הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
בנוגע לתופעות לוואי, הבנתי שטאורין עוזר נגד כיווצים, כמות של 1500-2000 מ''ג ביום תעזור? (קראתי פה שצריך בערך 5000 אבל אין לי כמות כזאת של כדורים)
יש עוד דברים שאפשר לעשות כדי למנוע תופעות לוואי?
בנוגע לקטוטיפן, יש איזשהו יתרון בלקחת אותו מתחילת הסייקל?
אם אני שוקל 94 קילו צריך 2 מ''ג? זה בסדר לקחת את שניהם ביחד לפני השינה?? תודה!

נערך לאחרונה:
בנוגע לתופעות לוואי, הבנתי שטאורין עוזר נגד כיווצים, כמות של 1500-2000 מ''ג ביום תעזור? (קראתי פה שצריך בערך 5000 אבל אין לי כמות כזאת של כדורים)
אהלן בן, אני כרגע נמצא בסייקל של קלן בשביל לרדת לאחוז שומן מתאים שיהיה אפשר להתחיל בו סייקל של סטרואידים.
אני לקחתי 40-80-120 ואני עכשיו בתחילת השבוע השלישי ומלבד דופק מעט גבוה ועייפות אין לי שום תופעות לוואי, כך שזה מאוד אינדיבידואלי התופעות לוואי, אני לוקח גרם אחד של קטוטיפן לפני השינה וזה מספיק.
לגבי הטאורין, אני אישית לא לקחתי ולא קרה לי כלום, אתה יכול לקחת, אתה יכול גם לא, זה לשיקולך.
את הקלן מומלץ לקחת עד שעות אחר הצהריים, בסביבות ארבע-חמש ואת הקטוטיפן לפני השינה בגלל ההשפעה המרדימה שלו.

השימוש בקלן מרוקן את מאגרי הטאורין ולכן התיסוף מתוך חוסר מאוד חשוב. הכיווצים יכולים להיות מאוד לא נעימים ולכן רצוי שלא לוותר על תיסוף כזה. המינון הוא 3-5 גרם ליום.

• פותח/ת השרשור
השימוש בקלן מרוקן את מאגרי הטאורין ולכן התיסוף מתוך חוסר מאוד חשוב. הכיווצים יכולים להיות מאוד לא נעימים ולכן רצוי שלא לוותר על תיסוף כזה. המינון הוא 3-5 גרם ליום.

תודה לשניכם, תוכל לענות על השאלות האחרות?

תודה לשניכם, תוכל לענות על השאלות האחרות?

אהלן, אסי ענה לך על השאלות.

אחזור עליהם בשנית,

מדובר על כך שעדיף לקחת את הקטוטיפן החל מהיום הראשון לתחילת סייקל קלן, מהסיבה הפשוטה שהוא שומר על הרצפטורים ובכך תגובתך לחומר והתוצאות יהיו ביחס מסויים טובות אף יותר.

את הקטוטיפן תנטול סמוך לשעה שבה אתה הולך לישון.

• פותח/ת השרשור
כן הוא ציין שהוא לוקח 1 מ''ג קטוטיפן, אבל לא קיבלתי תשובה אם במשקל שלי צריך לקחת 1 או 2, (מעדיף אחד בגלל מחסור בכדורים, עד כמה זה קריטי?)

כן הוא ציין שהוא לוקח 1 מ''ג קטוטיפן, אבל לא קיבלתי תשובה אם במשקל שלי צריך לקחת 1 או 2, (מעדיף אחד בגלל מחסור בכדורים, עד כמה זה קריטי?)
אני שוקל 90 ולוקח 1 ואני בסדר גמור.
1 מ״ג חובה לקחת 2 מ״ג אפשרי, אבל לפי דעתי לא חובה, אם כזה לחוץ לך אני לא מבין מה הבעיה ללכת לרכוש עוד חבילה זה לא יקר ותמיד יש את זה אצל הדילרים.
אם תרצה ובמידה ויישאר לי, אני יכול לשלוח לך בחינם 30 כדורים, לא סיפור כזה גדול ואני רואה שאתה קצת לחוץ ויש לי קצת עודף בזה כי קניתי 2 קופסאות וכנראה אני אגמור לקחת את הקלן עוד שבוע ואז אין לי מה לעשות אם זה. אם תרצה אני יוכל להגיד לך עוד שבוע בערך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהלן, אסי ענה לך על השאלות.

אחזור עליהם בשנית,

מדובר על כך שעדיף לקחת את הקטוטיפן החל מהיום הראשון לתחילת סייקל קלן, מהסיבה הפשוטה שהוא שומר על הרצפטורים ובכך תגובתך לחומר והתוצאות יהיו ביחס מסויים טובות אף יותר.

את הקטוטיפן תנטול סמוך לשעה שבה אתה הולך לישון.

את הקטוטיפן לא מספיק לצרוך מהיום ה13-14 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית