ייעוץ אימון רגליים

TheReffecT

משתמש מתחיל
172
80
נק' מוניטין:
192
172
80
קריה
שלום, אני כרגע אני מתאמן עם תכנית AB מסה 4 פעמים בשבוע.
האם זה יעיל לעבוד על סקוואט (3X8) ולחיצת רגליים (3X10) ביחד בנוסף לתאומים בסמית' (2X15)?
אני שואל מכיוון שסקוואט ולחיצת רגליים הם די דומים בתנועה ובקבוצת השרירים המעורבים (תקנו אותי אם אני טועה).
האם זה בסדר לעבוד על התרגילים הללו ביחד? או שיש תחליף יותר יעיל ללחיצת הרגליים?
דרך אגב יש לציין שאני עושה גם דדליפט בתכנית (קטגורית גב).
תודה רבה מראש.

אין עם זה שום בעיה זה אחלה, ובלי קשר אני לא מבין איך אתה עושה AB 4 פעמים בשבוע והדדליפט לא ביום של הרגליים... או שלא הבנתי נכון.

• פותח/ת השרשור
אין עם זה שום בעיה זה אחלה, ובלי קשר אני לא מבין איך אתה עושה AB 4 פעמים בשבוע והדדליפט לא ביום של הרגליים... או שלא הבנתי נכון.

אם אני לא טועה הדדליפט בעיקר עובד על הגב תחתון, בכל מקרה הכנסתי את הדדליפט לגב כי בפורטל בתכניות המוכנות למסה צוין שבתכנית AB 3-4 מסה דדליפט נכנס ליום גב.

בגדול כן, אבל שאתה אומר גב זה מכוון בעיקר לזוקפי גו ולא לרחב גבי (שעובד קצת בדדליפט) שזה השריר שאתה יותר מכוון אליו בחתירה ומתח וכו' ואת האמת נראה לי לא הגיוני לעשות סקוואט כבד ואז יום אחרי לעשות דדליפט כבד או ההיפך כי שריר החבליים ופושטי הירך לא מקבלים פה מנוחה ואין מקום להתאוששות שזה יכול להוביל לחוסר התקדמות במקרה הטוב ולפציעה במקרה הרע.

אני נתקלתי כמה פעמים באנשים שמבצעים AB בצורה כזאת ולדעתי האישית זה מאוד טיפשי ואבסורדי, אם כבר AB אז לך על תחתון + עליון (lyle mcdonalds bulk rutine) שוב זאת דעתי האישית.

• פותח/ת השרשור
בגדול כן, אבל שאתה אומר גב זה מכוון בעיקר לזוקפי גו ולא לרחב גבי (שעובד קצת בדדליפט) שזה השריר שאתה יותר מכוון אליו בחתירה ומתח וכו' ואת האמת נראה לי לא הגיוני לעשות סקוואט כבד ואז יום אחרי לעשות דדליפט כבד או ההיפך כי שריר החבליים ופושטי הירך לא מקבלים פה מנוחה ואין מקום להתאוששות שזה יכול להוביל לחוסר התקדמות במקרה הטוב ולפציעה במקרה הרע.

אני נתקלתי כמה פעמים באנשים שמבצעים AB בצורה כזאת ולדעתי האישית זה מאוד טיפשי ואבסורדי, אם כבר AB אז לך על תחתון + עליון (lyle mcdonalds bulk rutine) שוב זאת דעתי האישית.

תודה, אשקול את זה.
אך אני די צריך לדעת אם ניסית את התכנית הזו או שאתה מכיר מישהו שניסה, כי התכנית הזו נראית ממש קשה עם הרבה נפח.

תודה, אשקול את זה.
אך אני די צריך לדעת אם ניסית את התכנית הזו או שאתה מכיר מישהו שניסה, כי התכנית הזו נראית ממש קשה עם הרבה נפח.

אני אישית כרגע עוד חייל אז יותר בעיה ואני מודה שאני לא מעריץ של התוכנית הזאת כמו שאמרת יש הרבה נפח ואני יותר חסיד של 5X5 או טקסס (שגם בה אגב יש נפח) אבל אמרתי אם כבר אתה רוצה AB אז זאת ההמלצה שלי ולא, לא יצא לי לנסות את התוכנית הזאת אבל לעשות תוכנית נפח ל3-4 חודשים בשביל שינוי וגיוון לפי דעתי יכול להיות אפילו יתרון.

• פותח/ת השרשור
אני אישית כרגע עוד חייל אז יותר בעיה ואני מודה שאני לא מעריץ של התוכנית הזאת כמו שאמרת יש הרבה נפח ואני יותר חסיד של 5X5 או טקסס (שגם בה אגב יש נפח) אבל אמרתי אם כבר אתה רוצה AB אז זאת ההמלצה שלי ולא, לא יצא לי לנסות את התוכנית הזאת אבל לעשות תוכנית נפח ל3-4 חודשים בשביל שינוי וגיוון לפי דעתי יכול להיות אפילו יתרון.

אני מתאמן כבר יותר מחצי שנה, כדאי לי לעשות SS?.
שמעתי המון דברים טובים על SS ואני התחלתי יותר לקרוא על תכניות של זה, אבל לא כל כך הבנתי אם זה עדיף על תכנית המסה הסטנדרטית שאני משתמש בה כרגע.
בתזונה אין לי בעיה, ועם הרבה נפח אין לי כל כך בעיה כל עוד זה יעיל.
שווה לנסות?.

אני מתאמן כבר יותר מחצי שנה, כדאי לי לעשות SS?.
שמעתי המון דברים טובים על SS ואני התחלתי יותר לקרוא על תכניות SS, אבל לא כל כך הבנתי אם זה עדיף על תכנית המסה הסטנדרטית שאני משתמש בה כרגע.
בתזונה אין לי בעיה, ועם הרבה נפח אין לי כל כך בעיה כל עוד זה יעיל.
שווה לנסות?.

גם אתה מתאמן שבוע וגם אם אתה מתאמן 5 שנים אתה עדיין יכול להקרא "מתאמן מתחיל" זה לא העניין המטרה של SS זה בעצם שהגוף יעבוד עם עצימות גבוהה ומשקלים שהוא לא מכיר (זה בגדול אבל עדיף שתקרא עוד על זה) וכן גם ללמוד את הטכניקה של התרגילים ה"גדולים" (סקוואט, דדליפט,בנצ'). ולמרות שהמשקלים שלך דווקא כן גבוהים לטעמי יחסית למתאמן שמתחיל SS אתץה בעצמך מעיד שהטכניקה שלך בסקואט בדדליפט לא טובה וזאת אחלה תוכנית כדי ללמוד את הטכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית