הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של טסט במסה נקיה

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אני רק מתעניין ולא שוקל להתחיל (אני עדיין מתאמן מתחיל כנראה מאוד מוקדם בשבילי לחשוב על זה ואני שואל פה רק לידע כללי כי ביעוץ אישי אי אפשר לדבר על סטרואידים \ תרופות (ובצדק לדעתי)).
קראתי פה ושם וממשיך לצבור מידע.. בעקרון אם אני התחלתי מסה נקיה אחרי חיטוב ארוך (כרגע על 14% א"ש מינוס פלוס) והמטרה זה לעלות במסה בצורה נקיה כדי לשמר את הא"ש הנוכחי עד כמה שאפשר.. סייקל ראשון למתחילים (כמו שרשום בפורטל) של טסט בלבד יעשה את העבודה? צריך לשלב את זה עם עוד דברים במקביל \ לפני \ אחרי הסייקל?
איך אמורה להראות התזונה במהלך הסייקל? הבנתי שהסינתזה של החלבון בגוף כפולה אז צריך לצרוך יותר חלבון?
יש עליה בנוזלים? העליה עדיין תשאר נקיה עד כמה שאפשר או שהשומן יעלה בהתאם? (או שזה כבר קשור לתזונה?)

בעקרון מתי מומלץ להתחיל עם סייקלים? לא מדבר על מתחרים.. למתאמנים הממוצעים, רק אחרי שהגיעו למקסימום מתזונה ואימונים?
אפשרי לעשות סייקל אחד וזהו? אחר כך לשמר אותו בעבודה קשה ותזונה או שחייבים מתישהו לעשות עוד אחד?

טסטוסטרון מוגדר כחומר "לא חוקי" רק בארץ או בכל העולם? עד כמה שידוע לי זה הורמון גדילה \ תרופה שנותנים גם לילדים עם בעיות התפתחות.. (או שזה שני סוגים שונים של חומרים?)

מתאמן מתחיל שיזריק פעם בשבוע טסט אננת 250 מ"ג כפול 4 שבועות, יראה תוצאות \ תופעות לוואי?
חייב תמיד לקחת תרופות לשיקום אחרי הסייקל (גם בדוגמא לאחד "פשוט" כמו שרשמתי) או שזה רק לסייקלים מורכבים עם כמה סוגים של סטרואידים?

נערך לאחרונה:
אני רק מתעניין ולא שוקל להתחיל (אני עדיין מתאמן מתחיל כנראה מאוד מוקדם בשבילי לחשוב על זה ואני שואל פה רק לידע כללי כי ביעוץ אישי אי אפשר לדבר על סטרואידים \ תרופות (ובצדק לדעתי)).
קראתי פה ושם וממשיך לצבור מידע.. בעקרון אם אני התחלתי מסה נקיה אחרי חיטוב ארוך (כרגע על 14% א"ש מינוס פלוס) והמטרה זה לעלות במסה בצורה נקיה כדי לשמר את הא"ש הנוכחי עד כמה שאפשר.. סייקל ראשון למתחילים (כמו שרשום בפורטל) של טסט בלבד יעשה את העבודה? צריך לשלב את זה עם עוד דברים במקביל \ לפני \ אחרי הסייקל?
איך אמורה להראות התזונה במהלך הסייקל? הבנתי שהסינתזה של החלבון בגוף כפולה אז צריך לצרוך יותר חלבון?
יש עליה בנוזלים? העליה עדיין תשאר נקיה עד כמה שאפשר או שהשומן יעלה בהתאם? (או שזה כבר קשור לתזונה?)

בעקרון מתי מומלץ להתחיל עם סייקלים? לא מדבר על מתחרים.. למתאמנים הממוצעים, רק אחרי שהגיעו למקסימום מתזונה ואימונים?
אפשרי לעשות סייקל אחד וזהו? אחר כך לשמר אותו בעבודה קשה ותזונה או שחייבים מתישהו לעשות עוד אחד?

טסטוסטרון מוגדר כחומר "לא חוקי" רק בארץ או בכל העולם? עד כמה שידוע לי זה הורמון גדילה \ תרופה שנותנים גם לילדים עם בעיות התפתחות.. (או שזה שני סוגים שונים של חומרים?)

מתאמן מתחיל שיזריק פעם בשבוע טסט אננת 250 מ"ג כפול 4 שבועות, יראה תוצאות \ תופעות לוואי?
חייב תמיד לקחת תרופות לשיקום אחרי הסייקל (גם בדוגמא לאחד "פשוט" כמו שרשמתי) או שזה רק לסייקלים מורכבים עם כמה סוגים של סטרואידים?
אני לא מבין כל כך גדול אז תיקח את דבריי בערבון מוגבל למרות שאני יודע את התשובות לשאלותיך מקריאה ומחקר שעשיתי לצורך אותה מטרה כמו שלך (סייקל ראשון של טסט אננטט).
אוקיי אז קודם כל כעקרון אם אתה עושה את כל הדברים כמו שצריך (יושן לפחות 8 שעות, מתאמן חזק ואוכל כמו שצריך לאכול כשאתה בסייקל) אז כן סייקל של טסט אננטט בלבד יעשה את העבודה ויכול להעלות אותך כ 6-7 קילו של מסת שריר נטו ועוד כמה קילוגרמים של שומן ונוזלים.
בנוסף לסטרואיד עצמו חובה לקחת גם פרגניל וחובה גם לעשות PCT על מנת לצמצם תופעות לוואי ולשמור על רווחי הסייקל.
התזונה שלך במהלך הסייקל צריכה להיות עם לפחות 3 גרם חלבון על כל קילוגרם של משקל גוף ועשירה בפחמימות טובות וגם כמובן שומנים.
עלייה בנוזלים כמעט תמיד תתרחש אבל זה גם תלוי מאוד בסוג הסטרואיד, בכל מקרה זה לא קריטי מפני שהנוזלים יורדים בתום הסייקל.
כדאי להתחיל סייקל כאשר אתה נתקע עם המשקלים או שאתה לא גודל יותר למרות שאתה מקפיד על אימונים שינה ותזונה, למרות זאת ישנם ליצנים שמתחילים עם חומרים עוד לפני שהם הגיעו למצב כזה.
אפשר לעשות סייקל אחד וזהו אבל זה בדרך כלל לא קורה בגלל שכשאתה בסייקל אתה חווה תקופה של כוח עצום תחושה טובה וגדילה חסרת פרופורציות ובדרך כלל אם תעשה סייקל אחד אתה תשוב לעשות גם סייקל שני ושלישי.
טסטוסטרון זה הורמון שמשתמשים בו אנשים שהגוף שלהם לא מסוגל לייצר אותו בצורה טבעית, בדרך כלל עושים בדיקות קפדניות לפני שנותנים לבן אדם מרשם לטסטוסטרון, אסור לאנשים לסחור בו אם הם לא מורשים לכך, כלומר אם הם לא בתי מרקחת שמאושרים על ידי מדינת ישראל.
בדרך כלל המינון המומלץ בשביל לראת תוצאות זה 500 מ״ג שמחולקים לשתי זריקות בשבוע של 250 מ״ג למשך 10 שבועות (זה המינון שאני עומד להשתמש בו בסייקל שלי) תופעות לוואי זה אינדיבידואלי ותלוי מאוד במשתמש, בכל מקרה אם עושים הכל כמו שצריך ולא מגזימים עם המינונים התופעות לוואי מצטמצמות משמעותית.
קישורים למאמרים שיעזרו לך: זה על פרגניל או HCG
http://www.kilogram.co.il/1392/hcg-בזמן-הסייקל-ולא-בזמן-ה-pct/
זה על סטרואידים למתחילים:
http://www.kilogram.co.il/231/המדריך-למתחילים-כל-מה-שרציתם-לדעת-על-מנ/
אסטרים של סטרואידים:
http://www.kilogram.co.il/224/סטרואידים-ואסטרים/
תרופות החוסמות אסטרוגן (הורמון נשי)
http://www.kilogram.co.il/227/תרופות-החוסמות-אסטרוגן-וכמות-של-חומר-פ/

כתבתי לך פה ממה שאני יודע צירפתי לך גם כמה מאמרים מהאתר המצויין קילוגרם שעזר לי המון ואם יש לך עוד שאלות אני יכול להמליץ לך פה על שני תותחים פה בפורום שעזרו לי המון בנושא @Tom @Eyal

• פותח/ת השרשור
6-7 ק"ג שריר ב10 שבועות ?! גם יחסית לסטרואידים זה נשמע עצום..
ובכל זאת עולים גם בשומן? כלומר בסייקל נקי עד כמה שאפשר אפשרי להגביל את המאזן החיובי ל200-300 מעל התחזוקה או שחייבים לאכול כמו חיות?

6-7 ק"ג שריר ב10 שבועות ?! גם יחסית לסטרואידים זה נשמע עצום..
ובכל זאת עולים גם בשומן? כלומר בסייקל נקי עד כמה שאפשר אפשרי להגביל את המאזן החיובי ל200-300 מעל התחזוקה או שחייבים לאכול כמו חיות?
חח ידידי זה למה הרבה משתמשים בסטרואידים, חוץ מזה סייקל ראשון הוא הסייקל הכי חזק שיהיה לך בחיים אלא אם כן אתה תשתמש בסייקלים הבאים במינונים גבוהים מאוד, דבר שהוא מאוד לא מומלץ עקב תופעות הלוואי שמתחזקות גם הן.
בנוגע למאזן הקלורי, אני חושב שזה די תלוי בחומרים, אני עדיין לא הספקתי לקרוא על זה אז תקח את דבריי בערבון מוגבל, אבל ההגיון אומר שאם למשל אתה לוקח חומר כמו דיבול שהוא אנאבולי מאוד ואנדרוגני מאוד ובהתאם לכך הוא גם מאוד מעלה לך את הכוח ואת מסת השריר אז אתה צריך לאכול יחסית הרבה בשביל לתחזק את גופך למצב כזה, אבל אם למשל אתה לוקח חומר כמו ויניסטרול שמשתמשים בו בתקופת החיטוב בדרך כלל, אז הוא לא חזק כל כך והוא גם לא יעלה אותך במסת השריר בצורה קיצונית, כלומר הגוף שלך לא צריך להיות במאזן קלורי חיובי אסטרונומי בשביל לתחזק את עצמו. שוב פעם זוהי דעתי ואני גם די בטוח שזה נכון כי קראתי על זה, אומנם לא כל כך הרבה כי זה לא מה שהכי עניין אותי לקרוא עליו אבל בכל זאת קראתי קצת, אם כתבתי פה שטויות אז שמישהו בבקשה יתקן אותי בשביל לא להטעות את הבחור פה, תודה.

• פותח/ת השרשור
ואני רואה ילדים בני 17 כבר אחרי 2-3 סייקלים בחיים.. זה חולני!! אבל מה איזה מסה יש עליהם יא באיי באיי אני רוצה גם :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית