקבל תרכובת שמאזנת אותך ל 8 שעות ולא לשעתיים.
שמישהו בבקשה יסביר מה החסרונות של זה.

ומה אתם מציעים לקבל במקום עם אותה כמות חלבון, כמה שפחות פחמימות וסוכרים.

תודה.

אתם כולכם כל כך נגד זה, מה הסיבה מאחורי זה?
אבקת חלבון רגילה בימינו (לא משנה איזו 100 או לא) נספגת בגוף תוך שעתיים.
אם כך, אם רוצים ספיגה במשך יותר זמן צריך לשלב חלבון שהוא נספג לאט יותר, Casein זה פיתרון טוב.

אתה משלם על כך שאתה מקבל תרכובת שמאזנת אותך ל 8 שעות ולא לשעתיים.
שמישהו בבקשה יסביר מה החסרונות של זה.

ומה אתם מציעים לקבל במקום עם אותה כמות חלבון, כמה שפחות פחמימות וסוכרים.

תודה.

אם ניקח כדוגמא חלבון מי גבינה וחלבון קזאין שהזכרת, קצב הספיגה של מי גבינה הוא 8-10 גרם בשעה וקצב הספיגה של קזאין הוא 6.1 גרם לשעה (רפרנס: The Protein Book של לייל מקדונלד), ממש לא יחס של 1:4. כמובן שהכל משתנה ברגע שאתה מוסיף קצת אוכל לקיבה ולא עורך את המחקרים אחרי צום לילה.

זה כמובן לא אומר שאם צרכת 40 גרם של מי גבינה 30 גרם "הולכים לאיבוד", פשוט יקח לגוף ארבע שעות לעכל את הכל (הערכה גסה בתנאי צום). התעסקות בזמני ספיגה של אבקות חלבון לא צריכה לעניין אותך בכלל, מה שחשוב זה הערכים הסופיים שאתה מגיע אליהם בסוף היום (ואני אפילו לא אכנס ל"כמה חלבון אני יכול לאכול במכה?" או ל"תזמון חלבון לפני/בזמן/אחרי אימון").

• פותח/ת השרשור
אבל דווקא פה זה הבעיה, אם ככה, אפשר היה לאכול ארוחה אחת גדולה שיש שם בסביבות ה60 גרם חלבון שזה יבוא ויחליף שני ארוחות של 30 במהלך היום, אבל כפי שאתה יודע זה לא עובד ככה, מה שהגוף יכול לעכל בזמן הנתון הוא עושה, כל השאר - לפח.

זה למה חשוב לאכול הרבה ארוחות ביום שהחלבון יהיה מפוזר בכל ארוחה מאשר שני ארוחות שמספקות את כל החלבון או הפחמימות/ שומנים במהלך היום.

להגיע לערכים הסופיים זה לא הבעיה, השאלה כמה מתוכם באמת נכון. על הנייר - זה יפה, רק בתיאורה.
בפועל יש הרבה דברים ופקטורים שמשפיעים על זה.

גבר, תתחיל לקרוא. התיאוריות האלו כבר מזמן הופרכו. היום ידוע שאפשר לגמור את היום גם בשתי ארוחות וזה לא יפריע לשום דבר ושום חלבון לא "ייזרק לפח".

אבל דווקא פה זה הבעיה, אם ככה, אפשר היה לאכול ארוחה אחת גדולה שיש שם בסביבות ה60 גרם חלבון שזה יבוא ויחליף שני ארוחות של 30 במהלך היום, אבל כפי שאתה יודע זה לא עובד ככה, מה שהגוף יכול לעכל בזמן הנתון הוא עושה, כל השאר - לפח.

זה למה חשוב לאכול הרבה ארוחות ביום שהחלבון יהיה מפוזר בכל ארוחה מאשר שני ארוחות שמספקות את כל החלבון או הפחמימות/ שומנים במהלך היום.

להגיע לערכים הסופיים זה לא הבעיה, השאלה כמה מתוכם באמת נכון. על הנייר - זה יפה, רק בתיאורה.
בפועל יש הרבה דברים ופקטורים שמשפיעים על זה.

זה בדיוק הקטע, אין שום בעיה שתאכל 60 גרם בארוחה אחת! אני יודע שאני שובר לך מיתוסים פה, אבל אין "מספר זהב" שהחל ממנו החלבון "הולך לפח" (מה זה בכלל אומר?).

אני גם ממליץ לך בחום לקרוא קצת בפורטל שלנו, זה רק יועיל לך.

כבר הסבירו לך למה כל התשלובות והקזאין זה שטויות במיץ.
אני רק רוצה להוסיף, שבעבר התנסיתי מעט עם האבקות האלה. חוץ מאבקה באיכות ירודה יותר(לדעתי)וטעם מגעיל יותר לא תקבל כלום.

אני משתמשת בה קבוע ולא זזה ממנה, היא פשוט מדהימה, בארץ היא פחות מפורסמת אבל בחו״ל היא אחת האבקות הנמכרות ביותר. חלבון זה חלבון, בסופו של דבר הוא ייספג, שום דבר לא ״נזרק״ או ״מתבזבז״, אם זה באמת היה קורה אז זה כמו שתטען שאנשים בחיטוב יוכלו לשתות 80 גרם חלבון בשייק מבלי להתחשבן.
אולי יכולת ספיגת החלבון בפרק זמן מסויים היא דבר מוגבל, אבל אני לא מאמינה שחלבון ״נזרק״.
אני קבוע עם האבקה בטעם ווניל, אני אקנה גם את הבננה

אני משתמשת בה קבוע ולא זזה ממנה, היא פשוט מדהימה, בארץ היא פחות מפורסמת אבל בחו״ל היא אחת האבקות הנמכרות ביותר. חלבון זה חלבון, בסופו של דבר הוא ייספג, שום דבר לא ״נזרק״ או ״מתבזבז״, אם זה באמת היה קורה אז זה כמו שתטען שאנשים בחיטוב יוכלו לשתות 80 גרם חלבון בשייק מבלי להתחשבן.
אולי יכולת ספיגת החלבון בפרק זמן מסויים היא דבר מוגבל, אבל אני לא מאמינה שחלבון ״נזרק״.
אני קבוע עם האבקה בטעם ווניל, אני אקנה גם את הבננה

חבל על הכסף להזמין חלבון מחול , דרך האתר אפשר לקבל הנחה כל חלבון של אקסטרים ניטרישון במחיר פצצה + 2 חטיפי חלבון +שייקר.

ממליץ!! משתמש בזה כבר חצי שנה

אני בדיוק גם הזמנתי כזאת היה במבצע
אבל כמו שאמרו מי גבינה תשלובת הכל אותו דבר אם לא היה במבצע לא ניראה לי שהייתי לוקח אותה
מה שכן אני חייב לציין טעם שוקולד בוטנים של האבקה אחד הטעמים היותר טובים שיצא לי לטעום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית