הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה מעט מטרידה, האם איינשטיין צדק?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
image.jpg

חברתית הוא צודק לחלוטין מצד שני אחייניות שלי בגילאים חד ספרתיים בגלל האייפון חושבות מבצעות מתכנתות אפליקציות במהירות ובתבונה שהדור של ההורים שלי יתקשה להתקרב בכלל. מצד שני אני רואה המון פעמים בתור ברמן אנשים שיוצאים לבלות ותקועים עם הראש באייפון. או תופעה אפילו יותר תמוהה בעיני אתה רואה הופעה ובכל רגע נתון יש 50 סמארטפונים באוויר (מס' סמארטפונים ביחס הפוך לגיל הממוצע של הקהל), במקום לשבת ולהנות מההופעה אנשים חייבים לתעד על מנת להוכיח ולהשוויץ בחיים שלהם (סוג של לתלה).

אני בטוח שהוא צדק.אנו יכולים להבכין בזה מעצם העובדה שהילדים של היום איבדו את היכולת לתקשר . הכול עובד היום דרך סמארטפונים SMS וכדומה.
עצם העובדה שחבורת אנשים שנפגשת ומייד המבטים מופנים למכשירים הסלולרים במקום לקיים שיחה עניינית מעצימה את התאוריה של איינשטיין.
החובה להיות זמין ועדכני כול הזמן היא זו שמביאה אותי למסקנה ברורה שהוא צדק.

אם מישהו ראה את הסרט GAMER זה די דפוק, אבל זה נראה העתיד שלנו.

אני לא בטוח שזה פוגע ברמת המשכל כמו שזה משנה את צורת המחשבה והערכים.
ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר ככה אנו נמדדים בצורה חומרית יותר והערכים האחרים קצת (הרבה) נדחקים.
ראה ערך- הדור הצעיר. ושיסלחו לי.
אבל, זאת ההרגשה שלי.

מי שרוצה שיראה את הסדרה מראה שחורה.
יש שם פרק שמדבר על הקטע הזה לא זוכר בידיוק איזה, אבל..כל הפרקים שם מדברים על טכנולוגיה ועל הבעיתיות שהיא יצרה בחברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית