עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה תלוי בחטיף ובמינון.
100 גרם של חטיף אנרגיה ממוצע שווים בערכם לכ-450 קלוריות. 100 גרם של שוקולד - 500 קלוריות.
מניסיון אישי עם דיאטניות - קח את כל מה שהיא אמרה, וזרוק מהחלון.
רוב הדיאטניות לא מבינות יותר מדי מעבר ל"תאכלי פחות וככה תרזי". דיאטניות טובות בלהרזות נשים, לא בפיתוח גוף.
מסכימה איתך עד הסיכום. אני דווקא חשבתי לסכם ב"היתרון הקטן שיש לשוקולד" זה שהוא פחות מעובד ואם אתה אוכל שוקולד מריר 70% אפילו יש לו נוגדי חימצון...זה סוכר וזה סוכר, היתרון הקטן שיש לחטיף אנרגיה זה שהוא עשוי לפעמים שיבולת שועל או פחמימה מורכבת אחרת ככה שיש קצת ויטמינים/מינרלים ואולי גם כמה גר' של חלבון לא מלא
מה המטרה שלך?אז רגע, לא הבנתי מה אתם ממליצים לאכול? או לא את זה ולא את זה?
אכן שוקולד מריר מומלץ יותר (הוא הכי פחות מעובד...)אם אתה אוכל שוקולד מריר 70% אפילו יש לו נוגדי חימצון...
תדאג שהשוקולד/חטיף אנרגיה ייכנסו לך בערכי התזונה היומיים שלך (סך קלוריות וחלבון-פחמימה-שומן). אין באמת חשיבות למטרה כי זה רלוונטי גם בחיטוב וגם במאסה. אלא אם כן המטרה שלך היא לשמור על הבריאות באופן כללי ואז אני מציע להתרחק משניהם באותה מידה.
אכן שוקולד מריר מומלץ יותר (הוא הכי פחות מעובד...)
פעם בשבוע? תאכל גם שורה לא יקרה כלום (לרוחב, לא לאורך....)אוקיי, גם ככה אני אוכל כולהקוביה פעם בשבוע., קוביה.
שלום,
חדש כאן , ויש לי שאלה
יצא לי לדבר השבוע עם דיאטנית והיא סוג של הדהימה אותי וכי למה?.
כי היא טוענת שחטיף אנרגיה של פיטנס שווה לערך קלוריות של שורת שוקולד פרה?.
ייתכן?.
בקיצור אל תקשיב לה...וכמו שאמרו מעליי תיקח את דברי התזונאית בעירבון מוגבל.
אכן שוקולד מריר עדיף(80 אחוז עדיין קל למצוא, טעים ולא עולה יקר), מצד שני פותח הפוסט דיבר על "שורת שוקולד פרה"(כדבריו) ועל כן התייחסתי בסיכום לחטיף זה...מסכימה איתך עד הסיכום. אני דווקא חשבתי לסכם ב"היתרון הקטן שיש לשוקולד" זה שהוא פחות מעובד ואם אתה אוכל שוקולד מריר 70% אפילו יש לו נוגדי חימצון...
מרבית חטיפי האנרגיה הם כמו כל ממתק אחר, מלאים סוכר ומעובדים, הכי רחוק מה"מאכל בריאות" שמשווקים אותם.
כל אחד ואהבותיו ...😃
אני 1.72 שוקל 70 קילו, אז כרגע מתכנן להמשיך להוריד במשקל לא חיטוב ולא להעלות במסה.
סתם שאלה למה אתם רוצה רק להוריד משקל? עדיף כבר לעשות חיטוב
לענות לך על השאלה מה עדיף, היית ממליץ לך על חטיף אבל זה תלוי בחטיף חפש לפי הערכים בכול חטיף
זה תלוי בהרגשה שלך ובמראה שלך. עם נתונים כמו שלך יכול להיות אדם בעל מסת שריר נכבדה עם אחוז שומן נמוך ואדם אחר בלי מסת שריר כמעט והמון שומן.לפי המשקל והגובה כבר אפשר להתחיל בחיטוב ולהעלות מסה? ( אני חדשבכל התחום)
זה תלוי בהרגשה שלך ובמראה שלך. עם נתונים כמו שלך יכול להיות אדם בעל מסת שריר נכבדה עם אחוז שומן נמוך ואדם אחר בלי מסת שריר כמעט והמון שומן.
אתה מרגיש שאתה שמן (לא טיפה שומן בצדדים, שמן-שמן)? חיטוב.
לא מרגיש מאוד שמן? מסה.
זה לא מאוד משנה, משום שגם ככה אחרי מסה יש חיטוב ואחרי חיטוב יש מסה. זו החלטה של מה קודם.