עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה, זה משחק אלים כזה לא? אחיין שלי בן שמונה ומשחק בדברים האלה מדהים פשוט, אני זוכר שאני הייתי ילד הדבר הכי הכי אלים שאני הייתי רואה זה את ״סטיב אוסטין האיש השווה מיליונים״ בשידורים חוזרים חח.
יש מילה כזאת "אלים"..?זה משחק אלים כזה לא?
אלים מלשון אלימות.יש מילה כזאת "אלים"..?
שחק וספר איך היה
תהנה
התכוונתי בציניות 😛אלים מלשון אלימות.
וכן אני יכתוב איך היה למרות שחוץ מפיפא אני ממש מוגבל במשחקים על הפלייסטיישן
אני חוץ מלשחק עם החברים בפיפא ולשחק עם החברה ב WWE תוך כדי שהיא חופרת כמה ג׳ון סינה חתיך וכמה היא שונאת כאלה עם הרבה שרירים ושהיא לא רוצה שאני יהפוך לאחד כזה אז אני לא משחק בכלום, אה בעצם פעם שיחקתי בליגת הצדק לגו (שהייתי קטן אהבתי את באטמן)התכוונתי בציניות 😛
והאמת שגם אני מוגבל במשחקים ואני מחכה למשהו מלהיב שיהיה שווה קנייה..
המשחק האחרון שקניתי היה GTA V (רק לציין,ישבתי על המשחק שבוע וקצת עד שסיימתי אותו.)
חח למען האמת היא התחילה לשחק בזה בגלל ג׳ון סינה (כמובן) ומשם היא כבר ממש התחילה לאהוב את המשחק עצמו, דרך אגב היא מכירה את כל הדמויות: אנדרטייקר בטיסטה וכו׳מוניטין
בכל זאת,לא כל יום מוצאים חברה שתשחק איתך בPS..(או שזה רק אני?)
INDIE? אתה מתכוון אינדיאנה ג׳ונס?אני הייתי אומר לא..
אבל זה רק בגלל שחרשתי את המשחקים האלו בגיל צעיר יותר ועכשיו זה כבר נמעס...
יותר מעניין אותי משחקי INDIE למיניהם
חח למען האמת היא התחילה לשחק בזה בגלל ג׳ון סינה (כמובן) ומשם היא כבר ממש התחילה לאהוב את המשחק עצמו, דרך אגב היא מכירה את כל הדמויות: אנדרטייקר בטיסטה וכו׳
INDIE? אתה מתכוון אינדיאנה ג׳ונס?
חח בור שכמותי, למרות שגם אינדיאנה ג׳ונס זה אחלה של משחקים האלה של הלגולא חחחח
INDIE זה קיצור של independent
משחקים שנוצרו על ידי קבוצה קטנה ועצמאית
המשחק האחרון שקניתי היה GTA V (רק לציין,ישבתי על המשחק שבוע וקצת עד שסיימתי אותו.)
לא יודע מה איתכםמולטיפלייר נחמד יותר טוב מ3.
איך קראו למשתמש שלך בבאדקומפני?לא יודע מה איתכם
אין על באד קומפני 2 😃
אני מכרתי את הפלייסטיישן כדאי לקנות גיינר וככה התחילה ההתמכרות לברזלים 😃
מתגעגע לקונסולות ),:
לא זוכר...איך קראו למשתמש שלך בבאדקומפני?