עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי פוסל כל ד"ר על הסף.כל מה שאני רואה זה פוץ עם התואר דוקטור לפני השם וכותב מאמר באיזה אתר חדשות נידח...
לא אמרתי שאני פוסל את כל הדוקטורים אלא שאם הוא דוקטור הוא לא תמיד צודק ואם הוא חושב שכן הוא פוץ, דוקטור פוץ.לא הייתי פוסל כל ד"ר על הסף.
אך כן מסכים שמחקר אין כאן אלא כתבה מפולפלת, יש שם איזה משהו שבדקו בכלל על עכברים. והמחקר נעשה אצל מבוגרים בני 50+. מישהו יודע להגיד שהסיבה היחידה זה התזונה? לא בטוח, כי אין את המחקר..אם נראה את המחקר נחליט כמה זה אמיתי.
תכלס רוב הסיכויים שזה חארטה כי יש מספיק מחקרים שמוכחים את הטענה ההפוכה. סביר להניח שזה מחקר שבוצע בצורה הזויה.
הוא לא תמיד צודק ותמיד יש מקום לדעות שונות כדי לבדוק מדענים שונים.לא אמרתי שאני פוסל את כל הדוקטורים אלא שאם הוא דוקטור הוא לא תמיד צודק ואם הוא חושב שכן הוא פוץ, דוקטור פוץ.
כתבה מטרידה ביותר. מהיום אני מפסיק לאכול חלבון. גם קראתי כתבה ששומן יחסום לי את העורקים ושפחמימות הם משמינות, אז אם אני אקבל את כל הקלוריות שלי מויטמינים זה בסדר?
זה מסביר הכל..ד"ר איתי גל טבעוני ומנכ"ל מרלבורו ישראל
אמיתי?ד"ר איתי גל טבעוני ומנכ"ל מרלבורו ישראל
זה אומר שזה מחקר נטוי.לא הייתי פוסל כל ד"ר על הסף.
אך כן מסכים שמחקר אין כאן אלא כתבה מפולפלת, יש שם איזה משהו שבדקו בכלל על עכברים. והמחקר נעשה אצל מבוגרים בני 50+. מישהו יודע להגיד שהסיבה היחידה זה התזונה? לא בטוח, כי אין את המחקר..אם נראה את המחקר נחליט כמה זה אמיתי.
תכלס רוב הסיכויים שזה חארטה כי יש מספיק מחקרים שמוכחים את הטענה ההפוכה. סביר להניח שזה מחקר שבוצע בצורה הזויה.
סתם רפרתי וראיתי את זה.those over 65 who ate a moderate- or high-protein diet were less susceptible to disease. - See more at: http://news.usc.edu/#!/article/59199/meat-and-cheese-may-be-as-bad-for-you-as-smoking
http://download.cell.com/cell-metabolism/pdf/PIIS155041311400062X.pdf?intermediate=true
נראלי שזה המחקר המלא.
ממה שקראתי הם כותבים שם משהו בסגנון של בגילאים 50-65 עדיף לאכול דל חלבון, מעל גיל 65 דל חלבון זה מסוכן.
קיצור נשמע שהם לא הבינו אפילו מה הם בדקו.
זה נעשה על אוכלוסיה רחבה מדי כדי לשלול דברים נוספים, הם הגבילו לאזור ה1900 קלוריות. אבל אם מדובר על אישה ששוקלת 45-50 קילו, לא זזה מהמיטה ומעשנת..לא חושב שאפשר להשוות אותה לגבר ששוקל 80 ועובד בבניין ויצרוך את אותם 1900 קלוריות.
בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתם של @Moshe @
@incin @Tom
לא הייתי אומר שהם לא הבינו מה הם בדקו. מדובר במחקר תצפיתי הבוחן את הקשר שבין צריכת חלבון גבוהה (כ-1.5 גרם לכל ק"ג משקל גוף) לבין תחלואה המובילה למוות כגון סרטן, מחלות לב וסוכרת.http://download.cell.com/cell-metabolism/pdf/PIIS155041311400062X.pdf?intermediate=true
נראלי שזה המחקר המלא.
ממה שקראתי הם כותבים שם משהו בסגנון של בגילאים 50-65 עדיף לאכול דל חלבון, מעל גיל 65 דל חלבון זה מסוכן.
קיצור נשמע שהם לא הבינו אפילו מה הם בדקו.
זה נעשה על אוכלוסיה רחבה מדי כדי לשלול דברים נוספים, הם הגבילו לאזור ה1900 קלוריות. אבל אם מדובר על אישה ששוקלת 45-50 קילו, לא זזה מהמיטה ומעשנת..לא חושב שאפשר להשוות אותה לגבר ששוקל 80 ועובד בבניין ויצרוך את אותם 1900 קלוריות.
בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתם של @Moshe @
@incin @Tom