הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נענע נותנים לכם עצות לחיטוב

ביל סטאר אומר ככה, נענע אומרים אחרת... הדילמה קשה אבל אני אחשוב על זה.

"מכל הדיאטות שתנסו, תמיד תגיעו לאותה המסקנה שכמות הפחמימות בתפריט שלכם היא הקובעת את קצב ההתקדמות ושרפת השומן"

😵

"מכל הדיאטות שתנסו, תמיד תגיעו לאותה המסקנה שכמות הפחמימות בתפריט שלכם היא הקובעת את קצב ההתקדמות ושרפת השומן"

😵

לא קראתי את "המאמר" ממנו ציטטת, אבל לבן האדם הסביר (שלא קורא כאן יום ולילה ולא סופר קלוריות בסגפנות) זו בהחלט מסקנה נכונה שחלק גדול מהאנשים לא מודע לה (קרי עד כמה שפחמימות מכילות הרבה קלוריות)

לא קראתי את "המאמר" ממנו ציטטת, אבל לבן האדם הסביר (שלא קורא כאן יום ולילה ולא סופר קלוריות בסגפנות) זו בהחלט מסקנה נכונה שחלק גדול מהאנשים לא מודע לה (קרי עד כמה שפחמימות מכילות הרבה קלוריות)

הרבה קלוריות יכולות לבוא גם ממקורות חלבון או שומן, אבל תמיד נכנס לאנשים למח שפחמימות זה רעל שגורם להשמנה אבל מה שהם לא מבינים שהן קלוריות לכל דבר והסיבה שברוב הדיאטות מדללים אותן היא שזה מקור הקלוריות שאמורים להקריב מאשר חלבון שחשוב לשמירת מאסת השריר.

הרבה קלוריות יכולות לבוא גם ממקורות חלבון או שומן, אבל תמיד נכנס לאנשים למח שפחמימות זה רעל שגורם להשמנה אבל מה שהם לא מבינים שהן קלוריות לכל דבר והסיבה שברוב הדיאטות מדללים אותן היא שזה מקור הקלוריות שאמורים להקריב מאשר חלבון שחשוב לשמירת מאסת השריר.

מה שכתבת פשוט לא נכון (או לא רלוונטי) עבור רוב בני האדם, ביחוד אלו שעשויים לקרוא ולהסתמך על נענע.
רוב האנשים כנ"ל אשר הינם בעלי עודף משקל, פשוט צורכים המון פחמימות ומעולם לא חשבו שנייה על מאסת שריר.

מה שכתבת פשוט לא נכון (או לא רלוונטי) עבור רוב בני האדם, ביחוד אלו שעשויים לקרוא ולהסתמך על נענע.
רוב האנשים כנ"ל אשר הינם בעלי עודף משקל, פשוט צורכים המון פחמימות ומעולם לא חשבו שנייה על מאסת שריר.

גם אנשים כאלו שלא אמורים לדאוג למאסת השריר שלהם חייבים לנסות במהלך הדיאטה לשמר כמה שיותר את השריר על מנת לא להגיע למצב חמור של עודף עור רציני לאחר הדיאטה.

לצערי עדיין לא הבנת מה שניסיתי להסביר לך לגבי אנשים "רגילים" שאינם חברים באתרים כגון זה.
לא נורא, האשמה שלי.

אמן כל בני ישראל יבצעו דיאטה כהלכתה, ישמרו מאסת שריר ולא יסבלו מעור עודף

אני מסכים עם ידידנו עמרימרג אך בצורה חלקית, נכון שאנשים לא מודעים ולא יודעים בכלל להבדיל מה זה חלבון, פחממה או שומן אך מצד שני יש את אלמנט איכות החיים ותהליך הדיאטה.
אם תגיד לבן אדם לוותר על כל הפחממות שהוא התרגל לאכול במשך שנים או לחילופין לוותר על חלקן הוא יקח את זה כמשטר וכמשהו שהוא "חייב" לעשות כדי להגיע למטרה, מה שממש לא ואז פשוט מה שקורה לרוב אותם האנשים לאחר סיום ה"דיאטה" וזמן מה (לחלקם יותר ולחלקם פחות) הם פשוט חוזרים למשקלם הקודם ואף יותר כי הם לא סיפקו את הנפש או לחילופין לא ידעו להתמודד לאחר שהשיגו את מה שרצו.
לכן נרצה או לא קיצוץ בפחממות יהיה חייב להתבצע אך אפשר לעשות זאת בטעם ובאיכות חיים ולא להתבסס על ירקות לדוגמא כל היום כמקור לפחממה.

אני במחנה של אויבי הפחמימות. הניסיון שלי הוא שהדרך היחידה בשבילי לאבד שומן הוא או דיאטה מאוד נוקשה שסופרים בה כל פירור של כל דבר (שאי אפשר לחיות ככה לאורך זמן) או שפשוט מעיפים החוצה את כל הדגנים והסוכר (paleo) ואז אני לא צריך לספור כלום אני פשוט לא מסוגל לא להיות במאזן שלילי. הרבה יותר פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית