הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תשישות וחוסר אנרגיה במהלך אימון(לסירוגין)

alex9000

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
היי חברים.
לפעמים יש לי ימים שפשוט אין לי כח\אנרגיה בזמן אימון.. המשקלים שבדרך כלל אני מרים בלי בעיה פתאום כבדים לי..
מתחיל סוג של לזלזל: במקום משקולות,מתפשר על מכשיר..
ויש ימים ממש טובים שיש לי כח, יש לי חשק ומרגיש הצפה של דופמין מהאימון..
ממה זה נובע לדעתכם הימים שאין כח\חשק ומוטיבציה להתאמן? אולי לאכול משהו מסויים לפני אימון, קפה שחור?
בן ,34 תוכנית איי בי 4 פעמים בשבוע, שותה 3 ליטר ביום ויושן מספיק

היי חברים.
לפעמים יש לי ימים שפשוט אין לי כח\אנרגיה בזמן אימון.. המשקלים שבדרך כלל אני מרים בלי בעיה פתאום כבדים לי..
מתחיל סוג של לזלזל: במקום משקולות,מתפשר על מכשיר..
ויש ימים ממש טובים שיש לי כח, יש לי חשק ומרגיש הצפה של דופמין מהאימון..
ממה זה נובע לדעתכם הימים שאין כח\חשק ומוטיבציה להתאמן? אולי לאכול משהו מסויים לפני אימון, קפה שחור?
בן ,34 תוכנית איי בי 4 פעמים בשבוע, שותה 3 ליטר ביום ויושן מספיק
כמה שעות שינה אתה יושן ביום שאין לך אנרגיה? ואתה בפלוס קלורי או במינוס?

תחשוב מה קדם לאימונים הרעים והטובים.
לחץ בעבודה / בבית, שעת האימון, סוג האימון, מה אכלת לפני האימון וכד'

• פותח/ת השרשור
כמה שעות שינה אתה יושן ביום שאין לך אנרגיה? ואתה בפלוס קלורי או במינוס?
אני יושן מעל 6 שעות..אני עובד על מסה..לגבי קלוריות, אני לא סופר..נראה לי קצת פסיכי לספור כל גרגיר אורז

אני יושן מעל 6 שעות..אני עובד על מסה..לגבי קלוריות, אני לא סופר..נראה לי קצת פסיכי לספור כל גרגיר אורז
אתה בטוח שאתה בפלוס קלורי? אל תגזים ותגיד שזה שיגעון שאתה לא סופר את הקלוריות שלך בכלל אם זה אורז או כל דבר אחר שהוא אבל איך אתה יודע שאתה בפלוס קלורי? יש אנשים שאומרים שהם "אוכלים הרבה" ביום ומסתבר שלא הגיעו למכסה הקלוריות הדרוש להם

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה בפלוס קלורי? אל תגזים ותגיד שזה שיגעון שאתה לא סופר את הקלוריות שלך בכלל אם זה אורז או כל דבר אחר שהוא אבל איך אתה יודע שאתה בפלוס קלורי? יש אנשים שאומרים שהם "אוכלים הרבה" ביום ומסתבר שלא הגיעו למכסה הקלוריות הדרוש להם
רשמתי שאין לי מושג כמה קלוריות אני אוכל..איך אפשר לחשב את זה?
אם מכינים את האוכל לבד מאפס עוד אפשר. אבל אם אוכלים אוכל מוכן בחדר אוכל, איך אפשר לדעת מה הם שמו,כמה שמן ואיזה רוטב הוסיפו..
נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית

רשמתי שאין לי מושג כמה קלוריות אני אוכל..איך אפשר לחשב את זה?
אם מכינים את האוכל לבד מאפס עוד אפשר. אבל אם אוכלים אוכל מוכן בחדר אוכל, איך אפשר לדעת מה הם שמו,כמה שמן ואיזה רוטב הוסיפו..
נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית
היית אומר שאתה בצבא.. כעקרון אתה יכול להביא משקל ולמדוד אורז תפוחי אדמה וכל שאר הפחמימות סלטים יש בשפע סקי ביצים מעדנים אז תבנה לך תפריט שיתבסס על האוכל בצבא

היה לי מקרה דומה עם תןכנית ספציפית שינה מושלמת 9 שעות תזונה להיט 6 ארוחות ביום מאזן חיובי ומה שקרה זה התחלשות הרגשתי חלש התבאסתי שינתי תוכנית הורדתי קצת נפח והרגשתי שזה היה בעיה בהתאוששות

Back
למעלה תחתית