הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט \ בנצ' \ דדליפט חוו"ד

סקואט: אתה עושה די טוב רק איטי מידי מידי !!! ולא רואים אם אתה מוציא ברכיים או לא אבל אני מנחש שכן בנוסף ברגע שתעשה יותר מהר קצת אתה תצליח לרדת עוד יותר בסקוואט למה חסר לך קצת עומק ממש טיפה ,

דדליפט : איטי מידי !! ותכניס תחת יותר פנימה וחזה יותר החוצה שתרגיש מין מתיחה קטנה בגב ,

בנצ : גרוע !!! אתה בדרך לפרוק תכתף ככה ,
שים לב בפעם הבאה שאתה עושה לחיצת חזה שמפרק היד והמרפק באותו אנך את זה קשה לראות מהסירטון אבל מה שאתה עושה גרוע זה שהמוט יורד לך על החזה מה שיכול לגרום לך לפציעה בכתף ודלקות תוריד את המוט בדיוק מתחת לחזה ולא עליו שיהיה לך בהצלחה !~

הנה סרטון :

יגידו מה שיגידו הבן אדם גאון !!

סקואט: אתה עושה די טוב רק איטי מידי מידי !!! ולא רואים אם אתה מוציא ברכיים או לא אבל אני מנחש שכן בנוסף ברגע שתעשה יותר מהר קצת אתה תצליח לרדת עוד יותר בסקוואט למה חסר לך קצת עומק ממש טיפה ,

דדליפט : איטי מידי !! ותכניס תחת יותר פנימה וחזה יותר החוצה שתרגיש מין מתיחה קטנה בגב ,

בנצ : גרוע !!! אתה בדרך לפרוק תכתף ככה ,
שים לב בפעם הבאה שאתה עושה לחיצת חזה שמפרק היד והמרפק באותו אנך את זה קשה לראות מהסירטון אבל מה שאתה עושה גרוע זה שהמוט יורד לך על החזה מה שיכול לגרום לך לפציעה בכתף ודלקות תוריד את המוט בדיוק מתחת לחזה ולא עליו שיהיה לך בהצלחה !~

הנה סרטון :

יגידו מה שיגידו הבן אדם גאון !!

הסקוואט שלו לא טוב, במשקלים גבוהים יותר הוא יתחיל לבצע פשיטת גו
ולא הבנתי, אתה מתכוון להוציא את התחת פחות בדדליפט?

הסקוואט שלו לא טוב, במשקלים גבוהים יותר הוא יתחיל לבצע פשיטת גו
ולא הבנתי, אתה מתכוון להוציא את התחת פחות בדדליפט?
כן בדדליפט התחת צריך להיות יותר בפנים (יותר קרוב לרצפה ולרגליים ) וחזה יותר מורם .
בסקוואט אני תאמת לא כזה בקיא ב low bar אבל נראה לי שב לוו באר סקואט הגב טיפה נוטה קדימה וזה טבעי .
בכל מקרה אמרתי את דעתי חחח למה אתה מודיע לי שהסקואט שלו לא טוב חחח הוא זה שצריך עזרה לא אני תעזור לו ....

כן בדדליפט התחת צריך להיות יותר בפנים (יותר קרוב לרצפה ולרגליים ) וחזה יותר מורם .
בסקוואט אני תאמת לא כזה בקיא ב low bar אבל נראה לי שב לוו באר סקואט הגב טיפה נוטה קדימה וזה טבעי .
בכל מקרה אמרתי את דעתי חחח למה אתה מודיע לי שהסקואט שלו לא טוב חחח הוא זה שצריך עזרה לא אני תעזור לו ....
אבל אתה מחמיר את המצב וזה יגרום לטעויות, העצות שלך בדדליפט לא ממש טובות וחבל

מה הבעיה בסקוואט?

sq.jpg

• פותח/ת השרשור
סובבתי את הסרטונים אין ספק שהבנצ' על הפנים... - להוריד למתחת לחזה ומרפקים להפנות לכיוון רגליים יותר ....
בדדליפט יותר להכניס תחת להוציא חזה...

סקוואט ? בסדר ברור שהוא איטי כי זה תרגול ... אולי לייצב קצת יותר ברכיים ... חוצמזה ?

אבל אתה מחמיר את המצב וזה יגרום לטעויות, העצות שלך בדדליפט לא ממש טובות וחבל
חח ושוב פעם תגובה שניה אתה מסביר לי כמה שאני דביל אבל לא מסביר לבן אדם החמוד שביקש עזרה שום דבר .....

כן בדדליפט התחת צריך להיות יותר בפנים (יותר קרוב לרצפה ולרגליים )

הטוסיק בשום אופן לא צריך "להיות יותר בפנים".
כמה שיותר לסובב אגן החוצה בסט-אפ ובמהלך כל התנועה.
וכן, תנסה להרים חזה קצת יותר. (זה נכון גם לגבי הסקוואט.)

• פותח/ת השרשור
וכן, תנסה להרים חזה קצת יותר.

אוקיי מה עם הסקוואט ?
וחוצמזה איך הדדליפט?

הסקוואט נראה נחמד. רק תנסה לתת יותר קימור בגב ולהוציא חזה. (כמובן לשמור על הסיבוב של האגן החוצה במהלך כל התנועה, בזווית הזאת קשה לי לראות אם אתה עושה את זה.)

הדד נראה די נקי. שוב, להוציא חזה.

בפרוש לא ,
החזרה הראשונה שלו בדדליפט טובה כל השאר לא !
רק בראשונה הוא מכניס את אגן פנימה כמו שצריך ,
אגן החוצה זה כבר הופך את התרגיל ל סטיף לגד דדליפט
וכן, תנסה להרים חזה קצת יותר. (זה נכון גם לגבי הסקוואט.)
בפרוש לא ,
החזרה הראשונה שלו בדדליפט טובה כל השאר לא !
רק בראשונה הוא מכניס את אגן פנימה כמו שצריך ,
אגן החוצה זה כבר הופך את התרגיל ל סטיף לגד דדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית