הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לקצת מידע לגבי TESTOSTERONE ENANTHATE

מצב
השרשור נעול

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
קראתי קצת על הטסטסטורון ENANTHATE הבנתי שהוא למתחילים ושאפשר לקחת אותו לבד בלי כלום ככה אני לא יסתבך ויגרום לעצמי לכל מיני בעיות לא רצויות עקב חוסר הבנה ,
רציתי לדעת אם הטסטסטורון הזה לבד יכול לעזור לי במשך כל הקריירה שלי בתחום פיתוח הגוף ופאורליפטינג ? גם חיטוב וגם מסה ?
עוד אני מעוניין לדעת זה איזה בעיות זה יכול לגרום אם לוקחים אותו במינונים ממש ממש קטנים ?
תודה רבה
חשוב לי להדגיש שבחיים לא השתמשתי בכלום ואני גם כנראה לא הולך להשתמש אם יש איזה שהן סיכונים כלשהם ,
אני בקרוב הולך לעשות בדיקת טסטסטורון ורק אם הוא נמוך מהממוצע אני כנראה יקח על מנת שיהיה לי טיפה קצת מעל הממוצע לא יותר מזה ,

קראתי קצת על הטסטסטורון ENANTHATE הבנתי שהוא למתחילים ושאפשר לקחת אותו לבד בלי כלום ככה אני לא יסתבך ויגרום לעצמי לכל מיני בעיות לא רצויות עקב חוסר הבנה ,
רציתי לדעת אם הטסטסטורון הזה לבד יכול לעזור לי במשך כל הקריירה שלי בתחום פיתוח הגוף ופאורליפטינג ? גם חיטוב וגם מסה ?
עוד אני מעוניין לדעת זה איזה בעיות זה יכול לגרום אם לוקחים אותו במינונים ממש ממש קטנים ?
תודה רבה
חשוב לי להדגיש שבחיים לא השתמשתי בכלום ואני גם כנראה לא הולך להשתמש אם יש איזה שהן סיכונים כלשהם ,
אני בקרוב הולך לעשות בדיקת טסטסטורון ורק אם הוא נמוך מהממוצע אני כנראה יקח על מנת שיהיה לי טיפה קצת מעל הממוצע לא יותר מזה ,
טסטוסטרון הוא אחד מהסטרואידים הבודדים שאפשר לקחת אותם לבד, מלבד זה הוא גם טוב במיוחד להעלאה במסת השריר וגם לכוח, לחיטוב הוא יכול לשמש אותך, אבל לא מומלץ מפני שעקב האסטר הארוך הוא גם מעלה בנוזלים, ככה שאתה תאבד קצת מהמראה הקשיח שמצופה שיהיה בחיטוב, אמנם המים יירדו בתום הסייקל אבל בכל זאת במהלך הסייקל (10 שבועות) אתה תהיה מלא בנוזלים.
אני לא רואה סיבה לקחת אותו במינונים ממש קטנים, אם כבר אז כבר, כוונתי היא שאם כבר אתה דוקר את עצמך ורוצה לעשות סייקל אז תעשה כמו שצריך עם המינון המומלץ וזהו.
בכל מקרה אם אתה באמת רוצה להתחיל סייקל תתחיל לקרוא את הנעוצים, לאחר מכן תעבור לקרוא בפורומים באנגלית ולבסוף תקנח במאמרים מדעיים. כשיהיו לך עוד שאלות תחזור לפורום ותשאל מה שבא לך.
ככה אני עשיתי ובקרוב גם אני אתחיל סייקל (יום שבת כנראה), למרות כל המחקרים שעשיתי והקריאות החוזרות והמתישות שבדרך כלל היו בלילות והשאלות ששאלתי את חברי האתר אני עדיין מת מפחד, מודה.

טסטוסטרון הוא אחד מהסטרואידים הבודדים שאפשר לקחת אותם לבד, מלבד זה הוא גם טוב במיוחד להעלאה במסת השריר וגם לכוח, לחיטוב הוא יכול לשמש אותך, אבל לא מומלץ מפני שעקב האסטר הארוך הוא גם מעלה בנוזלים, ככה שאתה תאבד קצת מהמראה הקשיח שמצופה שיהיה בחיטוב, אמנם המים יירדו בתום הסייקל אבל בכל זאת במהלך הסייקל (10 שבועות) אתה תהיה מלא בנוזלים.
אני לא רואה סיבה לקחת אותו במינונים ממש קטנים, אם כבר אז כבר, כוונתי היא שאם כבר אתה דוקר את עצמך ורוצה לעשות סייקל אז תעשה כמו שצריך עם המינון המומלץ וזהו.
בכל מקרה אם אתה באמת רוצה להתחיל סייקל תתחיל לקרוא את הנעוצים, לאחר מכן תעבור לקרוא בפורומים באנגלית ולבסוף תקנח במאמרים מדעיים. כשיהיו לך עוד שאלות תחזור לפורום ותשאל מה שבא לך.
ככה אני עשיתי ובקרוב גם אני אתחיל סייקל (יום שבת כנראה), למרות כל המחקרים שעשיתי והקריאות החוזרות והמתישות שבדרך כלל היו בלילות והשאלות ששאלתי את חברי האתר אני עדיין מת מפחד, מודה.
אם הוא לוקח במינונים ממש קטנים הוא לא יספח נוזלים , ומה ייתן לך מינון trt ?

• פותח/ת השרשור
אם הוא לוקח במינונים ממש קטנים הוא לא יספח נוזלים , ומה ייתן לך מינון trt ?
אם אני רוצה לקחת טסטוסטרון שיהיה רק טיפה מעל הממוצע לא יותר מזה אני עדין יצטרך כל מיני תרופות מנע ל ג'ינו צהבת וכל הדברים הנוראים האלה ?

אם אני רוצה לקחת טסטוסטרון שיהיה רק טיפה מעל הממוצע לא יותר מזה אני עדין יצטרך כל מיני תרופות מנע ל ג'ינו צהבת וכל הדברים הנוראים האלה ?
לא תהיה לך המרה לג׳ינו אבל אתה לא תוכל לקחת למשך הרבה זמן וסתם שאלה מה ייתן לך מינון מעל הממוצע ? כמה מיל תכננת לקחת בשבוע ?

• פותח/ת השרשור
לא תהיה לך המרה לג׳ינו אבל אתה לא תוכל לקחת למשך הרבה זמן וסתם שאלה מה ייתן לך מינון מעל הממוצע ? כמה מיל תכננת לקחת בשבוע ?
אולי 100 או 50 משהו באזור הזה , ומה לגבי צהבת וכל הדברים האחרים אין סיכון במינונים האלה ?
ולא תכננתי עוד כלום , מחר אני הולך לעשות בדיקות אם הטסטוסטרון יהיה מתחת טיפה לנורמה אני יקח רק בשביל שיהיה ברף הגבוה של הנורמה זה הכל האם יש אפשרות כזאת?
מה הרופאים נותנים למטופלים שיש להם בעיה של טסטסטורון למשל ?
האם גם סוג כזה של טסטוסטרון צריך את כל תרופות המנע לגינו וכאלה?

שמע יכול לקרות הרבה דברים אני לא יכול להגיד לך בבטחה שלא יקרה כלום , אבל במינונים גבוהים אין קשר לצהבת והזרקת טסט זה לא אורלי כגון דיבול או אנדרול או וויני , אז במינון נמוך לא יקרה כלום
יש אנשים שמטופלים על TRT במשך שנים אבל הם עושים מעקבים אצל רופא קח בחשבון

• פותח/ת השרשור
שמע יכול לקרות הרבה דברים אני לא יכול להגיד לך בבטחה שלא יקרה כלום , אבל במינונים גבוהים אין קשר לצהבת והזרקת טסט זה לא אורלי כגון דיבול או אנדרול או וויני , אז במינון נמוך לא יקרה כלום
יש אנשים שמטופלים על TRT במשך שנים אבל הם עושים מעקבים אצל רופא קח בחשבון
מה הסיכונים למישהו ששוקל 64 קילו לקחת טסט במינונים שהזכרתי ?
מה ההבדל בין הטסט שברצוני לקחת לטסט שהרופא נותן ?
הורמון גדילה יכול גם לעזור ?
תודה גבר ,

50 בשבוע?
למה..

כדאי לשמור על רמה בנורמה תצטרך לקחת כל הזמן וזה נקרא trt שלרוב משבית לך את ייצור הטסט לגמרי ותהיה תלוי בזה כל החיים...(שלא לדבר שבדרך כלל זה מתבצע עם רופא וזה מוריד עלויות דרסטית וגם הרבה פחות מסוכן)

לדעתי אם המטרה היא במסה וכוח תעשה סייקל כמו שצריך פעם ב.. וזהו.

• פותח/ת השרשור
50 בשבוע?
למה..

כדאי לשמור על רמה בנורמה תצטרך לקחת כל הזמן וזה נקרא trt שלרוב משבית לך את ייצור הטסט לגמרי ותהיה תלוי בזה כל החיים...(שלא לדבר שבדרך כלל זה מתבצע עם רופא וזה מוריד עלויות דרסטית וגם הרבה פחות מסוכן)

לדעתי אם המטרה היא במסה וכוח תעשה סייקל כמו שצריך פעם ב.. וזהו.
trt משבית את הטסט לגמרה ?
ומה לגבי סטראודים רגילים זה לא משבית ?
ולמה אני יצטרך לקחת כל הזמן ?
אני יעשה כמו סייקל ריגל 10 שבועות לוקח 10 שבועות לא , אני כנראה לא מבין פה משהו מה שאמרת נשמע לא הגויני
trt וENANTHATE זה לא אותו דבר ?

trt משבית את הטסט לגמרה ?
ומה לגבי סטראודים רגילים זה לא משבית ?
ולמה אני יצטרך לקחת כל הזמן ?
אני יעשה כמו סייקל ריגל 10 שבועות לוקח 10 שבועות לא , אני כנראה לא מבין פה משהו מה שאמרת נשמע לא הגויני
trt וENANTHATE זה לא אותו דבר ?

TRT - זהו טיפול בהורמון הטוסטסטרון.

אננטט - זהו סוג האסתר של הטוסטסטרון, במקרה שלנו הוא ארוך.

בכל אופן, לטעמי אתה נכנס לים עמוק ואינך יודע לשחות.

תעבור על הנעוצים שוב ושוב ותמנע משאלות מאוד מאוד בסיסיות שהתשובות להן נמצאות בראש העמוד.

Trt זה טיפול של טסט
אתה שומר על רמה מסוימת של טסט לכל החיים כשבעצם הייצור הטבעי נפסק ואתה תלוי רק בטסט׳ ממקור חיצוני .

טסט זה רק החומר...
ממליץ לך לקרוא והרבה ועוד כמה חודשים לחזור..
מה שגם אתה שוקל 64 /:

• פותח/ת השרשור
Trt זה טיפול של טסט
אתה שומר על רמה מסוימת של טסט לכל החיים כשבעצם הייצור הטבעי נפסק ואתה תלוי רק בטסט׳ ממקור חיצוני .

טסט זה רק החומר...
ממליץ לך לקרוא והרבה ועוד כמה חודשים לחזור..
מה שגם אתה שוקל 64 /:
אני גם לא מטר 80 , אני מטר 70 כרגע ואני בכלל לא מתכנן לקחת היום מחר או עוד שבוע אני בדוק אפשרויות למקרה שהבדיקות יצאו לא תקינות מחר זה הכל, למרות שלא נראה לי שיש בעיה כי יש שיערות בפנים וכל הדברים האחרים של חוסר טסט לא קורה אצלי ,
בכל מקרה טסט אננטט בכמויות סבירות של 100 או פחות בשבוע לא יגרום לתופעות לוואי לא רצויות ?
(בלי כל התרופות מנע ) ג'ינו בעיות בכבד וכיוצא בכך?

לסייקל של 10-12 שבועות לא .. (אי אפשר להתחייב כן?)
אבל 100 גם לא ייתן גם תוצאות
בעיות בכבד ? זה לא אוראלי
ג׳ינו זה גנטי אם יש לך נטייה לזה זה יקרה אם לא אז לא.
התופעת לוואי שכן יכולה לצוץ זה אקנה ועוד .
בכל מקרה תלך לקרוא.

גם אם הטסט נמוך וגם אם הוא מתחת לנורמה אפילו זה לא אומר כלום וזה לא אומר שאתה צריך לקחת....
סטרואידים זה לא משחק וזה לא אפקת חלבון או כדורים שם bcaa...
ושוב חוזר על ההמלצה שתלך לקרוא ...

• פותח/ת השרשור
לסייקל של 10-12 שבועות לא .. (אי אפשר להתחייב כן?)
אבל 100 גם לא ייתן גם תוצאות
בעיות בכבד ? זה לא אוראלי
ג׳ינו זה גנטי אם יש לך נטייה לזה זה יקרה אם לא אז לא.
התופעת לוואי שכן יכולה לצוץ זה אקנה ועוד .
בכל מקרה תלך לקרוא.

גם אם הטסט נמוך וגם אם הוא מתחת לנורמה אפילו זה לא אומר כלום וזה לא אומר שאתה צריך לקחת....
סטרואידים זה לא משחק וזה לא אפקת חלבון או כדורים שם bcaa...
ושוב חוזר על ההמלצה שתלך לקרוא ...
כן אני יודע שזה לא משחק זה ברור לי ,
תודה קודם כל דבר שני אמרתי לך אני לא מתכוון לקחת ככה שלהתחיל לקרוא עכשיו נראה לי טיפשי אני יותר מתעניין כרגע ,(קראתי את המדריך באתר )
למה אתה אומר אבל שאם יש מתחת לנורמה זה לא אומר כלום ?
זה אומר שאתה תתפתח הרבה יותר לאט מאחרים לא ?
לגבי הג'ינו נגיד ומתפתח זה יורד אחרי כמה זמן או שנשאר לכל החיים ?
למה 100 לא יתן תוצאות ?
מספיק לי להתקדם קצת מעל הממוצע מה שגם בשום מקום לא כתוב על לקיחה של 100 גרם בלי תופעות לוואי בדרך כלל מדברים על 250 משהו כזה וצריך לקחת עם זה pct ועוד משהו אם אני לא טועה שימנעו מהתופעות לוואי לקרות ככה שצריך לדעת כבר מהתחלה אם לקחת pct או לא , באתר קראתי במדריך שאסור לגמור סייקל בלי זזה

נערך לאחרונה:
Pct לא ״לוקחים״
Pct זה post cycle recovery אתה מנסה לשמר את מה שהשגת מהסייקל...

כשאתה בסייקל הרמות טסט׳ גבוהות ואז בסיומו הוא יורד ואפילו פחות ממה שהיה בהתחלה ככה שצריך ״לשחזר״ את המצב הקודם וגם לשמר את המסת שריר שהרווחת....

• פותח/ת השרשור
לא ״לוקחים״
Pct זה post cycle recovery אתה מנסה לשמר את מה שהשגת מהסייקל...

כשאתה בסייקל הרמות טסט׳ גבוהות ואז בסיומו הוא יורד ואפילו פחות ממה שהיה בהתחלה ככה שצריך ״לשחזר״ את המצב הקודם וגם לשמר את המסת שריר שהרווחת....[/QUOTE]
חחח פאדיחה ,
הכוונה הייתה HCG , ו NOLVADEX זה הרי חומר כימי בטח שהוא גם לא הכי בריא לגוף ,
צריך לקחת עוד חומר בזמן Pct אחרי שסיימת סייקל או בזמן הסייקל צריך לקחת איזה שהו חומר נוסף ?
מה עושים במצב שיש ג'ינו למשל ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כשיש כבר ג׳ינו זה רק ניתוח
ומה הסיכוי לקבל ג'ינו או כל תופעת לוואי אחרת אם אני לוקח HCG , ו NOLVADEX ?
גם לשני החומרים האלה יש תופעות לוואי
בקיצור אין אפשרות לקחת משהו שיעלה במקצת את הטסטוסטרון בלי להוסיף את ה NOLVADEX וה hcg גם לא במינונים קטנים

זה לא ריקוברי זה תרפי
התבלבלתי אבל זה אותו דבר

נולבדקס זה טמוסקופין ?
אם כן זה עוצר את ייצור האסטרוגן ומדכא את היווצרות הג׳ינו אני לא יודע אם זה טוב כל כך לגופך תחכה לעוד תגובות...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית