עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת אומרת שבמהלך סייקל של טסטוסטרון צמיחת השיער תהיה מוגברת?
באמת? חשבתי נשירת שיער נגרמת רק במינונים גבוהים ובשימוש עם חומרים חזקים מאוד.לכאן או לכאן, משתנה מאדם ואדם ועפ"י הגנטיקה.
לי אישית במהלך הPCT צמחו שיערות אכזריות בגב ובכתפיים שמעולם לא היו, והתחילו לי מפרצים בשיער. שיער שהיה בעל שורש חזק נהיה מאוד דליל.
👉👌👉👌🤪🤘😛😁ממש לא בא לי לחזור לגיל 16 שפמפמתי את הבובות של בת דודה שלי
חחח גיל ההתבגרות, אי אפשר איתו אי אפשר בלעדיו..👉👌👉👌🤪🤘😛😁
צחקתי בקול רם! 😃חחח גיל ההתבגרות, אי אפשר איתו אי אפשר בלעדיו..
חח שמח שאתה שמח 😃צחקתי בקול רם! 😃
תופעות לוואי מופיעות יותר ויותר ככל שמגבירים מינון למעשה הן עולות בצורה אקספוננציאליות וקצב העלייה בשריר דועך אקספוננציאלית.באמת? חשבתי נשירת שיער נגרמת רק במינונים גבוהים ובשימוש עם חומרים חזקים מאוד.
בכל מקרה זה לא מה שהכי מפריע לי, יותר מפריע לי עניין החרמנות, ממש לא בא לי לחזור לגיל 16 שפמפמתי את הבובות של בת דודה שלי, גיל 16 היה בהחלט גיל נוראי עבורי.
האם החרמנות באמת עולה בצורה משמעותית או שזה הגזמה?
תודה רבה על התשובה המפורטתתופעות לוואי מופיעות יותר ויותר ככל שמגבירים מינון למעשה הן עולות בצורה אקספוננציאליות וקצב העלייה בשריר דועך אקספוננציאלית.
מבחינת תופעת לוואי ספציפית היא תלויה בחומר שבשימוש או יותר נכון במטאבוליטים שלו. האמירה שטסטוסטרון מביא להתקרחות גברית באופן ישיר אינה מדוייקת כשם שהאופן המתואר בסירטון בו הטסטוסטרון נקשר לרצפטור בזקיק השערה ומביא להתקרחות אינו מדוייק. למעשה אם נוסיף לטסטוסטרון פרופסיה ניווכח שההתקרחות הגברית נעצרת. הסיבה לכך היא שדווקא הורמון אליו מומר טסט בשם דהידרוטסטוסטרון הוא שמקושר לאותה התקרחות מואצת באופן דומיננטי פרופסיה משתקת את האנזים הקשור בהמרה 5a-reductance ובכך נבלמת ההתקרחות.
קו שיער נסוג עקב סייקל סטרואידים לא יחזור לעצמו.אייל האם אחרי ה pct חזרה צמיחת השיער או שהוא נשאר דליל? יש אפשרות להוסיף חומר לסייקל שימנע התקרחות?