הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 180 קילו 5 חזרות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
אני עושה סקוואטים לא רעים ביכלל ,ואתה צודק......אבל רק אמרתי שהגב שלך קצת נוטע קדימה בחזרה האחרונה ,זה לא כזה קריטי כרגע בסקוואט שלך,אבל אני רק מנסה להגיד שאם הייתה יכול לעשות את כול החזרות שלך כאלה זה היהניראה שונה,אבל שוב,הסוקאאט שלך טוב!!והמישקל עבודדה שלך מכובד מאוד,רק הדגשתי תחזרה האחרונה וזה יצא כבר סיפור "מנופח"זה לא היה אמור לצאת ככה כי אני מאוד אבהתי תביצוע שלך בתכלס.

זה לא כזה קריטי,אבל זה ניהיה כבר סיפור שלם...

בסקוואט LOW BAR הגו חייב להיות מוטה קדימה.
והסקוואטים שלך לא מענינים בלי סרטון.

אור אתה רק מסבך את עצמך יותר עם כל הודעה, כל פעם שאתה חוזר על המשפט שבסה"כ הסקוואט היה טוב ויש לך הערה ממש ממש קטנה זה רק מראה שלא הייתה צריך לכתוב אותה בכלל וסתם ניסיתה להראות חכם.
בן אדם שעושה 180 קילו סקוואט בד"כ מודע מאוד לאיך שהוא עובד ולא מצפה שיכתבו לו הערות מינוריות על החזרה השלישית בסקוואט ובייחוד לא מישהו שאף אחד פה לא יודע אפילו מה התוצאות והנסיון שלו.
מה שאני לא מסכים איתו הוא שמי שמרים יותר יודע יותר, לא חסר בהמות משא שמרימות 300 קילו אבל לא יודעים כמעט כלום חוץ מהנסיון האישי שלהם (לא שאני מזלזל נסיון אישי ובבהמות משא) ויש גם מאמנים שלא מרימים כלום אבל הידע שלהם עצום הן מבחינת תנועה והן מבחינת תוכניות אימון (למרות שלדעתי כל מאמן חייב היה להתעסק קצת עם משקולות גם אם לא ברמה מאוד גבוהה ע"מ לאמן מישהו).
וקולדפייר תפסיק לקפוץ על כולם אתה מבריח את כל מי שבא לפורום הזה בסוף נישאר פה חמישה אנשים ונתווכח אחד עם השני (חוץ מזה שעצבים זה לא בריא).

אור אתה רק מסבך את עצמך יותר עם כל הודעה, כל פעם שאתה חוזר על המשפט שבסה"כ הסקוואט היה טוב ויש לך הערה ממש ממש קטנה זה רק מראה שלא הייתה צריך לכתוב אותה בכלל וסתם ניסיתה להראות חכם.
בן אדם שעושה 180 קילו סקוואט בד"כ מודע מאוד לאיך שהוא עובד ולא מצפה שיכתבו לו הערות מינוריות על החזרה השלישית בסקוואט ובייחוד לא מישהו שאף אחד פה לא יודע אפילו מה התוצאות והנסיון שלו.
מה שאני לא מסכים איתו הוא שמי שמרים יותר יודע יותר, לא חסר בהמות משא שמרימות 300 קילו אבל לא יודעים כמעט כלום חוץ מהנסיון האישי שלהם (לא שאני מזלזל נסיון אישי ובבהמות משא) ויש גם מאמנים שלא מרימים כלום אבל הידע שלהם עצום הן מבחינת תנועה והן מבחינת תוכניות אימון (למרות שלדעתי כל מאמן חייב היה להתעסק קצת עם משקולות גם אם לא ברמה מאוד גבוהה ע"מ לאמן מישהו).
וקולדפייר תפסיק לקפוץ על כולם אתה מבריח את כל מי שבא לפורום הזה בסוף נישאר פה חמישה אנשים ונתווכח אחד עם השני (חוץ מזה שעצבים זה לא בריא).

אז ...
את האמת צריך להגיד
גם אם לא נעים לכמה אנשים...

אתם שוב מקצינים את הקטע שמי שמרים יותר יודע יותר ולוחקים את זה למקרי קצה.
מי שמתאמן כבד ויש לו ניסיון יודע יותר ממי שיש לו סקוואט של 60 קילו ולא יכול להיות על זה שום וויכוח.
מי שיש לו סקוואט של 300 קילו בטוח יש לו ידע שיכול לתרום לך לסקוואט, גם אם אתה לא מקבל את זה.
אין מאמנים שלא מרימים כלום ולא הרימו כלום. ואם יש, אז הם לא שווים כלום. מאחורי כל מאמן טוב יש הרבה שנים של ניסיון אישי וניסיון עם אחרים.

אני לא קופץ על אף אחד. אני אומר את מה שיש לי להגיד בצורה ישירה. יש פה אנשים רגישים קצת. זה סה"כ פורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית