אז טירון אני כבר לא, פצוע כנראה שאני כן. בכל מקרה אופי הלוג שלי עכשיו משתנה אז פתחתי לוג חדש. נכון לעכשיו ממשיך במתכונת 5/3/1 לבנץ' ולפרס, ואני לא מעלה משקלים מהסייקל הקודם, ועובד לפי 50pullups עם מתח בסופינציה עם עצירה בין חזרות. עוד לא סגור על מה אני אעשה עם רגליים ואיך להתייחס לגמרי לפציעה אז אני עם ראש פתוח, וגם כנראה שבקרוב אני אעבור למשהו בסגנון של טקסס מבוססת בנץ', ופרס.. אני צריך לראות עוד איך אני אעשה את זה. כרגע ממשיך עם עבודה ב5/3/1.
לגבי תדירות האימונים, כרגע אני לא יכול להתאמן בבסיס על בנץ' אלא רק על פרס, אבל אני עוד עובד על זה ובקרוב אני אהיה במכון בבסיס. היציאות שלי כרגע זה 11/3 עם אפטר לפני שבת (יום רביעי) ואפטר אחרי שבת (יום ראשון). אז אני מצליח להכניס גם אימון בנץ' וגם פרס כמעט כל שבוע
בכל מקרה לגבי המתח, כרגע אני עובד לפי ה12-15 חזרות (מי שלא מכיר 50pullups.com) ועשיתי 2 אימונים:
יום ראשון:
6,8,6,6,8
יום שלישי:
6,9,6,6,9
ועכשיו עשיתי אימון פרס לילי ומהיר. בהתאם לתנאים שלא אכלתי משהו היום, ובאתי בלילה חצי שעה לפני סגירת המכון אני מרוצה ממה שעשיתי:
פרס:
20X8
27.5X5
34X5
40.5X3
44X5
51X5
57.5X7F - החזרה השביעית נכשלה מבעיה טכנית שבהורדה הורדתי את המוט רחוק מדי ואיבדתי שיווי משקל וכבר לא יכולתי לסגור אותה. גם חלק מהעניין שמיהרתי מאד
FSL:
44X15
BBB:
34X5X10 - את החלק הזה עשיתי ב10 דקות! מרגיש כמו בילדר... טרייספס ז"ל:suicide:
סה"כ היה לי פה 13 סטים כולל חימום ב30 דקות אז מרוצה ממה שהספקתי אז היום עשיתי עוד אייוןמתח נחמד לראות שאני באמת משתפר עשיתי
7
10
6
6
10 - פעם ראשונה שבמקס עשיתי מעל הנדרש (9+)
בינתיים מבסוט נראה איך אני אמשיך להתקדם, עכשיו סוגר שבת ובראשון אימון בנץ+מתח
לגבי תדירות האימונים, כרגע אני לא יכול להתאמן בבסיס על בנץ' אלא רק על פרס, אבל אני עוד עובד על זה ובקרוב אני אהיה במכון בבסיס. היציאות שלי כרגע זה 11/3 עם אפטר לפני שבת (יום רביעי) ואפטר אחרי שבת (יום ראשון). אז אני מצליח להכניס גם אימון בנץ' וגם פרס כמעט כל שבוע
בכל מקרה לגבי המתח, כרגע אני עובד לפי ה12-15 חזרות (מי שלא מכיר 50pullups.com) ועשיתי 2 אימונים:
יום ראשון:
6,8,6,6,8
יום שלישי:
6,9,6,6,9
ועכשיו עשיתי אימון פרס לילי ומהיר. בהתאם לתנאים שלא אכלתי משהו היום, ובאתי בלילה חצי שעה לפני סגירת המכון אני מרוצה ממה שעשיתי:
פרס:
20X8
27.5X5
34X5
40.5X3
44X5
51X5
57.5X7F - החזרה השביעית נכשלה מבעיה טכנית שבהורדה הורדתי את המוט רחוק מדי ואיבדתי שיווי משקל וכבר לא יכולתי לסגור אותה. גם חלק מהעניין שמיהרתי מאד
FSL:
44X15
BBB:
34X5X10 - את החלק הזה עשיתי ב10 דקות! מרגיש כמו בילדר... טרייספס ז"ל:suicide:
סה"כ היה לי פה 13 סטים כולל חימום ב30 דקות אז מרוצה ממה שהספקתי אז היום עשיתי עוד אייוןמתח נחמד לראות שאני באמת משתפר עשיתי
7
10
6
6
10 - פעם ראשונה שבמקס עשיתי מעל הנדרש (9+)
בינתיים מבסוט נראה איך אני אמשיך להתקדם, עכשיו סוגר שבת ובראשון אימון בנץ+מתח