הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חצי גמר ליגת האלופות

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אז למי שעוקב וגם למי שקצת פחות, אתמול בצהריים התרחשה הגרלת משחקי חצי הגמר של ליגת האלופות.
קיבלנו דרבי ספרדי בין ריאל ואתלטיקו מדריד ומפגש בין יובנטוס ששלחה את ברצלונה הביתה ובין הפתעת השנה - מונאקו.

תאריכי המשחקים:
ריאל נגד אתלטיקו משחק ראשון - 2 במאי, גומלין - 10 במאי
יובנטוס נגד מונאקו משחק ראשון - 3 במאי, גומלין - 9 במאי

מי לדעתכם יגיע לגמר? העונה באמת שמונאקו הפתיעו, אסור לזלזל בהם והם קבוצה מאוד מסוכנת, אני אישית מקווה לראות את יובנטוס בגמר בתור אוהד מגיל צעיר ואני מקווה שהיכולת שלהם כמו במשחק הראשון מול בארסה בשילוב עם ההגנה המצוינת בגומלין זה מה שאני אראה בחצי הגמר

יובנטוס נגד מונאקו הולך להיות משחק מעניין מאוד, יובנטוס עם ההגנה הכי חזקה באירופה ומונאקו עם ממוצע שערים למשחק בכל המסגרות של 3 שערים.
ההגנה הכי טובה מול ההתקפה הכי טובה.

בכל מפגש בחצי יש קבוצת התקפה טובה וקבוצת הגנה טובה ככה שאי אפשר לדעת הימור שלי יובה-ריאל גמר ריאל זוכים פעמיים ברציפות

• פותח/ת השרשור
יובנטוס נגד מונאקו הולך להיות משחק מעניין מאוד, יובנטוס עם ההגנה הכי חזקה באירופה ומונאקו עם ממוצע שערים למשחק בכל המסגרות של 3 שערים.
ההגנה הכי טובה מול ההתקפה הכי טובה.
אני מת שיובה תיקח, איך התבאסתי בגמר מול בארסה, סגרתי שבת אוהד יחיד של יובנטוס עם חולצה של דל פיירו מוקף באוהדי בארסה או אוהדים של קבוצות שעפו שהיו בעד בארסה חחחח

מגיע לכל ה3 חוץ מריאל לקחת את הגביע. ריאל באמת לא ראויים למעמד אחרי השיפוט הבזוי שהיה.
אני אשמח לראות את ג'ג'י מניף

מגיע לכל ה3 חוץ מריאל לקחת את הגביע. ריאל באמת לא ראויים למעמד אחרי השיפוט הבזוי שהיה.
אני אשמח לראות את ג'ג'י מניף
אתה מצחיק, במשחק הראשון באיירן מינכן קיבלו פנדל לא חוקי, במשחק השני הם קיבלו גול בנבדל ועוד פנדל לא חוקי, והאדום של וידאל היה אמור להיות עוד הרבה לפני בדקה 47 , היה שיפוט לא טוב לשני הצדדים אבל מה שבטוח ראו שריאל קבוצה טובה בהרבה.

איבדתי עניין מזמן, אני אוהד ארסנל 😭.
אני רק מקווה שמי שתזכה לא תהיה אחת הספרדיות

המועדונים עם הכוכבים הגדולים הודחו אז לדעתי ריאל מדריד תיקח כי בכל זאת צריך כותרת טובה וכוכב גדול כדי שיהיה עוד קהל ורונאלדו מוכר יותר גם אם ישב על הספסל וריאל תנצח מאשר דיבלה יתן שלושער בגמר.
אבל בתור אחד שרק רוצה לראות כדורגל טוב מאוד הייתי רוצה שמונקו תנצח אבל קשה לי להאמין. ריאל יעברו את אתלטיקו ויפגשו את יובה בגמר וגם ינצחו

עם המצב שאתלטיקו נראת העונה אז לצערי ריאל מדריד תגיד לגמר אלא אם כן הם יתפסו על עצמם כמו שצריך.
לגבי מונאקו אומנם עם ההתקפה הכי טובה אבל יובנטוס עם שילוב של שניהם וזה מה שחשוב בסופו של דבר
אני מהמר על גמר ריאל-יובה ויובה עוקצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית