ייעוץ חבר לקח od של קלן

ChocolateInjection

משתמש מתחיל
60
7
נק' מוניטין:
2
60
7
חבר לקח od של קלן במשך 3 ימים בכוונה (200 מק"ג, הוא אמור לקחת 120 גג)
לטענתו זה יחטב אותו מהר יותר.

אין ספק שהוא מטומטם מכל בחינה, ולדעתי הדבר היחידי שהוא יקבל זה יותר תופעות לוואי, דופק מואץ שיכול לשלוח אותו למיון ועוד כל מיני צרות כאלו ואחרות

הצלחתי לשכנע אותו להפסיק אחרי שאיימתי לקחת לו את הקלן + לספר למשפחה שלו + שהוא רק מזיק לעצמו
הוא עדיין מתעקש שזה כן היה מחטב אותו מהר יותר. מה שהעלה אצלי את השאלה, האם זה באמת מחטב אותו מהר יותר? מבחינת אופן הפעילות של קלן...

אנשים טפשים, אבל העלה נקודה מסקרנת

נ.ב:
עד כמה אני אמור להיות מודאג ממה שהוא עושה? למי אפשר לדווח במצבים כאלו? מה אפשר לומר? לומר שהוא לקח overdose ממשאף או משהו? חח

חבר לקח od של קלן במשך 3 ימים בכוונה (200 מק"ג, הוא אמור לקחת 120 גג)
לטענתו זה יחטב אותו מהר יותר.

אין ספק שהוא מטומטם מכל בחינה, ולדעתי הדבר היחידי שהוא יקבל זה יותר תופעות לוואי, דופק מואץ שיכול לשלוח אותו למיון ועוד כל מיני צרות כאלו ואחרות

הצלחתי לשכנע אותו להפסיק אחרי שאיימתי לקחת לו את הקלן + לספר למשפחה שלו + שהוא רק מזיק לעצמו
הוא עדיין מתעקש שזה כן היה מחטב אותו מהר יותר. מה שהעלה אצלי את השאלה, האם זה באמת מחטב אותו מהר יותר? מבחינת אופן הפעילות של קלן...

אנשים טפשים, אבל העלה נקודה מסקרנת

נ.ב:
עד כמה אני אמור להיות מודאג ממה שהוא עושה? למי אפשר לדווח במצבים כאלו? מה אפשר לומר? לומר שהוא לקח overdose ממשאף או משהו? חח

האם התכוונת לED? שזהו בעצם קיצור של every day?

בכל אופן, לחטב מהר יותר -> זה לא, מה שכן, אם הוא התחיל במינון נמוך והעלה בפירמידה ההסתגלות שלו תיהיה יותר מתונה מאשר אחד שלא העלה בהדרגתיות והגיע למינון של 200 מיקרו גרם.

200 מיקרו גרם הוא בהחלט מינון גבוה, מסוכן, ואף מיותר.

אני מסיק בכך שהוא ילד שמחפש תוצאות מהר, תסביר לו בפשטות שהפזיזות מקורה מהשטן. ונראה אותו מתמודד עם דברים יותר מורכבים בעתיד.

בכל אופן, לחטב מהר יותר -> זה לא, מה שכן, אם הוא התחיל במינון נמוך והעלה בפירמידה ההסתגלות שלו תיהיה יותר מתונה מאשר אחד שלא העלה בהדרגתיות והגיע למינון של 200 מיקרו גרם.

אני מסיק בכך שהוא ילד שמחפש תוצאות מהר, תסביר לו בפשטות שהפזיזות מקורה מהשטן. ונראה אותו מתמודד עם דברים יותר מורכבים בעתיד.
למה?
אם אני לא טועה, נכתב פה שחבר'ה בעלי משקל גבוה יכולים להגיע ל200מק"ג ליום..לא?

• פותח/ת השרשור
למה?
אם אני לא טועה, נכתב פה שחבר'ה בעלי משקל גבוה יכולים להגיע ל200מק"ג ליום..לא?
שוקל פחות מ-70

od-overdose
בשביל בנאדם ששוקל פחות מ-70, לקחת 200 מקג זה טירוף
השאלה למי אני מדווח על דבר כזה, אני לא יכול לעצור אותו בעצמי על זה... וגם מה אני אומר למי שאני מדווח לו

נערך לאחרונה:
תמיד שמפגיזים ביותר מדי אין יותר תועלת זה רק ימשוך תופעות לוואי ונזק, וחבר שלך ממש הגזים ,רק צרות זה ימשוך
העצה שלי אלייך היא שאם הוא ראש בקיר אתה תצטרך או לזרוק לו את זה לפח או להגיד להורים שלו.. כי כמה שקלן נשמע לו בטח תמים והוא עושה צחוק .. בכיף הוא יכול לגמור את היום במיון ולפגוע בבריאות שלו לטווח הארוך.
אנשים כמוהו גורמים לסטיגמות ושם רע לכל המעגל של הפורום הזה,מי שאין לו מושג - פשוט שלא יכנס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית