הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג של חייל פצוע - Crossfit Football

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עדיין מתאמן במרכז קנדה?
כן!
מוזמן להצטרף. מתח - 20 קילו 5X3. משום מה היה קשה מאוד. אחרי כל סט הרגשתי את האמות בטירוף. עצות לשיפור?

10 סיבובים -
פאוור קלין 50 קילו - 3 חזרות
חתירה 250.

• פותח/ת השרשור
מחר בבוקר - ניתוח אורטוסקופיה.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני מפסיק לעדכן בלוג.
מנהלים, נא לנעול ואפתח אותו בהמשך

• פותח/ת השרשור
אז לאחר חודשיים מאז הניתוח, חזרתי להתאמן לפני שבוע ( שכחתי לעדכן ).
עדיין לא חזרתי לשגרה, מים בברך, קליקים בכל תנועה, תנועה עדיין לא מלאה וכאבים פה ושם. הכל תודות לנדב, @Crossfiter ,שפתח את הפה (🤬) ואמר שאחרי שבועיים אני כמו חדש.
בתקופה הזו ( חודשיים ), דלקות חוזרות ונשנות, תנועה שמסתכמת בכיפוף של 30 מעלות לכל היותר, פגיעה בשריר במהלך הניתוח, עלייה במשקל, התקצרות שרירים ומה לא.
בעקבות הפגיעה בשריר במהלך הניתוח, כל הכוח ברגל, אבד ( ממש אבד ). לכן אני מחשיב את עצמי כעל מתאמן מתחיל.
לצורך ההמחשה - לא יכולתי לעשות כפיפת רגליים עם קילו בודד, שלא לדבר על סקוואט עם משקל גוף.
בשבוע האחרון בעצם התחלתי עם סקוואט עם משקל גוף בלבד והמון מתיחות.
לא זכור לי מה עשיתי בשבוע האחרון אבל זה העדכון לאימון היום -
דדליפט 100 קילו, 5X1
פרונט סקוואט 57.5, 5X3
מתח משקל גוף 5X3 עם עצירה למעלה ובתחתית.
מוביליטי - שעה הכוללת מתיחות לרצועת הכתפיים, ירך ובעיקר גמישות, שוב תודה לנדב שתרם לידע והסביר דרך הלוג שלו, כמה מובילטי הכרחית.

• פותח/ת השרשור
פרס מאחורי הראש, לאחר כל חזרה עצירה מלאה - 57.5, 5X3.
בנט אובר - 65, 5X3.
בוקס סקוואט - 60, 3X1.
בנץ' פרס עם עצירה מלאה - 80, 5X3.
עבודה -
דקה שכיבות סמיכה כאשר מניחים 2 פלטות של 20 אחת על השנייה, מבצעים שכיבת סמיכה, "קופצים" על הפלטות ועוד שכיבת סמיכה - קצב מהיר.
דקה חתירה.
6 דקות עבודה.

חלשלוש..

אני בתקופת שכונה ובלי מלווה אז כנראה אקפוץ לאימון בתקופה הקרובה.. צפה הגעה..

ותגיד יש לך תואר מדריך חדכ?
הגעתי למסקנה שיש בצפון פוטנציאל עיסקי מעולה ללימוד עבודה עם מוט..

הגעתי למסקנה שיש בצפון פוטנציאל עיסקי מעולה ללימוד עבודה עם מוט..
בצפון(שלנו) יש פער חמור אצל מתאמנים ואצל מאמנים לגבי עבודה במורכבים ועם מוט בכלל. מצד שני המכונים כל כך לא בנויים לאנשים כאלה שחוץ מחברים קרובים לא כזה אכפת לי שאנשים לא מבינים מה הם עושים, ככה הכלוב פנוי לי רוב הזמן.(נשמע מניאק אבל זאת המציאות). אני עכשיו מתאמן בקניון נחמיה ואחד המאמנים אמר לי "מי שמרים הרבה משקל שלא יתאמן פה, שילך למרכז קנדה". כן מציאות לא פשוטה.

• פותח/ת השרשור
בצפון(שלנו) יש פער חמור אצל מתאמנים ואצל מאמנים לגבי עבודה במורכבים ועם מוט בכלל. מצד שני המכונים כל כך לא בנויים לאנשים כאלה שחוץ מחברים קרובים לא כזה אכפת לי שאנשים לא מבינים מה הם עושים, ככה הכלוב פנוי לי רוב הזמן.(נשמע מניאק אבל זאת המציאות). אני עכשיו מתאמן בקניון נחמיה ואחד המאמנים אמר לי "מי שמרים הרבה משקל שלא יתאמן פה, שילך למרכז קנדה". כן מציאות לא פשוטה.
👏

• פותח/ת השרשור
שכחתי לעדכן אתמול -
פאוס בנץ' - 85, 5X3
סקוואט - 60, 5X3.
מתח - 2.5, 5X3.

שעה מוביליטי עדכון מאתמול -
דדליפט - 105, 5X1
פרונט - 60, 5X1
דדליפט עם עצירה באמצע תנועה - לגו תחתון .
מוביליטי 45 דקות.

• פותח/ת השרשור
לאחרונה יש לי הרבה שיחות עם הצבא וזה למה אני לא מעדכן\ מתאמן.
אימון אחרון -
פרס מאחורי הראש ( עצירה מלאה ) - 60, 5,5,4.
פאוור קלין - 60, 5X3.
מוביליטי 9.6
פאוס בנץ' - 90, 5X3.
סקוואט - 65, 5X3.
מטקון קטן.
עברתי לLOW BAR משתי סיבות - 1) אני פשוט לא מצליח לבצע היי באר תקין. ניסיתי הכל, גמישות, חיזוק שרירים וכו' ( אולי זה בגלל הגובה? ).
2) היי באר מפריע לי להתאושש לפרונט למחרת.

תירוצים -
* עבדתי קצת במשק וכמו גאון לא שמתי קרם הגנה + גופייה. נשרפתי קשה, לכן הסקוואט היה סיוט!
* חיטוב.
90.2 , משקל בוקר. ירידה של כ- 9.8 בחודש ושבוע. @Crossfiter אולי תוכל לעזור בנוגע להיי באר?

לא חושב דזה בגלל הגובה. קשה לעזור בלי להיות לידך ולהבין מה מונע ממך להכנס לסקוואט נכון ולטפל בזה.

• פותח/ת השרשור
דדליפט - 110, 5X1
פשיטות גב תחתון
דדליפט עם עצירה באמצע, דגש על גב תחתון.
AB WHEEL
15 דק' אירובי.
הביתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית