הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר כאב זמני ביותר בדדליפט

Emanuel

משתמש מתחיל
249
21
נק' מוניטין:
27
249
21
בס''ד

קודם כל האם נחוץ סרטון שלי עושה דדליפט ?

אם לא , השאלה שלי היא ככה :

אני עושה דדליפט בדיוק כמו שצריך אמרתי למאמן שישגיח עליי ויראה אם אני עושה נכון ואני עושה דדליפט בדיוק כמו שצריך.
עכשיו, ברגע שאני עושה דדליפט אני מרגיש קצת את הרגליים עובדות אבל מה שמדאיג אותי זה שיש לי כאב זמני של כמה שניות (פחות אפילו מ5שניות) בגב ואז ה"כאב" הזה עובר.

זה דבר נורמלי ? או שיש משהו לא בסדר ?

בס''ד

אני עושה דדליפט בדיוק כמו שצריך אמרתי למאמן שישגיח עליי ויראה אם אני עושה נכון ואני עושה דדליפט בדיוק כמו שצריך.
עכשיו, ברגע שאני עושה דדליפט אני מרגיש קצת את הרגליים עובדות אבל מה שמדאיג אותי זה שיש לי כאב זמני של כמה שניות (פחות אפילו מ5שניות) בגב ואז ה"כאב" הזה עובר.

ברור שצריך סרטון וגם רצוי שתנסה להסביר / להראות איפה הכאב בגב

בס''ד

כן תעלה סרטון, ודדליפט עובד על הרגליים

• פותח/ת השרשור
כן תעלה סרטון, ודדליפט עובד על הרגליים

ברור שצריך סרטון וגם רצוי שתנסה להסביר / להראות איפה הכאב בגב

לגבי הסרטון אני אצלם כשאלך להתאמן.דרך אגב אני יודע שדדליפט עובד על רגליים אבל אני בקושי מרגיש אותן עובדות רק יום אחרי בא לי הכאב ברגליים מהדדליפט.

תודה. 😃

לגבי הסרטון אני אצלם כשאלך להתאמן.דרך אגב אני יודע שדדליפט עובד על רגליים אבל אני בקושי מרגיש אותן עובדות רק יום אחרי בא לי הכאב ברגליים מהדדליפט.

תודה. 😃
זה הגיוני שאם אתה עושה את התנועה נכון, אבל זה תרגיל חדש בשבילך והתחלת ישר עם משקלים כבדים (ביחס אליך) תרגיש כאב (לא כאב שצריך להדאיג אותך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית