הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל דיבול+טסט אנתת

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם, אני מתכוון לעשות באפריל סייקל ראשון של טסט אנתת 500 מ״ג מפוצל לשתי זריקות בשבוע, ההתלבטות שלי היא אם להכניס גם דיבול בשביל הקיק הראשוני עד שהטסט נכנס לפעולה, המודל הראשוני שלי לסייקל הוא כזה:
Testosterone enantate 500 mg/EW 1-10
Danabol 30 mg/ ED 1-3

זה הסייקל עצמו, עכשיו אני יודע שצריך לקחת פרגניל במהלך הסייקל בשביל למנוע התנוונות של האשכים ואני גם יודע שאני צריך לקחת liv52 בגלל הדיבול אבל אני לא בדיוק מסתדר עם זה, מי שיוכל להסביר לי קצת על זה אני מאוד יעריך.
עוד שאלה לגבי pct, איזה חומרים מומלץ לקחת?
והשאלה האחרונה היא אם כדאי לוותר על דיבול בגלל שזה סייקל ראשון ולעשות רק טסט.
תודה לעונים ופורים שמח

שלום לכולם, אני מתכוון לעשות באפריל סייקל ראשון של טסט אנתת 500 מ״ג מפוצל לשתי זריקות בשבוע, ההתלבטות שלי היא אם להכניס גם דיבול בשביל הקיק הראשוני עד שהטסט נכנס לפעולה, המודל הראשוני שלי לסייקל הוא כזה:
Testosterone enantate 500 mg/EW 1-10
Danabol 30 mg/ ED 1-3

זה הסייקל עצמו, עכשיו אני יודע שצריך לקחת פרגניל במהלך הסייקל בשביל למנוע התנוונות של האשכים ואני גם יודע שאני צריך לקחת liv52 בגלל הדיבול אבל אני לא בדיוק מסתדר עם זה, מי שיוכל להסביר לי קצת על זה אני מאוד יעריך.
עוד שאלה לגבי pct, איזה חומרים מומלץ לקחת?
והשאלה האחרונה היא אם כדאי לוותר על דיבול בגלל שזה סייקל ראשון ולעשות רק טסט.
תודה לעונים ופורים שמח

אהלן וברוך הבא לפורום,

ראשית, מומלץ לא לערבב אוראליים בסייקל הראשון, אם אתה רוצה ׳קיק׳ תשתמש בטסט פרופיונט שהוא בעל אסתר קצר ומורגש מהר יותר מהאננטט.

לגבי הפרגניל? מדוע אתה לא מסתדר? יש פרוטוקול מסודר ואינספור אשכולות כיצד להכין פרגניל עם בנזיל אלכוהול שיחזיק ל28 ימים, פרגניל הוא חלק בלתי נפרד מהסייקל. אם יש לך עוד שאלות לגבי הפרגניל אתה מוזמן לשאול, Liv52 מיותר כי אתה יורד מהאוראליים.

לגבי הPCT ישנם 2 סוגים של כדורים שילקחו. הם מאוד דומים בפעולה שלהם אבל הם עובדים על 2 דברים שונים.

הראשון הוא טמוקסיפן, אתה תכיר אותו בשם הג׳נרי שלו נולבה או נולבדקס.

השני הוא כלומיד, כאשר אתה וודאי תכיר אותו בשם הג׳נרי שלו כאיקקלמין.

אם ישנם עוד שאלות תרגיש בנח.

• פותח/ת השרשור
אהלן וברוך הבא לפורום,

ראשית, מומלץ לא לערבב אוראליים בסייקל הראשון, אם אתה רוצה ׳קיק׳ תשתמש בטסט פרופיונט שהוא בעל אסתר קצר ומורגש מהר יותר מהאננטט.

לגבי הפרגניל? מדוע אתה לא מסתדר? יש פרוטוקול מסודר ואינספור אשכולות כיצד להכין פרגניל עם בנזיל אלכוהול שיחזיק ל28 ימים, פרגניל הוא חלק בלתי נפרד מהסייקל. אם יש לך עוד שאלות לגבי הפרגניל אתה מוזמן לשאול, Liv52 מיותר כי אתה יורד מהאוראליים.

לגבי הPCT ישנם 2 סוגים של כדורים שילקחו. הם מאוד דומים בפעולה שלהם אבל הם עובדים על 2 דברים שונים.

הראשון הוא טמוקסיפן, אתה תכיר אותו בשם הג׳נרי שלו נולבה או נולבדקס.

השני הוא כלומיד, כאשר אתה וודאי תכיר אותו בשם הג׳נרי שלו כאיקקלמין.

אם ישנם עוד שאלות תרגיש בנח.
קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.
לגבי הטסט פרופ יש לי קצת בעיה עם התדירות של הזריקות, אתה יודע סייקל ראשון זה קצת מפריע כלכך הרבה פעמים להזריק, לפי מה שהבנתי זה פעם ביומיים להזריק ואז אני יצטרך לעבור להזריק לחלקים אחרים בגוף בשביל לא לצלק את הישבן ואני לא כל כך רואה את עצמי מזריק לכתף, לפחות לא בשלב הזה, תאמין לי שאם לא היה צריך להזריק כל כך הרבה פעמים כבר הייתי עושה סייקל של טסט פרופ נטו זה עדיף מכל כך הרבה בחינות, יש לך אולי איזה פתרון בקטע של הזריקות?
לגבי הפרגניל הבנתי שבגדול צריך להתחיל לקחת אותו שבועיים לפני זריקה אחרונה ולגמור איתו שבועיים אחרי זריקה אחרונה כשמתחילים את הpct, בבקשה תקן אותי אם אני טועה, וחברה בבקשה תהיו סבלניים איתי אני לא הרבה זמן קורא על הנושא הזה ובינתיים אני עוד ממשיך לצבור ידע עד שאני יתחיל את הסייקל, למרות שלפי דעתי את הבסיס לסייקל אני כבר יודע, אבל אם אתה חושב אייל שאני צריך עוד קצת לקרוא אז אני ידחה את הסייקל למאי אין שום בעיה, אני רוצה להגיע כמה שיותר מוכן כדי לעשות כמה שפחות טעויות. [
תודה רבה על התשובה, כמובן שאני יעשה בדיקת דם לפני ואחרי ואני יפרסם פה בשביל חוות דעת שלכם.
עוד שאלה אחרונה היא אם יש איזה המלצות לחברות טובות, אני יודע שאת האננטט אפשר להשיג גם רפואי וברור שאני ינסה להשיג רפואי, אבל אם אני לא אצליח או שאני ישתמש בפרופ (שלפי מה שהבנתי לא קיימת לו גירסא רפואית) איזה חברות מומלצות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.
לגבי הטסט פרופ יש לי קצת בעיה עם התדירות של הזריקות, אתה יודע סייקל ראשון זה קצת מפריע כלכך הרבה פעמים להזריק, לפי מה שהבנתי זה פעם ביומיים להזריק ואז אני יצטרך לעבור להזריק לחלקים אחרים בגוף בשביל לא לצלק את הישבן ואני לא כל כך רואה את עצמי מזריק לכתף, לפחות לא בשלב הזה, תאמין לי שאם לא היה צריך להזריק כל כך הרבה פעמים כבר הייתי עושה סייקל של טסט פרופ נטו זה עדיף מכל כך הרבה בחינות, יש לך אולי איזה פתרון בקטע של הזריקות?
לגבי הפרגניל הבנתי שבגדול צריך להתחיל לקחת אותו שבועיים לפני זריקה אחרונה ולגמור איתו שבועיים אחרי זריקה אחרונה כשמתחילים את הpct, בבקשה תקן אותי אם אני טועה, וחברה בבקשה תהיו סבלניים איתי אני לא הרבה זמן קורא על הנושא הזה ובינתיים אני עוד ממשיך לצבור ידע עד שאני יתחיל את הסייקל, למרות שלפי דעתי את הבסיס לסייקל אני כבר יודע, אבל אם אתה חושב אייל שאני צריך עוד קצת לקרוא אז אני ידחה את הסייקל למאי אין שום בעיה, אני רוצה להגיע כמה שיותר מוכן כדי לעשות כמה שפחות טעויות.
תודה רבה על התשובה, כמובן שאני יעשה בדיקת דם לפני ואחרי ואני יפרסם פה בשביל חוות דעת שלכם.
עוד שאלה אחרונה היא אם יש איזה המלצות לחברות טובות, אני יודע שאת האננטט אפשר להשיג גם רפואי וברור שאני ינסה להשיג רפואי, אבל אם אני לא אצליח או שאני ישתמש בפרופ (שלפי מה שהבנתי לא קיימת לו גירסא רפואית) איזה חברות מומלצות?
בעבר הפרקטיקה השולטת בשימוש בפרגניל היתה באמת blast בסוף הסייקל. הבעיה בכך היא שניוון האשכים מתרחש באופן מאוד בולט כבר מספר ימים לאחר תחילת שימוש בטסט ממקור חיצוני. בקיצור רב הפרגניל מדמה פעולת LH, הורמון הנקשר לרצפטורים בתאי הליידינג ובכך מגרה הפרשת טסטוסטרון. לכן נרצה שהאשכים ישמרו את היכולת לכל אורך הסייקל ולא שיתנוונו וננסה "להתניע" אותם בסיומו. מעבר לכך שימוש בפרגניל לקראת ה-pct יחייב שימוש במינון גבוה ובתדירות גבוהה (מפאת חוסר זמן) ויסכן בקפיצות רמות האסטרוגן (תופעה לוואי מאוד בולטת של פרגניל) בדיוק כשגם כך היחס שבין טסט לאסטרוגן בגופנו משתנה לטובת האסטרוגן כתוצאה מהמרתו של טסט לאסטרוגן וסיום הסייקל מכאן שמתגבר הסיכון להופעת תופעות אסטרוגניות בלתי רצויות.
במוגע לתדירות ההזרקה, לרוב אין צורך במעבר לאתרי הזרקה אחרים. פרופ בד"כ כואב יותר (על אף שהדבר קשור גם בשמנים, בממסים ובעוד גורמים) ובשורה התחתונה ההבדלים מבחינת תוצאות הסייקל אינם תהומיים בלשון המעטה כפי שהרוב נוטים לחשוב (מאחר ואין סיבה לכך).
בהיבט של "חברה מומלצת" כדאי ללכת עם רפואי (אם ניתן להשיג וקיים הממון) כשמדובר ב-ug איכות החומר תלויה ביצרן והמינון תלוי לרוב בעד כמה המשתמש קרוב לצלחת. אני אישית לא אוהב להמליץ, לא אכפת לי לתת חוות-דעת אם אני מכיר.

• פותח/ת השרשור
בעבר הפרקטיקה השולטת בשימוש בפרגניל היתה באמת blast בסוף הסייקל. הבעיה בכך היא שניוון האשכים מתרחש באופן מאוד בולט כבר מספר ימים לאחר תחילת שימוש בטסט ממקור חיצוני. בקיצור רב הפרגניל מדמה פעולת LH, הורמון הנקשר לרצפטורים בתאי הליידינג ובכך מגרה הפרשת טסטוסטרון. לכן נרצה שהאשכים ישמרו את היכולת לכל אורך הסייקל ולא שיתנוונו וננסה "להתניע" אותם בסיומו. מעבר לכך שימוש בפרגניל לקראת ה-pct יחייב שימוש במינון גבוה ובתדירות גבוהה (מפאת חוסר זמן) ויסכן בקפיצות רמות האסטרוגן (תופעה לוואי מאוד בולטת של פרגניל) בדיוק כשגם כך היחס שבין טסט לאסטרוגן בגופנו משתנה לטובת האסטרוגן כתוצאה מהמרתו של טסט לאסטרוגן וסיום הסייקל מכאן שמתגבר הסיכון להופעת תופעות אסטרוגניות בלתי רצויות.
במוגע לתדירות ההזרקה, לרוב אין צורך במעבר לאתרי הזרקה אחרים. פרופ בד"כ כואב יותר (על אף שהדבר קשור גם בשמנים, בממסים ובעוד גורמים) ובשורה התחתונה ההבדלים מבחינת תוצאות הסייקל אינם תהומיים בלשון המעטה כפי שהרוב נוטים לחשוב (מאחר ואין סיבה לכך).
בהיבט של "חברה מומלצת" כדאי ללכת עם רפואי (אם ניתן להשיג וקיים הממון) כשמדובר ב-ug איכות החומר תלויה ביצרן והמינון תלוי לרוב בעד כמה המשתמש קרוב לצלחת. אני אישית לא אוהב להמליץ, לא אכפת לי לתת חוות-דעת אם אני מכיר.
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת והמנומקת.

לפי מה שהבנתי מכל מה שהשמעתם הסייקל התבצע כך:
1-10 Testosterone enanthate 500mg/ EW
3-10 HCG 500 iu/ EW
Nolvadex 40/40/20/20 mg/ED 12-16
Clomid 150/100/100/50 mg/

דרך אגב תקופת OCT זה מומלץ או שזה לא באמת משנה?

תודה רבה רבה על התשובה המפורטת והמנומקת.

לפי מה שהבנתי מכל מה שהשמעתם הסייקל התבצע כך:
1-10 Testosterone enanthate 500mg/ EW
3-10 HCG 500 iu/ EW
Nolvadex 40/40/20/20 mg/ED 12-16
Clomid 150/100/100/50 mg/ ED

תודה רבה לכם @Eyal ו- @Tom שעזרתם לי ותרמתם לי מהידע הרבה שלכם, חוות דעת מצדכם על הסייקל החדש תתקבל בברכה.

דרך אגב תקופת OCT זה מומלץ או שזה לא באמת משנה?

P
CT ולא OCT, וכן, ללא PCT כמו שצריך אתה תאבד מרווחי הסייקל ואפילו תחזור מעבר לנקודת ההתחלה בה התחלתה. זה החלק הכי חשוב בסיום הסייקל.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
PCT ולא OCT, וכן, ללא PCT כמו שצריך אתה תאבד מרווחי הסייקל ואפילו תחזור מעבר לנקודת ההתחלה בה התחלתה. זה החלק הכי חשוב בסיום הסייקל.

בהצלחה.
כן אני יודע שחייב Pct אבל אני לא התכוונתי לזה, התכוונתי ל- off cycle therapy או OCT קראתי על זה באיזשהו אשכול ש- adi mania כתב בזמנו.

קישור:
http://www.lbs.co.il/threads/17126/ עוד שאלה היא אם כדאי לעשות את התוכנית FST-7? אם לא איזה תוכנית תתאים?

זו שיטה מאוד יעילה שהמציא הייני רמבוד,המאמןשל פיל היט,גאי קאטלר ועוד רבים.
זו שיטה שכמובן יותר אפקטיבית לאנשים שבמצב סייקל כי ככה היא תהיה יותר אופטימלית מאשר אנשים טבעיים.
בכל מקרה כל אחד והתגובה שלו לתוכנית מסויימת,לדעתי תוכנית מעולה אבל לא בהכרח יכולה להניב לך יותר תוצאות/פחות
היא בעיקר גם למתאמנים מקצועניים

כן אני יודע שחייב Pct אבל אני לא התכוונתי לזה, התכוונתי ל- off cycle therapy או OCT קראתי על זה באיזשהו אשכול ש- adi mania כתב בזמנו.

קישור:
http://www.lbs.co.il/threads/17126/ עוד שאלה היא אם כדאי לעשות את התוכנית FST-7? אם לא איזה תוכנית תתאים?
כתבתי על זה בעצמי בהקשר של On Cycle Therapy
אבל בעצם מדובר בתוספי מזון.

• פותח/ת השרשור
כתבתי על זה בעצמי בהקשר של On Cycle Therapy
אבל בעצם מדובר בתוספים שראוי לקחת במהלך סייקל ולאחריו. ישנם המון תוספים מעולים, הבעייתיות היא לרוב בסכומי הכסף הגבוהים.
במהלך סייקל רצוי לתסף:
  • מולטי ויטמין.
  • קראטין.
  • אומגה 3.
  • מגנזיום.
לאחר סייקל מומלץ להיעזר בתוספים שקשורים בהפחתת קורטיזול כגון PHOSPHATIDYLSERINE 600מ"ג, ויטמין c.
ניתן לתסף גם ב-daa שיכול לעבוד לא רע בדיוק במצבים בהם הטסט נמוך ואין בעיית התמודדות עם עליית האסטרוגן (serm) במינון של 3 גרם ביום.
זו שיטה מאוד יעילה שהמציא הייני רמבוד,המאמןשל פיל היט,גאי קאטלר ועוד רבים.
זו שיטה שכמובן יותר אפקטיבית לאנשים שבמצב סייקל כי ככה היא תהיה יותר אופטימלית מאשר אנשים טבעיים.
בכל מקרה כל אחד והתגובה שלו לתוכנית מסויימת,לדעתי תוכנית מעולה אבל לא בהכרח יכולה להניב לך יותר תוצאות/פחות
היא בעיקר גם למתאמנים מקצועניים
תודה על התשובות.
בסך הכל הסייקל שכתבתי טוב?
אני רוצה להביא את החומרים כבר בשבוע הבא אז אני רוצה לדעת אם ללכת על זה או לשנות משהו.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה אחרונה, יש בחודש מאי חתונה לאחי הקטן ואני כמובן רוצה לשמוח ולשתות קצת בחתונה עצמה וגם במסיבת הרווקים, כנראה שבתחילת מאי אני יתחיל עם הסייקל ככה שבחתונה עצמה אני יהיה בערך האמצע הסייקל, תהיה בעיה כלשהי בשילוב של סטרואידים ואלכוהול, אני יודע שעם חומרים אוראליים תיווצר בעיה כי יש עומס על הכבד, אבל פה מדובר בחומרים מוזרקים.

גם לחומרים מוזרקים יש השפעה על ערכי הכבד, בעצם כמעט כמו לכל תרופה.

• פותח/ת השרשור
גם לחומרים מוזרקים יש השפעה על ערכי הכבד, בעצם כמעט כמו לכל תרופה. "לשתות קצת בחתונה עצמה וגם במסיבת הרווקים..." ואף מעט מעבר זה בסדר גמור.
תודה רבה לכם ולפורום על כל העזרה אני אעדכן אותכם במהלך הסייקל.
אפשר לנעול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית