סרטון סקוואט 180 קילו 5 חזרות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
סחטיין סקוואט מצויין יא מזריק, קורן לא רואה בגלל שאין פחממות לא מגיע גלוקוז לעין.

גם זה מקביל קורן?

קבצים מצורפים

• SQUAT.JPG
    SQUAT.JPG
    KB 3.7 · צפיות: 307
קורן תסתכל על הנקודה הכי נמוכה בישבן ביחס לנקודה הכי גבוהה בברך ותראה שהישבן הרבה יותר נמוך

קורן תסתכל על הנקודה הכי נמוכה בישבן ביחס לנקודה הכי גבוהה בברך ותראה שהישבן הרבה יותר נמוך

ממתי הנקודה הכי נמוכה בישבן היא אינדיקציה למשהו? יש לי תחת גדול, לפי ההגדרה שלך אני יכול לשבור מקביל בלי לרדת כמעט.

ממתי הנקודה הכי נמוכה בישבן היא אינדיקציה למשהו? יש לי תחת גדול, לפי ההגדרה שלך אני יכול לשבור מקביל בלי לרדת כמעט.
זה לא בדיוק הישבן כמו שזה החלק העליון של הירך שקרוב למפרק הירך ביחס לחלק העליון של הברך

הנה, ככה

קבצים מצורפים

• SQUAT.JPG
    SQUAT.JPG
    KB 9.8 · צפיות: 339
נערך לאחרונה:
אם יש ליגת פאוורליפטינג שבה ההגדרה למקביל קשורה לנקודה הנמוכה של התחת, זה חתיכת בזיון, אני לפחות לא מכיר כזאת ובIPF זה בטח לא ככה.

מזה ההתקטננות הזאת.... ואם זה מקביל (וזה לא), מישהו פה יכול להגיד שהס''מ הבדל הזה מוריד מההישג של הסקוואט הזה?...

אם רוב הפורום פה רק ינסה להניח 180 קילו על הכתפיים ( או במקרה שלכם על הגב התחתון:P) הוא יקרוס וייכנס לאדמה. סקוואט פסיכי. כל הכבוד.

נערך לאחרונה:
אני חושב שאנשים פה לא ממש יודעים איך אמור להראות LOW BAR מלא.. זה לא HIGH BAR, התחת לא אמור להגיע לרצפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית