הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חולצות פורום

לך תנסה לשכנע בחורה שאתה רוצה לצלם אותה עושה סקוואט עם חולצה ולהעלות את זה לאתר אינטרנט כדי לקבל חולצה, נשמע פישי במקצת.

אני בספק שאלו באמת היו נשים
1375266592915.jpg

408582270.png

החלק הקשה פה הוא לשכנע בחורה לעשות סקוואט

לך תנסה לשכנע בחורה שאתה רוצה לצלם אותה עושה סקוואט עם חולצה ולהעלות את זה לאתר אינטרנט כדי לקבל חולצה, נשמע פישי במקצת

אני יודעת שקשה להבין אותנו אבל בוא אני אסביר לך...
סקווט אני עושה בחינם ובכיף ואני לא היחידה!
לצלם... פה זה כבר סוגייה הרבה יותר קשה.
השיער לא תמיד במקום (ביחוד אחרי אימון), זיעה לא מצטלמת יפה בכלל, אין איפור, זוית הצילום חייבת להיות מחמיאה (ע"ע סקווט עמוק) וזאת רק ההתחלה.
בקיצור הבנת הכל הפוך.
מזל שהייתי פה..😆

אפשר לצלם בלי חולצה של LBS ? זה טיפה בעייתי מבחינה לוגיסטית לארגן חולצה רק בשביל התצלום....

נראה איזה בחורה תאמין לי כשהיא תשמע שאני "סה"כ" רוצה לעשות תמונה שלה עושה סקוואט(משהו שהוא באמת תמים לכל הדעות אבל התנוחה שבה עושים ת'תרגיל היא לא תנוחה רגילה) ורוצה להעלות את זה לאתר אינטרנט. ממש תבוא אליי בחיוך עם זרועות פתוחות, חיבוק ונשיקה על הלחי.

האמת שאני לא יודעת מה עם מרטין, אבל אני מצלמת רק ל @Moshe
בדיוק כתבתי למשה שאני מחשיבה את מערכת היחסים שלנו אינטימית פלוס כי תכלס מי עוד מקבל ממני תמונות קלוזאפ שלי בבגד ים...?
😅
...לקנות מהר! המניות של @Moshe נוסקות ברגעים אלה...

נראה איזה בחורה תאמין לי כשהיא תשמע שאני "סה"כ" רוצה לעשות תמונה שלה עושה סקוואט(משהו שהוא באמת תמים לכל הדעות אבל התנוחה שבה עושים ת'תרגיל היא לא תנוחה רגילה) ורוצה להעלות את זה לאתר אינטרנט. ממש תבוא אליי בחיוך עם זרועות פתוחות, חיבוק ונשיקה על הלחי.
הכל אני צריכה ללמד אתכם...?? כי הכל תלוי בניסוח.
נניח אם היית בא אלי ואומר לי שהסקווט שלי פשוט מושלם ואתה רוצה להעלות את זה לפורום כמופת לביצוע נכון...
יש מצב שהייתי אוכלת את זה... 😳

• פותח/ת השרשור
בדיוק כתבתי למשה שאני מחשיבה את מערכת היחסים שלנו אינטימית פלוס כי תכלס מי עוד מקבל ממני תמונות קלוזאפ שלי בבגד ים...?
😅
...לקנות מהר! המניות של @Moshe נוסקות ברגעים אלה...

נניח אם היית בא אלי ואומר לי שהסקווט שלי פשוט מושלם ואתה רוצה להעלות את זה לפורום כמופת לביצוע נכון...
אני יודע מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול
אני אחליף את משה ביעוץ האישי

אז זאת אומרת שאני חייב למלא להן את האגו לפני שאני מבקש דבר כזה... הבנתי... והיא בכלל לא תחשוב שאני מחרטט אותה ומסתלבט עליה...

אגב זה משנה מאיזה זווית אני מצלם ? מלפנים ? מהצד ? חס וחלילה לא מאחור שבת ישראל לא תעלב.

• פותח/ת השרשור

אז זאת אומרת שאני חייב למלא להן את האגו לפני שאני מבקש דבר כזה... הבנתי... והיא בכלל לא תחשוב שאני מחרטט אותה ומסתלבט עליה...

אגב זה משנה מאיזה זווית אני מצלם ? מלפנים ? מהצד ? חס וחלילה לא מאחור שבת ישראל לא תעלב.[/quote]
אתה מצלם סרט שיהיה מועמד לאוסקר או בחורה עושה סקוואט ?

אגב זה משנה מאיזה זווית אני מצלם ? מלפנים ? מהצד ? חס וחלילה לא מאחור שבת ישראל לא תעלב.
אתה מצלם סרט שיהיה מועמד לאוסקר או בחורה עושה סקוואט ?[/quote]

פשוט גבר מתחשב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית