הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריטלין וקלן

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אהלן,קניתי את השקית סיירוקס השלישית שלי לקראת הקיץ כמתוכנן.
לראשונה אני הולך לנסות ריטלין,השאלה היא האם ריטלין וקלן ביחד זאת בעיה?
אם חשוב לציין אני גם משתמש ב 200-300 מג קפאין לפני אירובי בוקר.

• פותח/ת השרשור
בעברי השתמשתי בריטלין,אני זוכר רק איך זה השביט לי את התיאבון לכמה שעות טובות,מה שיעזור לי אחרי תקופה שהייתי על תפריט שמכניסים בו אוכל כל שעה שעתיים.

אל תשתמש ברטלין כמדכא תאבון...
תשקול Synephrine או משהו בסגנון... האמת אין לי מושג אם זה מתפקד טוב עם קלן, אבל מניסיון שלי זה מדכא נהדר תאבון

• פותח/ת השרשור
הרי אני לא מבין למה לא ? יש כל כך הרבה חומרים שלא משמשים לפיתוח גוף אבל בכל זאת זה השימוש שנעשה בהם,וריטלין? מדכא לי את התיאבון יופי, קל השגה, אני לא רואה חיסרון וסיבה למה לא.

ריטלין תרופה מעולה לדדעתי ,
בייחוד להרזיה כי היא גורמת לחוסר תיאבון , לא אוהב את חומרים כמו אפדרין וקלן לשריפת שומן ,
מה שכן ריטלין גם משפר את הריכוז בצורה דרסטית ושוב זה מניסיון , לא ממליץ על ספציפית על אפדרין בכלל .

• פותח/ת השרשור
ברור,מנסיון עם החומר אני לא אוהב אפדרין אישית,אני ירדתי לא"ש מתאים לשימוש קלן,לאחר הקלן אני אקנח ביוהמבין הסטאק עבד בשבילי טוב בעבר,השנה אשלב גם ריטלין בשביל הקטע התזונתי,לא בשביל ריכוז .

לא לקחתי מעולם ריטלין.
האם יהיה לי מומלץ לקחת ריטלין? (היא בגדר חוקי עם מרשם נכון?)
האם אין תופעות לוואי עם התרופה הזו? מלבד "תופעת הזומבי" שחברי הפורום מדברים עליה?
ועד כמה זה באמת הורג תיאבון? אני בחור בחיטוב עם קלן שבוע שלישי עם תיאבון אדיר. (*אומנם לא נשבר בחיטוב אבל באמת שכל כך קשה לי מארוחה לארוחה).
תודה למי שעונה על השאלות.

• פותח/ת השרשור
לא לקחתי מעולם ריטלין.
האם יהיה לי מומלץ לקחת ריטלין? (היא בגדר חוקי עם מרשם נכון?)
האם אין תופעות לוואי עם התרופה הזו? מלבד "תופעת הזומבי" שחברי הפורום מדברים עליה?
ועד כמה זה באמת הורג תיאבון? אני בחור בחיטוב עם קלן שבוע שלישי עם תיאבון אדיר. (*אומנם לא נשבר בחיטוב אבל באמת שכל כך קשה לי מארוחה לארוחה).
תודה למי שעונה על השאלות.
אהלן,בתור אחד שיצא מתקופת בליסה רצינית של אלפי קלוריות ליום,עם הכירות כנה עם עצמי אני לא אחזיק מעמד לאורך זמן בחיטוב של 1600 קל ליום.
לכן אני משתמש בריטלין לדיכוי תיאבון בתחילת היום. וישנן תופעות לוואי נוספות,חפש בגוגל אצל כל אחד זה משתנה.
עד כמה זה יהרוג לך תאבון? משתנה מאדם לאדם,במיקרה שלי אני לא יכל להכניס כלום בשעות הראשונות של היום וזה עוד בתור אחד שלא שבע כמעט אף פעם ויכל לאכול ללא מעצורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית