הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קניית מזרקים

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם, אז היום אחרי האימון קפצתי לסניף סופר פארם הקרוב ורציתי לקנות כמה דברים בשביל הסייקל, ביקשתי מהמוכר פדים עם אלכוהול לחיטוי והוא הביא ואז ביקשתי מזרקים ומחטים, הוא קרא למנהל והוא שאל אותי למה אני צריך, לא רציתי להיות בוטה מדי ולהגיד לו זה לא עניינך אז אמרתי לו שאני צריך בשביל טיפול בטסטוסטרון שאני עובר בגלל שנמצא אצלי שהגוף לא מייצר כמות מספקת בעצמו, הוא התחיל להגיד לי שהוא חייב לראות מרשם ואני אמרתי לו שהמרשם לא עליי כרגע אבל שבכל מקרה על פי החוק הוא מחוייב למכור לי מזרקים אם אני רוצה, הוא אמר שהוא לא חייב ושבגלל שאנשים מסויימים משתמשים בזה לרעה הוא חייב לראות מרשם, אז אמרתי לו שאני יחזור עם מרשם ויום טוב שיהיה לו.
באמת מותר לו לעשות את זה? יש דרך אחרת להשיג מזרקים חוץ מסופר פארם?

• פותח/ת השרשור
אתה רשאי לקנות ולהשתמש לרעה כעבת נפשך.
אני לא מבין אז למה הוא שידל אותי לא לקנות? מה אני נראה חשוד? אמרתי משהו לא בסדר?
בפעם הבאה שאלך לסניף אחר כי לזה כנראה לא אחזור, מה להגיד כדי לא לצאת טמבל? פשוט להגיד תביא לי מזרקים בגדלים ככה וככה אם הוא שואל למה אני אומר לא עניינך וזהו?

לפי חוק הם חייבים למכור לך אם היית מתעקש ועושה קצת רעש הוא היה מוציא לך מייד , להבא פשוט אל תציין שזה לטיפול ב trt או אל תזכיר טסטוסטרון הכי פשוט אתה לוקח b12 בהזרקה והוא יכול ללכת לקפוץ ולעשות שמיניות באוויר
אין חוק שאוסר למכור מזרקים ו או מחטים

• פותח/ת השרשור
לפי חוק הם חייבים למכור לך אם היית מתעקש ועושה קצת רעש הוא היה מוציא לך מייד , להבא פשוט אל תציין שזה לטיפול ב trt או אל תזכיר טסטוסטרון הכי פשוט אתה לוקח b12 בהזרקה והוא יכול ללכת לקפוץ ולעשות שמיניות באוויר
אין חוק שאוסר למכור מזרקים ו או מחטים
אוקיי תודה להבא אני אגיד את זה, עוד דבר שאמרתי שאני גם צריך זה מזרק אינסולין והוא אמר שזה מזרק יקר ועולה הרבה כסף ואין לי מושג אם הוא מחרטט כדי שאני יירד ממנו או שזה באמת ככה.

דבר אחרון שלא קשור לעניין המזרקים זה שאם שבוע הבא אני יוצא מקלן צריך לתת לגוף זמן להתאושש לפני שאני מתחיל סייקל או שאפשר ישר לרוץ עם הסייקל? כנראה אני על 15% שומן ככה ששיניתי את התוכנית שלי ובמקום לקחת אסטר ארוך הלכתי על קצר, כי לפי מה שהבנתי יותר טוב לאחוז שומן בינוני, נכנסים מהר יוצאים מהר ולא עולים בהרבה שומן ונוזלים ככה שאפשר גם על אחוז שומן יחסית גבוה להתחיל סייקל, זה נכון או שלחכות עוד קצת ולרדת לאחוז שומן נמוך יותר?

מוכרים את זה כמו מסטיקים אני לא מבין למה עשו לך בעיות, לפעמים כן שואלים ומתעניינים בסיבה של הקנייה אבל זה לא משנה להם..

תגיד להם שאתה מזריק סמים ושילך לחפש מי י**ן אותו!!! כל אחד נהיה לי מאמא תרזה...

הרי מראש ביטול האיסור על מכירת מחוים יצא כדי להגן על נרקומנים מאיידס כי הם היו מעבירים מחט מאחד לשני אז שלא יבלבל את הביצים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית