הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע ל- OxyElite Pro

elikoil

משתמש מתחיל
49
5
נק' מוניטין:
16
49
5
שלום לכם,

שאלתי היא בנוגע לשורף השומנים OxyElite Pro אשר ייצורו הופסק ומכירתו נאסרה בשל המרכיב DMAA שהיה מצוי בו.

זהו שורף השומנים הראשון בו השתמשתי,
ואת המיכל הראשון רכשתי עוד לפני שהמוצר ירד מהמדפים ולפני שקראתי את הסיבה בגללה הופסק ייצורו.

ואני יכול להעיד כי השימוש בו גרם לי לתחושת אנרגיה מוגברת ולתחושת בערה פנימית. אבל...כל זה היה מלווה בתחושת עצבנות מוזרה
ולעיתים אף בקוצר נשימה קל.
כשסיימתי את השימוש בו, עברתי לשורף השומנים bsn hyper shred. אבל לא הרגשתי שינוי כלשהו בכל תקופת נטילת התכשיר, כמו גם, התופעות שהופיעו בזמן נטילת ה-Oxy.

לאחרונה חיפשתי לרכוש שוב את ה-OxyElite Pro, וגילית שהוא הורד לגמרי מכל החנויות המקוונות בחו"ל, בגלל איסור על הפצתו של איגוד התרופות האמריקאי. שמצא שהחומר DMAA הכלול בו, עלול לגרום לצהבת ולכשל חמור של הכבד,
כך שהמוצר נעלם, אבל נותרו עוד מספר חנויות שמוכרות אותו בצורה מחתרתית ובמחיר כפול ממחירו המקורי. אך בכל זאת, החלטתי ללכת עליו שוב והזמנתי את הפורמולה.

השאלה היא, עד כמה מסוכן באמת ליטול את החומר בהתחשב באיסור האיגוד האמריקאי?
האם יעילותו מוטלת בספק? כי ההמלצות שקראתי אודותיו היללו אותו בכל פה. והן רבות, ואני עצמי הרגשתי שהוא באמת עושה את העבודה.

אשמח לתשובה מקצועית ומפורטת בעניין.

• פותח/ת השרשור
הכסף הוא לא העניין כאן.

אני מבקש תשובה לעצם השאלה בנוגע למוצר הספציפי הזה. יש אפשרות שאני מקבל כאן מענה מקצועי לשאלתי?

השאלה היא, עד כמה מסוכן באמת ליטול את החומר בהתחשב באיסור האיגוד האמריקאי?
אם הוא לא היה נחשב למסוכן, לא היו מורידים אותו מהמדפים. הוא גרם למוות של מספר אנשים, בין היתר חיילים בצבא האמריקאי.

האם יעילותו מוטלת בספק?
הוא לא באמת שורף שומן, סה״כ גורם לך לעשות את הפעילות שאתה עושה (בד״כ אירובית) באופן עצים יותר, לכן יש שריפה קלורית גובהה יותר = איבוד שומן רב יותר (כי אתה בגירעון קלורי גבוה). ל DMAA יש השפעות דומות לאפדרין; תופעות הלוואי שאתה מדבר שכיחות בשימוש המוצר.
בגדול המחיר שלו לא שווה את התמורה ואפשר להשיג אפקט דומה עם כדורי קפאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית