הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Battlefield 4

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום חברים, האחיין החמוד שלי הביא לי משחק לסוני פלייסטיישן 3 שקוראים לו באטלפילד 4, כנראה אני יישב עליו וישחק בו קצת בימים הקרובים של חופשת פורים ( לקחתי חופש מהעבודה עד יום שלישי).
בשורה התחתונה: משחק ששווה לבזבז עליו זמן או לא?

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה, זה משחק אלים כזה לא? אחיין שלי בן שמונה ומשחק בדברים האלה מדהים פשוט, אני זוכר שאני הייתי ילד הדבר הכי הכי אלים שאני הייתי רואה זה את ״סטיב אוסטין האיש השווה מיליונים״ בשידורים חוזרים חח.

אלים מלשון אלימות.
וכן אני יכתוב איך היה למרות שחוץ מפיפא אני ממש מוגבל במשחקים על הפלייסטיישן
התכוונתי בציניות 😛

והאמת שגם אני מוגבל במשחקים ואני מחכה למשהו מלהיב שיהיה שווה קנייה..
המשחק האחרון שקניתי היה GTA V (רק לציין,ישבתי על המשחק שבוע וקצת עד שסיימתי אותו.)

• פותח/ת השרשור
התכוונתי בציניות 😛

והאמת שגם אני מוגבל במשחקים ואני מחכה למשהו מלהיב שיהיה שווה קנייה..
המשחק האחרון שקניתי היה GTA V (רק לציין,ישבתי על המשחק שבוע וקצת עד שסיימתי אותו.)
אני חוץ מלשחק עם החברים בפיפא ולשחק עם החברה ב WWE תוך כדי שהיא חופרת כמה ג׳ון סינה חתיך וכמה היא שונאת כאלה עם הרבה שרירים ושהיא לא רוצה שאני יהפוך לאחד כזה אז אני לא משחק בכלום, אה בעצם פעם שיחקתי בליגת הצדק לגו (שהייתי קטן אהבתי את באטמן)

אני הייתי אומר לא..

אבל זה רק בגלל שחרשתי את המשחקים האלו בגיל צעיר יותר ועכשיו זה כבר נמעס...

יותר מעניין אותי משחקי INDIE למיניהם

• פותח/ת השרשור
מוניטין
בכל זאת,לא כל יום מוצאים חברה שתשחק איתך בPS..(או שזה רק אני?)
חח למען האמת היא התחילה לשחק בזה בגלל ג׳ון סינה (כמובן) ומשם היא כבר ממש התחילה לאהוב את המשחק עצמו, דרך אגב היא מכירה את כל הדמויות: אנדרטייקר בטיסטה וכו׳
מישהו שהיה רואה אותנו בערבי שישי היה חושב שאנחנו מעוררי רחמים, שני אנשים מבוגרים האחד כבר עוד דקה בן שלושים והשנייה בת 28 משחקים בסוני ורבים על מי יותר טוב חחח
אני הייתי אומר לא..

אבל זה רק בגלל שחרשתי את המשחקים האלו בגיל צעיר יותר ועכשיו זה כבר נמעס...

יותר מעניין אותי משחקי INDIE למיניהם
INDIE? אתה מתכוון אינדיאנה ג׳ונס?

חח למען האמת היא התחילה לשחק בזה בגלל ג׳ון סינה (כמובן) ומשם היא כבר ממש התחילה לאהוב את המשחק עצמו, דרך אגב היא מכירה את כל הדמויות: אנדרטייקר בטיסטה וכו׳
INDIE? אתה מתכוון אינדיאנה ג׳ונס?

לא חחחח
INDIE זה קיצור של independent
משחקים שנוצרו על ידי קבוצה קטנה ועצמאית

זה רק אני שכבר חודשים שלא יצא משחק מלהיב? (מלבד GTA) אף פעם לא הייתה תקופת יובש כזאת

הפסקתי לשחק בו קצת אחרי ההתחלה, כל הזמן הרגו אותי :(
וזה חתיכת בזבוז כי יש לי מחשב גיימרים ב-8000 ש"ח שמריץ את BF4 כמו כלום, ואני לא משחק בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית