הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן בחיטוב ...

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
(סליחה מראש על הבורות) אם בחיטוב אני צריך להגיע ל1500 , ואני מוריד בהדרגה את כמות הפחמימות ..
וחסר לי 400 קלוריות בתפריט, אני יכול להוסיף את הקלוריות האלו משומן או שעדיף מחלבונים ?

תלוי מה וכמה אתה אוכל..בעקרון המטרה של הורדת כמות הפחמימות היא הורדת כמות הקלוריות אז למה אתה רוצה להוסיף?

1500 זה ממש מעט אוכל ואם חסר לך 400 קלוריות סימן שאתה כמעט צם כך שאם תוסיף שומן אולי תגיע ל15000 אבל תהיה מורעב לדעתי

• פותח/ת השרשור
כי אני מעדיף לצרוך פחות פחמימות.
ו1500 בשבילי וטוב ביחס למשקל ולגובה שלי (בקיצור זה גרעון של כ300 קלוריות מהbmr שלי)

סליחה מראש על הבורות) אם בחיטוב אני צריך להגיע ל1500 , ואני מוריד בהדרגה את כמות הפחמימות ..
וחסר לי 400 קלוריות בתפריט, אני יכול להוסיף את הקלוריות האלו משומן או שעדיף מחלבונים ?
אם על 1500 קלוריות אתה ממשיך לרדת בקצב של כחצי ק"ג בשבוע אין בעיה שתשאיר את הפחממות, או שאם בא לך ללכת על תזונה דלת פחמימות תחליף אותם בשומנים/חלבונים.
העניין בחיטוב שככל שהתהליך מתקדם אתה מפסיק לרדת ואז יש צורך להפחית את כמות הקלוריות. במקרה כזה ממליצים להפחית את הפחמימה.
אני שוב מדגישה שאם אתה עדיין יורד בקצב טוב בתפריט הקיים אל תמהר להפחית קלוריות.

התפריט צריך להיות בנוי מ 2 גרם חלבון לקילו, 0.8 גרם שומן לקילו והשאר מפחמימות.
לרוב זה לא משאיר הרבה פחמימות בתפריט אם אחרי זה חסרות לך קלוריות תשלים ממה שאתה מעדיף.
אני הייתי צריך את הפחמימות כדי לא להיות רעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית