הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי ב-Ketotifen , ושימוש ב- Assault .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום רב חברים ,
אני עכשיו נימצא באמצע סייקל קלן - אני מושך אותו לחודש וחצי .
התאריך סיום שלי הוא : 01/04/2014 , ואני לוקח ביום 120 מק"ג .
בשבועיים הראשונים הכל טוב ויפה ( קצת רעידות , קצת דפיקות לב, יותר זיעה באימונים ) .
אבל לאחר שבועיים כל התופעות לוואי האלה כמעט וכבר לא מורגשות ובקושי אני מרגיש את הקלן .
לאחר שבועיים התחלתי להשתמש ב-Ketotifen כדי לשמור על הרצפטורים .
לאחר שהבאתי לכם את המידע של מה אני מרגיש / מנסה יש לי כמה שאלות :

1) האם התופעות לוואי שתיארתי ( רעידות,דפיקות לב ) נעלמות / מופחתות לאחר זמן מה ?
2) רק אני מרגיש כמו פיתה עירקית כל בוקר לאחר שאני לוקח בלילה Ketotifen , ולפעמים גם קצת שלשולים ?
קראתי בכמה מקומות שהתופעות לוואי של : כאבי בטן , סחרחורות , וזה נעלמים - אך רציתי לדעתי ממישהו שניסה פה .
3) אני מעוניין להמשיך בתהליך החיטוב לאחר סיום הסייקל , אך אני מעוניין לשלב איתו את המוצר Pre-Workout שניקרא :
Assault - האם זה בסדר ? או שהוא כמו No-Explode והוא סופח נוזלים וסתם מיותר .

תודה רבה !

שלום רב חברים ,
אני עכשיו נימצא באמצע סייקל קלן - אני מושך אותו לחודש וחצי .
התאריך סיום שלי הוא : 01/04/2014 , ואני לוקח ביום 120 מק"ג .
בשבועיים הראשונים הכל טוב ויפה ( קצת רעידות , קצת דפיקות לב, יותר זיעה באימונים ) .
אבל לאחר שבועיים כל התופעות לוואי האלה כמעט וכבר לא מורגשות ובקושי אני מרגיש את הקלן .
לאחר שבועיים התחלתי להשתמש ב-Ketotifen כדי לשמור על הרצפטורים .
לאחר שהבאתי לכם את המידע של מה אני מרגיש / מנסה יש לי כמה שאלות :

1) האם התופעות לוואי שתיארתי ( רעידות,דפיקות לב ) נעלמות / מופחתות לאחר זמן מה ?
2) רק אני מרגיש כמו פיתה עירקית כל בוקר לאחר שאני לוקח בלילה Ketotifen , ולפעמים גם קצת שלשולים ?
קראתי בכמה מקומות שהתופעות לוואי של : כאבי בטן , סחרחורות , וזה נעלמים - אך רציתי לדעתי ממישהו שניסה פה .
3) אני מעוניין להמשיך בתהליך החיטוב לאחר סיום הסייקל , אך אני מעוניין לשלב איתו את המוצר Pre-Workout שניקרא :
Assault - האם זה בסדר ? או שהוא כמו No-Explode והוא סופח נוזלים וסתם מיותר .

תודה רבה !

1. בהחלט. עם-זאת, אנא בדוק לאיזה רמה של לחץ דם אנחנו מדברים וכמו-כן רמת דופק במנוחה.

2. אתה כמובן תרגיש ככה. קטוטיפן הוא אנטי-היסטמין, תופעת הלוואי הנפוצה ביותר איתו היא עייפות יתר והרגשת פיתה.
בגלל זה נאמר לקחת אותו לפני השינה וכמובן שקשה לקום בבוקר איתו. זה טיפה ישתפר, אבל תצפה לניסים (וגם לא למשה 😃

3. בזמן השימוש בקלן אני מציע לך להמנע מכל תכשירי הקדם אימון הללו. אתה לא רוצה להגיע לנקודה בה המערכת הקרדיו-וסקולרית שלך לא עומדת בנטל.

• פותח/ת השרשור
1. בהחלט. עם-זאת, אנא בדוק לאיזה רמה של לחץ דם אנחנו מדברים וכמו-כן רמת דופק במנוחה.

2. אתה כמובן תרגיש ככה. קטוטיפן הוא אנטי-היסטמין, תופעת הלוואי הנפוצה ביותר איתו היא עייפות יתר והרגשת פיתה.
בגלל זה נאמר לקחת אותו לפני השינה וכמובן שקשה לקום בבוקר איתו. זה טיפה ישתפר, אבל תצפה לניסים (וגם לא למשה 😃

3. בזמן השימוש בקלן אני מציע לך להמנע מכל תכשירי הקדם אימון הללו. אתה לא רוצה להגיע לנקודה בה המערכת הקרדיו-וסקולרית שלך לא עומדת בנטל.

אהלן אביעד ,
קודם כל תודה רבה על התגובה שלך .
בנוגע לשימוש שלי ב- Assault , הכוונה שלי הייתה היא להשתמש בזה אך ורק לאחר שאסיים לגמריי את הסייקל קלן .

יש לי 2 שאלות נוספות אם תוכל לענות :
1) האם תופעות לוואי של כאבי בטן וקצת שילושלים בשעות הבוקר זה אכן תקין ? ( לאחר שלקחתי את הכדור Ketotifen לפני השינה )
2) בסופ"ש בימי שישי ושבת בדר"כ אני מפסיק לגמריי עם הקלן ועם הקטוטיפן - בגלל שאני ישן עד מאוחר ולא אוכל נכון ויוצא עד מאוחר,
ולכן בסיום הסייקל ישארו לי עוד קצת כדורים כי לא לקחתי את כולם בזמן הנכון - האם יהיה אפשר להמשיך קצת מעל החודש כדי לסיים את כולם ?
כמובן שגם ישארו לי כדורים של Ketotifen כי בסופ"ש אני לא לוקח אותם .

תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
לא חושב שזה יעיל בגלל שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות
מה שאומר שגם כשאתה לא ''משתמש'' אתה תאכלס משתמש

אוקיי הפנמתי , אני אמשיך לקחת את הקלן גם בסופי שבוע וקטוטיפן .
משום מה אתמול בלילה לקחתי כדור קטוטיפן ובבוקר לא היו שום תופעות לוואי - כך שכניראה הגוף התרגל ואני מבסוט על זה .

בנוגע ל- Assault , האם אפשר לאחר שאסיים את כל הסייקל קלן במלואו להמשיך את החיטוב עם ה- Assault ? ( Pre-Workout )
או שהוא כמו ה- No-Explode סופח הרבה נוזלים ומאבד את המראה החיטובי .

תודה רבה !

אוקיי הפנמתי , אני אמשיך לקחת את הקלן גם בסופי שבוע וקטוטיפן .
משום מה אתמול בלילה לקחתי כדור קטוטיפן ובבוקר לא היו שום תופעות לוואי - כך שכניראה הגוף התרגל ואני מבסוט על זה .

בנוגע ל- Assault , האם אפשר לאחר שאסיים את כל הסייקל קלן במלואו להמשיך את החיטוב עם ה- Assault ? ( Pre-Workout )
או שהוא כמו ה- No-Explode סופח הרבה נוזלים ומאבד את המראה החיטובי .

תודה רבה !
לא הייתי מבזבז כסף על כל הפורמולות החוקיות האלה
אם בסוף הסייקל של הקלן אחוז השומן שלך יהיה מספיק נמוך בשביל להשתמש ביהומבין אז הייתי הולך על זה ( על שימוש ביהומבין כמובן )

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מבזבז כסף על כל הפורמולות החוקיות האלה
אם בסוף הסייקל של הקלן אחוז השומן שלך יהיה מספיק נמוך בשביל להשתמש ביהומבין אז הייתי הולך על זה ( על שימוש ביהומבין כמובן )
אוקיי, קודם כל תודה רבה לך - אני ככל הניראה אנסה זאת .
אבל יש בעיה בלי קשר להשתמש ב-Pre Workout בתקופת חיטוב ?

אוקיי, קודם כל תודה רבה לך - אני ככל הניראה אנסה זאת .
אבל יש בעיה בלי קשר להשתמש ב-Pre Workout בתקופת חיטוב ?

סכמה מאוד פשוטה, התוסף קדם אימון יעלה אותך בנוזלים מה שיטשטש את תוצאות החיטוב.

לבחירתך. (זה רק קצת נוזלים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית