עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו אני מבין לא להתייחס לביקורת שלך
מי שמעיר לא צריך לדעת שיש לו קיפוזיס (או כל פתלוגיה אחרת), הוא ביקר משהו שנראה לא תקין בהנחה ואתה לא מודע לבעיה שלו וקטלו אותו פה בגלל שלדעתכם הוא לא מרים מספיק ביחס לפותח הפוסט.
חוץ מזה, כבר אמרתי שבהנחה והוא באמת לא יכול למשוך עם גב ישר, זה לא רלוונטי לעובדה שרוב השיאים שנשברים עם גב עגול זה מכיוון שאתה יכול למשוך יותר משקל ככה ולא בגלל מבנה גוף כזה או אחר.
guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.משקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.
הבעיה היחידה עם גב עגול בדדליפט כבד זה הקושי בנעילה, ואת זה אני אומר מניסיון.זה לא ממש נכון שרוב השיאים נמשכים עם גב עגול, הייתי אומר שבדדליפט קלאסי זה יחס של חצי חצי אולי ובסומו לרוב לא, לאד קואן היו 4 שיאים עם גב ישר(ומי ששבר לו אותם בCUP OF TITANS גם משכו עם גב ישר), כנ"ל אנדי בולטון מושך ישר(הוא פשוט עבה) ומלאניצ'ב ודן גרין ועוד, ה"בעיה" שרוב האנשים הרציניים שמושכים או ששוקלים 160 כמו בנדיקט או פשוט ענקיים כמו וינס אורבנק וסטרונגמנים אחרים(אדם בגובה 2.04 מרגיש מוט עם פלטות של 20 כמו שאדם רגיל מרגיש עם פלטות של 15) ופשוט קשה להם להכנס לסט אפ/המוט נמוך מדי
יש לא מעט מתחרים שמעדיפים למשוך עם גב עליון עגול(או חייבים למשוך ככה), צריך לזכור שכולם מתחרים.
מה גם שעדיין לא הבנתי מה הבעיה עם הגב העליון כשהאזור הזה כ"כ רחוק מציר התנועה/נמצא תחת מעט מאוד כח יחסית לגב התחתון
איפה אתה מתאמן?מפלצת! להרים 320 ק"ג - חלום.
תגידו, שווה לעבוד עם הtrap bar? שמעתי שהוא נחשב ציוד נדיר בישראל ובמכון שלי הוא שוכן בצד בלי שימוש. (לא שהמוט האולימפי נמצא בשימוש רב...)
guess what my friend. We are all heading there. We will all die, We will all be in a lot of pain. It’s all coming our way, It’s inevitable, It’s part of life. but in the meantime, you might as well be a fucking savage, and live your life the way you want to live. And you might as well put your best effort, and your best foot forward, and train like a motherfucker.
ידידי,חשבתי שבאיזשהו גיל המושפעות הזאת עוברת. כנראה כל אחד והזמן שלו.
מעניין אם תדבוק בציטוטי בולשיט האלה אם יקרה לך משהו לא נעים בגיל 30 ופתאום הכאב הזה שבציטוט שלך יהרוס לך את המשך החיים, במקום שהוא יגיע בגיל 80 כמו שהוא אמור להגיע.
זאת לא הבעיה היחידה, בבקשה אל תדבר שטויות...הבעיה היחידה עם גב עגול בדדליפט כבד זה הקושי בנעילה, ואת זה אני אומר מניסיון.
אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃זאת לא הבעיה היחידה, בבקשה אל תדבר שטויות...
ו? אתה יודע לכמה מעשנים לא היו בעיות אף פעם?אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃
אז תתחיל לעשן חבובו? אתה יודע לכמה מעשנים לא היו בעיות אף פעם?
זה בדיוק ההפך מהנקודה שליאז תתחיל לעשן חבוב
אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃
אל תשווה את עצמך וגם לא את הספגטי לליפטרים הגדולים בעולם.אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃
למה אתה משווה את עצמך ואת הספגטי להרבה מהליפטרים הגדולים בעולם [שהם על חומרים, שזה כבר נושא שונה לגמרי]?אין לי שום בעיות אחרות, לא לספגטי, ולהרבה מהליפטרים הגדולים בעולם 😃
כתבתי "ו", לא "או" כך שאין שום השוואה. אתה היחידי שרוצה לראות אותה.אל תשווה את עצמך וגם לא את הספגטי לליפטרים הגדולים בעולם.
לא, יש גם את פסיכו.כתבתי "ו", לא "או" כך שאין שום השוואה. אתה היחידי שרוצה לראות אותה.