הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רבע גמר הצמפיונס ליג

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
images

תזכיר לי מה הוא עשה באירופה? (חוץ מהמספרת)

• פותח/ת השרשור
יש שחקן אחד שייזכר לעד(אני רק בן 22 וצופה כדורגל רק 6-7 שנים) מבחינתי בצ'לסי. וקוראים לו דרוגבה, גנטיקה כזו, מימדים כאלה, זריזות ונוכחות במגרש - פעם בעשור.

😵‍💫🥊

מסכים איתך. הוא אליל וצריך לעשות לו פסל ולשחוט כבש כל שנה בשבילו.

השחקן הכי ווינר בהיסטוריה, לדעתי.

מוכן שיחזור לשחק אצלנו גם בגיל 40

דרוגבה? מה?

specc.jpg

יש לו תארים משהו? (גביע הפוטבול ליג לא נחשב...)

זה של דרוגבה אגב:

קבוצתיים
אישיים

יש לו תארים משהו? (גביע הפוטבול ליג לא נחשב...)

זה של דרוגבה אגב:

קבוצתיים
אישיים

יהיה לו

יהיה לו, לא באנגליה.
דרוגבה בשנתיים הראשונות שלו בליגה כבר היה אחרי 2 אליפויות...

אל תשווה את ליברפול של היום לצ׳לסי של תחילת עידן אברמוביץ הם קנו כל שחקן שרצו.
אם לליברפול היה תקציב ראוי היא הייתה לוקחת אליפות בהליכה
חייב לסייג אבל שסוארז זה השחקן הכי טוב שמשחק היום באנגליה.
אחריו זה האזרד...
טורה?

טורה אולי פחות טוב מסוארז אבל מהזאר הוא בטח יותר טוב ומשפיע.
16 שערים לקשר שעוד נשארו לו 10 משחקים זה בלתי נתפס לדעתי הוא הקשר אמצע הכי טוב בעולם כיום יחד עם וידאל את זה הוא יצטרך להוכיח שנה הבאה באלופות

אני מקווה שבאיירן תשפיל את יונייטד כל כך חזק שהם יבינו שהם סיימו את תפקידם כמעצמה גדולה בכדורגל האנגלי והיא מעכשיו תהיה כפופה לליברפול.
אפילו בעונה הכי גרועה של יונייטד בתקופה האחרונה היייתם צריכים שופט ושלוש פנדלים כדי לנצח
20 שנה התחבאתם מתחת למיטה כל מפגש עם יונייטד עכשיו פתאום יצאתם?

כל אלה שמספידים כבר את צ'לסי אני מקווה שאתמול ראיתם את המשחק נגד ארסנל

בימים שהקבוצה שלך נראית כמו שק איום ונורא של חרא, גם הרבע גמר הזה (שמסתמן כאיכותי שהיה לנו בשנים האחרונות) משאיר אותך אדיש לגמרי. שיהיה לכם צפייה מהנה.

*אוהד מדוכא*

בימים שהקבוצה שלך נראית כמו שק איום ונורא של חרא, גם הרבע גמר הזה (שמסתמן כאיכותי שהיה לנו בשנים האחרונות) משאיר אותך אדיש לגמרי. שיהיה לכם צפייה מהנה.

*אוהד מדוכא*

הוא יכל להיות עוד יותר איכותי אבל ההגרלה זימנה את המפגשים היבשים ביותר שיש. כמובן לא הייתי רוצה שכל הקבוצות הגדולות באמת כדוגמת באיירן וברצלונה ייפגשו עכשיו אבל הגרלה של באיירן-דורטמונד ריאל-צ,לסי בארסה-יונייטד ואתלטיקו-פ.ס.ז יכלה להיות הרבה יותר אטרקטיבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית