הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "מיני סטרואיד"

• פותח/ת השרשור padtay
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

padtay

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברה,הייתי רוצה להיות כמה שיותר טבעי אבל לא בדיוק טבעי..אני לא מחפש להזריק ולקבל תופעות לוואי שיהרסו לי את הגוף אלא להיות כמה שיותר טבעי.
האם יש חומר כלשהו שהוא לא בעל תופעות לוואי גדולות כמו סטרואידים אנאבוליים אבל מעל האיזור הטבעי? הבנתי שיש ממריץ טסט,אני לא יודע כל כך מה הוא עושה(בפירוט)לא מצאתי מאמר על זה או משהו,אם יש איזשהו חומר שלא יגרום לתופעות לוואי מטורפות אשמח לקבל את שמו וייעוץ. תודה מראש

אנאבר, טורינבול (זה אוראלי)

יש המון שאומרים שזה ממש לא שווה את זה, אבל ניסיון על בשרי ועל בשרו של אחי (הבאתי לו מתנת יומולדת סייקל tbol, הוא רצה לנסות) התוצאות נשמרו לו דווקא יפה אחרי.
חומרים יקרים מאוד אבל, וזה לא נחמד.

חכה לתגובות על זה, ושים לב - אל תצפה ליותר מידי מהדברים האלו, אלו דברים שהם מאוד חלשים והתוצאות הרבה פעמים לא יספקו אותך עם זה ובהרבה פעמים זה די בזבוז של כסף החומרים החלשים האלו

תזונה נכונה, אימונים עצימים וחזקים ושינה טובה.

גם תגדל, גם תתחזק ותשאר טבעי.

אהלן חברה,הייתי רוצה להיות כמה שיותר טבעי אבל לא בדיוק טבעי..אני לא מחפש להזריק ולקבל תופעות לוואי שיהרסו לי את הגוף אלא להיות כמה שיותר טבעי.
האם יש חומר כלשהו שהוא לא בעל תופעות לוואי גדולות כמו סטרואידים אנאבוליים אבל מעל האיזור הטבעי? הבנתי שיש ממריץ טסט,אני לא יודע כל כך מה הוא עושה(בפירוט)לא מצאתי מאמר על זה או משהו,אם יש איזשהו חומר שלא יגרום לתופעות לוואי מטורפות אשמח לקבל את שמו וייעוץ. תודה מראש
אין חומרים שהתרומה שלהם לאנאבוליות יוצאת מגדר הרגיל ואינם הורמונים או פרו-הורמונים.
אנאבר, טורינבול (זה אוראלי)

יש המון שאומרים שזה ממש לא שווה את זה, אבל ניסיון על בשרי ועל בשרו של אחי (הבאתי לו מתנת יומולדת סייקל tbol, הוא רצה לנסות) התוצאות נשמרו לו דווקא יפה אחרי.
חומרים יקרים מאוד אבל, וזה לא נחמד.

חכה לתגובות על זה, ושים לב - אל תצפה ליותר מידי מהדברים האלו, אלו דברים שהם מאוד חלשים והתוצאות הרבה פעמים לא יספקו אותך עם זה ובהרבה פעמים זה די בזבוז של כסף החומרים החלשים האלו
טיבול ואנאבר הם סטרואידים. יש מספר רב של סטרואידים אוראליים שייתנו תוצאות דומות ותופעות לוואי דומות.

אין חומרים שהתרומה שלהם לאנאבוליות יוצאת מגדר הרגיל ואינם הורמונים או פרו-הורמונים.

טיבול ואנאבר הם סטרואידים. יש מספר רב של סטרואידים אוראליים שייתנו תוצאות דומות ותופעות לוואי דומות.
זה מה שאמרתי... לא? חח
אבל אלו קלאסיים יחסית, לא בעיה למצוא עוד, רק צריך להיזהר שלא פשוט שמים לך underdosed dbol

• פותח/ת השרשור
הוא בפורום כאן
אז חשבתי שהוא מתכוון פשוט לסטרואידים "עדינים מאוד"
אני חדש אני לא יודע איך לצטט את כולם..אז אם יש איזה מנהל שלא יחסום
אני לא יודע ממש סוגי סטרואידים או TBOL אבל יש לי גוף דחוס ואני חזק בטבעי אבל אני רוצה להגיע לגוף יחסית מהר כי אחרי צבא אני מתכנן ללכת לדוגמנות פיטנס וממש לא בראש שלי להתאמן 3 שנים(כי בצבא ירד לי ואז לחזור לזה..) ופשוט להגיע מהר לאיזה 7 %שומן ובתוך שנה-שנתיים להגיע לגוף שאני רוצה,אגב מה שהמלצת זה כביכול ה"מקסימום"של הדברים שיש להם הכי פחות תופעות לוואי?
אני פשוט ממש מפחד מהתופעות לוואי שיש לסטרואידים,הקרחה שאני מתכנן להאריך שיער..ביצים מתצמקות כל מיני דברים שקראתי שמטרידים אותי..מה דעתך? תוכל לקרוא את התגובה למטה?אני חדש לא יודע איך לצטט את כולם

אני חדש אני לא יודע איך לצטט את כולם..אז אם יש איזה מנהל שלא יחסום
אני לא יודע ממש סוגי סטרואידים או TBOL אבל יש לי גוף דחוס ואני חזק בטבעי אבל אני רוצה להגיע לגוף יחסית מהר כי אחרי צבא אני מתכנן ללכת לדוגמנות פיטנס וממש לא בראש שלי להתאמן 3 שנים(כי בצבא ירד לי ואז לחזור לזה..) ופשוט להגיע מהר לאיזה 7 %שומן ובתוך שנה-שנתיים להגיע לגוף שאני רוצה,אגב מה שהמלצת זה כביכול ה"מקסימום"של הדברים שיש להם הכי פחות תופעות לוואי?
אני פשוט ממש מפחד מהתופעות לוואי שיש לסטרואידים,הקרחה שאני מתכנן להאריך שיער..ביצים מתצמקות כל מיני דברים שקראתי שמטרידים אותי..מה דעתך?
תוכל לקרוא את התגובה למטה?אני חדש לא יודע איך לצטט את כולם
זה לא שייך לפורום הזה. ראה עיצת @Eyal

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית