הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איש הלילה 320 דדליפט עם מוט מלכודת!

• פותח/ת השרשור Barvaz
  • פורסם בתאריך
עכשיו אני מבין לא להתייחס לביקורת שלך

את עוד אטום שלא מבין תכוונה ? זה לא ביקורת , אמרתי מה שראיתי !!! לא אמרתי על הבן אדם שרימה , ושזה לא באמת משקל שנחשב אני מפרגן לו מכול הלב על המשקל, אז מה הקטע הדפוק הזה ???

על כול פנים אני באופן אישי בחיים שלי לא הקריב טכניקה (בריאות ) בשביל פאקינג משקל , ומי שכן .. שיהיה לו לבריאות , הגוף לא שוכח זוכר הכול , ובסופו של דבר גם מוציא חשבונית לשלם 🖕

נערך לאחרונה:
מי שמעיר לא צריך לדעת שיש לו קיפוזיס (או כל פתלוגיה אחרת), הוא ביקר משהו שנראה לא תקין בהנחה ואתה לא מודע לבעיה שלו וקטלו אותו פה בגלל שלדעתכם הוא לא מרים מספיק ביחס לפותח הפוסט.

חוץ מזה, כבר אמרתי שבהנחה והוא באמת לא יכול למשוך עם גב ישר, זה לא רלוונטי לעובדה שרוב השיאים שנשברים עם גב עגול זה מכיוון שאתה יכול למשוך יותר משקל ככה ולא בגלל מבנה גוף כזה או אחר.

זה לא ממש נכון שרוב השיאים נמשכים עם גב עגול, הייתי אומר שבדדליפט קלאסי זה יחס של חצי חצי אולי ובסומו לרוב לא, לאד קואן היו 4 שיאים עם גב ישר(ומי ששבר לו אותם בCUP OF TITANS גם משכו עם גב ישר), כנ"ל אנדי בולטון מושך ישר(הוא פשוט עבה) ומלאניצ'ב ודן גרין ועוד, ה"בעיה" שרוב האנשים הרציניים שמושכים או ששוקלים 160 כמו בנדיקט או פשוט ענקיים כמו וינס אורבנק וסטרונגמנים אחרים(אדם בגובה 2.04 מרגיש מוט עם פלטות של 20 כמו שאדם רגיל מרגיש עם פלטות של 15) ופשוט קשה להם להכנס לסט אפ/המוט נמוך מדי

יש לא מעט מתחרים שמעדיפים למשוך עם גב עליון עגול(או חייבים למשוך ככה), צריך לזכור שכולם מתחרים.
מה גם שעדיין לא הבנתי מה הבעיה עם הגב העליון כשהאזור הזה כ"כ רחוק מציר התנועה/נמצא תחת מעט מאוד כח יחסית לגב התחתון

אני חושב שדווקא שבקלאסי הרוב כן, בסומו ברור שכמעט כולם לא.
ידוע שגב עליון עגול לא כל כך רלוונטי, אבל אני לא רק מדבר על אלה שבסט אפ נכנסים כבר עם גב עגול, אלא גם על אלה שמעגלים אותו תוך כדי הרמה.

אני מניח לספורטאי עלית אין בעיה לתפוס את המוט עם פלטות של 15 וגב ישר.

משקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.
guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.

זה לא ממש נכון שרוב השיאים נמשכים עם גב עגול, הייתי אומר שבדדליפט קלאסי זה יחס של חצי חצי אולי ובסומו לרוב לא, לאד קואן היו 4 שיאים עם גב ישר(ומי ששבר לו אותם בCUP OF TITANS גם משכו עם גב ישר), כנ"ל אנדי בולטון מושך ישר(הוא פשוט עבה) ומלאניצ'ב ודן גרין ועוד, ה"בעיה" שרוב האנשים הרציניים שמושכים או ששוקלים 160 כמו בנדיקט או פשוט ענקיים כמו וינס אורבנק וסטרונגמנים אחרים(אדם בגובה 2.04 מרגיש מוט עם פלטות של 20 כמו שאדם רגיל מרגיש עם פלטות של 15) ופשוט קשה להם להכנס לסט אפ/המוט נמוך מדי

יש לא מעט מתחרים שמעדיפים למשוך עם גב עליון עגול(או חייבים למשוך ככה), צריך לזכור שכולם מתחרים.
מה גם שעדיין לא הבנתי מה הבעיה עם הגב העליון כשהאזור הזה כ"כ רחוק מציר התנועה/נמצא תחת מעט מאוד כח יחסית לגב התחתון
הבעיה היחידה עם גב עגול בדדליפט כבד זה הקושי בנעילה, ואת זה אני אומר מניסיון.

מפלצת! להרים 320 ק"ג - חלום.
תגידו, שווה לעבוד עם הtrap bar? שמעתי שהוא נחשב ציוד נדיר בישראל ובמכון שלי הוא שוכן בצד בלי שימוש. (לא שהמוט האולימפי נמצא בשימוש רב...)
איפה אתה מתאמן?

guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.

חשבתי שבאיזשהו גיל המושפעות הזאת עוברת. כנראה כל אחד והזמן שלו.
מעניין אם תדבוק בציטוטי בולשיט האלה אם יקרה לך משהו לא נעים בגיל 30 ופתאום הכאב הזה שבציטוט שלך יהרוס לך את המשך החיים, במקום שהוא יגיע בגיל 80 כמו שהוא אמור להגיע.

חשבתי שבאיזשהו גיל המושפעות הזאת עוברת. כנראה כל אחד והזמן שלו.
מעניין אם תדבוק בציטוטי בולשיט האלה אם יקרה לך משהו לא נעים בגיל 30 ופתאום הכאב הזה שבציטוט שלך יהרוס לך את המשך החיים, במקום שהוא יגיע בגיל 80 כמו שהוא אמור להגיע.
ידידי,

אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃
למה אתה משווה את עצמך ואת הספגטי להרבה מהליפטרים הגדולים בעולם [שהם על חומרים, שזה כבר נושא שונה לגמרי]?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית