הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעת לוואי מnpp

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
אהלן,
סייקל מיל פרופ , מיל npp מיל מסטרון קצר, (אל תשאלו, צורכי עבודה) פעם ראשונה שאני עושה ננדרולון קצר, התגובות מהגוף מצויינות, יש מן תחושת חולי מוזרה ודופק גבוהה לפעמים, מישהו מכיר? שמע יודע? או שיש מצב שאני סתם מרגיש לא טוב ביום- יומיים האחרונים? לחץ דם תקין, שבוע 4.
עוד שאלה, משו מיוחד שצריך לקחת עם npp מעבר לנהלים הרגילים?

חידשת לי
המלצה ספציפית? חייב להישאר חטוב ומן הסתם שלהוסיף כמה שאפשר במסת השריר, צא מנקודת הנחה שהתזונה מושלמת.
שם גנרי
Superdrol, dymethazine, methylstenbolone - טובים מאוד למסה וכח, יחסית יבשים וקשים על הכבד. סייקל מוגבל ל-4 שבועות. מהסטרואידים האוראליים החזקים ביותר.
Epistane- נותן יותר כח מאנאבר, מעולה לחיטוב ובינוני מבחינת הכבד. ניתן להריץ גם 7-8 שבועות. יחס אנאבולי:אנדרוגני של 1200:90 בערך (מאוד אנבולי).
Tbol - אוראל טורינאבול. מופיע בנעוצים.

אתה מוזמן לבדוק עליהם ולשאול אם תתכוונן על חלק מהם.

Superdrol, dymethazine, methylstenbolone - טובים מאוד למסה וכח, יחסית יבשים וקשים על הכבד. סייקל מוגבל ל-4 שבועות. מהסטרואידים האוראליים החזקים ביותר.
Epistane- נותן יותר כח מאנאבר, מעולה לחיטוב ובינוני מבחינת הכבד. ניתן להריץ גם 7-8 שבועות. יחס אנאבולי:אנדרוגני של 1200:90 בערך (מאוד אנבולי).

שכחת את החומר האהוב עליי טרנבולון ...

• פותח/ת השרשור

מדיטקס? סביר?

שם של חברה שיש לי בשלוף לטורינבול, יש חברות שאתם ממליצים לטורינבול? חלש מאוד באורלים לצערי
מדיטק. בסדר גמור.
(זה די משעשע שנתתי 5 שמות לסטרואידים ואתה בחרת את זה שאתה מכיר. מה שנקרא "לחפש מתחת לפנס"...).

• פותח/ת השרשור
מדיטק. בסדר גמור.
(זה די משעשע שנתתי 5 שמות לסטרואידים ואתה בחרת את זה שאתה מכיר. מה שנקרא "לחפש מתחת לפנס"...).
לא כל כך מצחיק ואפילו הגיוני, בהנחה שאני ממילא לא מת על אורלים ויכולת ההבנה שלי בהם היא לא בשמיים, מן הסתם שלצאת להרפתקאה כרגע של להכיר סטרואיד חדש עם כל מה שנובע מזה פחות ניראית לי, לא שאני חלילה מזלזל במה שאתה אומר.
נקודה נוספת למחשבה שלי היא עם כמה שזה ישמע לך מגוחך, יכולת ההשגה שלי של החומרים הנ״ל שממילא איני מכיר אז... טורינבול נשמע לי כמו אחלה אופציה, מקווה שאתה מבין את זה.
בכל אופן טום תודה רבה רבה על העזרה, שוב הראתה לי למה אני כל כך אוהב את הפורום הזה, בקשר לתפקודי כבר ובדיקות הורמונליות, אעלה כאן בימים הקרובים אם מעניין אותך להיסתכל...שוב תודה
מדיטק. בסדר גמור.
סליחה על החפירה טום, וורמודז׳ה? בלקן? סבירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית