שלום רב חברים ,
אני עכשיו נימצא באמצע סייקל קלן - אני מושך אותו לחודש וחצי .
התאריך סיום שלי הוא : 01/04/2014 , ואני לוקח ביום 120 מק"ג .
בשבועיים הראשונים הכל טוב ויפה ( קצת רעידות , קצת דפיקות לב, יותר זיעה באימונים ) .
אבל לאחר שבועיים כל התופעות לוואי האלה כמעט וכבר לא מורגשות ובקושי אני מרגיש את הקלן .
לאחר שבועיים התחלתי להשתמש ב-Ketotifen כדי לשמור על הרצפטורים .
לאחר שהבאתי לכם את המידע של מה אני מרגיש / מנסה יש לי כמה שאלות :
1) האם התופעות לוואי שתיארתי ( רעידות,דפיקות לב ) נעלמות / מופחתות לאחר זמן מה ?
2) רק אני מרגיש כמו פיתה עירקית כל בוקר לאחר שאני לוקח בלילה Ketotifen , ולפעמים גם קצת שלשולים ?
קראתי בכמה מקומות שהתופעות לוואי של : כאבי בטן , סחרחורות , וזה נעלמים - אך רציתי לדעתי ממישהו שניסה פה .
3) אני מעוניין להמשיך בתהליך החיטוב לאחר סיום הסייקל , אך אני מעוניין לשלב איתו את המוצר Pre-Workout שניקרא :
Assault - האם זה בסדר ? או שהוא כמו No-Explode והוא סופח נוזלים וסתם מיותר .
תודה רבה !
אני עכשיו נימצא באמצע סייקל קלן - אני מושך אותו לחודש וחצי .
התאריך סיום שלי הוא : 01/04/2014 , ואני לוקח ביום 120 מק"ג .
בשבועיים הראשונים הכל טוב ויפה ( קצת רעידות , קצת דפיקות לב, יותר זיעה באימונים ) .
אבל לאחר שבועיים כל התופעות לוואי האלה כמעט וכבר לא מורגשות ובקושי אני מרגיש את הקלן .
לאחר שבועיים התחלתי להשתמש ב-Ketotifen כדי לשמור על הרצפטורים .
לאחר שהבאתי לכם את המידע של מה אני מרגיש / מנסה יש לי כמה שאלות :
1) האם התופעות לוואי שתיארתי ( רעידות,דפיקות לב ) נעלמות / מופחתות לאחר זמן מה ?
2) רק אני מרגיש כמו פיתה עירקית כל בוקר לאחר שאני לוקח בלילה Ketotifen , ולפעמים גם קצת שלשולים ?
קראתי בכמה מקומות שהתופעות לוואי של : כאבי בטן , סחרחורות , וזה נעלמים - אך רציתי לדעתי ממישהו שניסה פה .
3) אני מעוניין להמשיך בתהליך החיטוב לאחר סיום הסייקל , אך אני מעוניין לשלב איתו את המוצר Pre-Workout שניקרא :
Assault - האם זה בסדר ? או שהוא כמו No-Explode והוא סופח נוזלים וסתם מיותר .
תודה רבה !