עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לשאול מה לבחורה בת 17 יש לחפש בחומרים ?שלום, אני בת 17 אני משתמשת ברואקוטן במינון של 20 מג ליום ואני מעוניינת להתחיל לקחת קלן
מותר להשתמש בהם במקביל , או שהתופעות שלהם מנוגדות ולא כדאי?
את מתכוונת אולי לחטב את הרגלים , מה שיעזור לך זה לעבוד על הרגלים, התרגיל המומלץ ביותר הוא סקוואט . את לא צריכה להישתמש בחומרים כדי לרדת במשקל .אני גובה 163 ומשקל 65 .. ורוצה לרדת במשקל
וקשה לרדת למשל ברגליים בדיאטה רגילה
יש לי תפריט שנתן לי המאמן של 1200 קלוריותאת מתכוונת אולי לחטב את הרגלים , מה שיעזור לך זה לעבוד על הרגלים, התרגיל המומלץ ביותר הוא סקוואט . את לא צריכה להישתמש בחומרים כדי לרדת במשקל .
אם יורשה לי לשאול מה התפריט שלך ?
אני מאוד מקווה שהמאמן שלך גם תזונאי מוסמך...יש לי תפריט שנתן לי המאמן של 1200 קלוריות
ואני עושה סקוואטים ותרגילים לרגליים
אני פשוט רוצה לזרז את הירידה במשקל...
כן.. זה תפריט שראיתי אצל עוד אנשים שאני מכירהאני מאוד מקווה שהמאמן שלך גם תזונאי מוסמך...
אה יופי, עכשיו אני מרגיש כל כך הרבה יותר בטוח :/כן.. זה תפריט שראיתי אצל עוד אנשים שאני מכירה
הוא לא המציא
את ראית את התפריט אצל עוד אנשים,והזה לדעתי לא בסדר . תפריט צריך להיות מתאום לאדם לפני הנתונים שלו גובה.משקל. אחוז שומן .יש לי תפריט שנתן לי המאמן של 1200 קלוריות
ואני עושה סקוואטים ותרגילים לרגליים
אני פשוט רוצה לזרז את הירידה במשקל...
יוהמבין .. זה טוב או מסוכן?וקלן הוא חומר מאוד לא ידידותי
המילה היא מיותריוהמבין .. זה טוב או מסוכן?
לפי מה שהבנתי וקראתי.. הוא עוזר לשרוף "שומן עיקש"המילה היא מיותר
לא קיימת תגובה בין תרופתית מיוחדת בין רואקוטן לקלנבוטרול.שלום, אני בת 17 אני משתמשת ברואקוטן במינון של 20 מג ליום ואני מעוניינת להתחיל לקחת קלן
מותר להשתמש בהם במקביל , או שהתופעות שלהם מנוגדות ולא כדאי?
אני כבר מעדיף קלן על המילה "מאמי" 😃״מאמי״, אין לך סיבה כלשהי עלי אדמות לצרוך קלן, במיוחד לא בגיל שלך.
תבקרי אצל תזונאי/ת מוסמך בקופת החולים ותתמידי בחד״כ.
בהצלחה.
אני כבר מעדיף קלן על המילה "מאמי" 😃