הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתנועה של האגן

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
בעיקרון בלי להימתח, לעשות פואם רולר או להוסיף עלי משקל(גם אם זה למשוך את עצמי למטה עם מוט איזה משהו) אני לא יכול להכנס לעשות סקוואט כמו שצריך.. כל פעם שאני מרים את הברך לכיוון החזה בערך מעל 90 מעל יש לי ממש קליק אבל די חזק לא משהו שבקושי מרגישים. בתנועה של סבוב הרגל() הוא עושה את זה בדיוק בערך בין 2:05-2:10 אני מרגיש את האיזור שוב.
אני באמת מאמין שזה מה שגורם לי לא להתקדם בסקוואט אולי להתקדם קצת ואז פשוט להעצר כי זה לפעמים מתגבר ופוגע ביכולות שלי. באמת שאין לי מושג איך לטפל בזה. אמרו לי שיש באיזור איזשהו נוזל כמו נוזל הידרואלי שאולי יש לי בזה בעיה ובגלל זה אני נדפק.
באמת אני אשמח לכל העצה כי זה מתסכל. חוץ מזה משהו אחר שמתי לב, אני רוכב באופניים, ושמתי לב שרגל ימין נכנסת פנימה(קרובה מאוד ללגעת בשלדה ביחס לרגל שמאל) באופן טבעי, לעומת שמאל שעולה בקו ישר, תוך כדי שאני מדווש.

• פותח/ת השרשור
מישהו? אני כבר שבוע לא עושה סקוואטים, המצב אותו דבר, אבל שמתי לב שיש עוד כאב שאני מאמין שמגיע מהאיזור- שאני יושב בבית ספר בעיקר ומרים את הברך(זה יוצא מעל 90 מעלות אם זה חשוב, כדי לשים את הרגל על הברזל לנוחות) יש לי כאב באיזור הIT BAND עד לברך(כמובן אני מתכוון כל הזמן לרגל ימין). עדיין יש לי את הקליקים האלה ואני מתחרפן אם אני לא עושה אותם גם בלילה שאני במיטה אני חייב להימתח ולהזיז את הרגליים בשביל לקבל קצת שקט . מספיק שאני שוכב אם רגליים מכופלות(כמו במצב שרואים אנשים עושים כפיפות בטן) ומזיז את הברך ימינה, יש לי את הקליק הראשון ואם אני מחזיר את הברך ואולי קצת מזיז או משהו בסגנון יש עוד קליק.בנוסף אם אני רוצה להרים את רגל ימין על רגל שמאל(לשבת רגל על רגל מה שנקרא) יש לי כאב שמתחיל במקום ועובר עד לאיזור הברך.
אני לא יודע מה הגורם לזה, ואין לי מושג מה לעשות, מתיחות או טיפולים או ללכת לאורתופד או משהו כזה . ראיתי כל מיני סרטונים לגבי SI JOINT ןHIP JOINT

יש למישהו מושג בכלל או רעיון מה יכול להיות הגורם ואם כן מה אולי יהיה אפשר לעשות בשביל לטפל בבעיה?

קודם כל זה נוזל סינוביאלי ולא הידרואלי,
שנית, הצורך שלך לבצע קליקים הוא פסיכולוגי
שלישית אין לקלקים בהכרח קשר לבעיה כלשהיא באגן. כאב באיליאקוס טורסיקס (IT) הוא לא בהכרח חייב להיות במיקום הזה אלא גם יכול להיות כאב שהוא מוקרן מאזור אחר שהוא פצוע\חלש.
תקרא קצת על כאבי סקיאטי (sciatica) ותנסה לבצע תרגילים ממאמרים שונים\סרטונים לפלג גוף תחתון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה נוזל סינוביאלי ולא הידרואלי,
שנית, הצורך שלך לבצע קליקים הוא פסיכולוגי
שלישית אין לקלקים בהכרח קשר לבעיה כלשהיא באגן. כאב באיליאקוס טורסיקס (IT) הוא לא בהכרח חייב להיות במיקום הזה אלא גם יכול להיות כאב שהוא מוקרן מאזור אחר שהוא פצוע\חלש.
תקרא קצת על כאבי סקיאטי (sciatica) ותנסה לבצע תרגילים ממאמרים שונים\סרטונים לפלג גוף תחתון.
לא זכרתי את השם אז פשוט זכרתי משהו מעולם אחר לגמרי שמתפקד בצורה דומה.
אני חושב דווקא שיש,כי אחרי שאני מוציא קליק יש לי טיפת שקט לכמה זמן והכאבים האחרים קצת בכל מיני תנועות לא נמצאים. למשל אם אני לא יעשה קליק וינסה להכנס למצב של דדליפט סומו(משהו שיצא לי לשים לב במקרה) אני ירגיש כאב מהברך עד לאיזור האגן וכל הIT . יש לך מושג מה יכול לגרום לכאב באיזור הברך ובIT ?
בכל מקרה תודה אני יקרא על הכאבי סקיאטי ונראה אולי זה יעזור.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית