תשלח חולצה...🤣אני אצטרך חולצה של LBS..אחר כך למצוא מישהי שתסכים לעניין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשלח חולצה...🤣אני אצטרך חולצה של LBS..אחר כך למצוא מישהי שתסכים לעניין.
תשלח חולצה...🤣
איפה הבעיה פה?היא תהיה קצרה
איפה הבעיה פה?
החלק הקשה פה הוא לשכנע בחורה לעשות סקוואטלך תנסה לשכנע בחורה שאתה רוצה לצלם אותה עושה סקוואט עם חולצה ולהעלות את זה לאתר אינטרנט כדי לקבל חולצה, נשמע פישי במקצת.
החלק הקשה פה הוא לשכנע בחורה לעשות סקוואט
לך תנסה לשכנע בחורה שאתה רוצה לצלם אותה עושה סקוואט עם חולצה ולהעלות את זה לאתר אינטרנט כדי לקבל חולצה, נשמע פישי במקצת
עכשיו יש גם חוב ל-Cup??😆אני מצטער אבל כאן בפורום דוגלים במשפט בלי תמונה אין אמונה
🙌🙌🙌🙌🙌סקווט אני עושה בחינם ובכיף ואני לא היחידה!
אתם משהו.... חחחחאפשר לצלם בלי חולצה של LBS ? זה טיפה בעייתי מבחינה לוגיסטית לארגן חולצה רק בשביל התצלום....
בדיוק כתבתי למשה שאני מחשיבה את מערכת היחסים שלנו אינטימית פלוס כי תכלס מי עוד מקבל ממני תמונות קלוזאפ שלי בבגד ים...?האמת שאני לא יודעת מה עם מרטין, אבל אני מצלמת רק ל @Moshe
הכל אני צריכה ללמד אתכם...?? כי הכל תלוי בניסוח.נראה איזה בחורה תאמין לי כשהיא תשמע שאני "סה"כ" רוצה לעשות תמונה שלה עושה סקוואט(משהו שהוא באמת תמים לכל הדעות אבל התנוחה שבה עושים ת'תרגיל היא לא תנוחה רגילה) ורוצה להעלות את זה לאתר אינטרנט. ממש תבוא אליי בחיוך עם זרועות פתוחות, חיבוק ונשיקה על הלחי.
אני יודע מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולבדיוק כתבתי למשה שאני מחשיבה את מערכת היחסים שלנו אינטימית פלוס כי תכלס מי עוד מקבל ממני תמונות קלוזאפ שלי בבגד ים...?
😅
...לקנות מהר! המניות של @Moshe נוסקות ברגעים אלה...
הכל אני צריכה ללמד אתכם...?? כי הכל תלוי בניסוח.
נניח אם היית בא אלי ואומר לי שהסקווט שלי פשוט מושלם ואתה רוצה להעלות את זה לפורום כמופת לביצוע נכון...
יש מצב שהייתי אוכלת את זה... 😳
משה הוא כמו השודד האיום רוברטס מהנסיכה הקסומה, מי שיחליף אותו ימשיך להיות @Moshe 😃אני יודע מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול
אני אחליף את משה ביעוץ האישי
נניח אם היית בא אלי ואומר לי שהסקווט שלי פשוט מושלם ואתה רוצה להעלות את זה לפורום כמופת לביצוע נכון...
אתה מצלם סרט שיהיה מועמד לאוסקר או בחורה עושה סקוואט ?[/quote]אז זאת אומרת שאני חייב למלא להן את האגו לפני שאני מבקש דבר כזה... הבנתי... והיא בכלל לא תחשוב שאני מחרטט אותה ומסתלבט עליה...
אגב זה משנה מאיזה זווית אני מצלם ? מלפנים ? מהצד ? חס וחלילה לא מאחור שבת ישראל לא תעלב.