עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה עוד מקרה לאחרונה בארה"ב ששוטרת עשתה חיפוש על נער ותלשה לו אשך.
מכיר עוד הרבה מקרים הזויים שקרו בארהב לאחרונה אבל את מי זה מעניין. והנה הכתבה:נשמע לי מופרך, בכל אופן אני חוויתי את בריונות השוטרים על בשרי בפלורידה. זה שונה לחלוטים מהארץ - כשעצרו אותי על מהירות (לא פעם ולא 5) תמיד זה נגמר בקקי בתחתון.
אם הם היו מתנהגים כמו בני אדם זה לא היה קורה
תפסיקו להיות תמימים
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/naturalbodybuilder">Natural[/a] Bodybuilding by Luimarco</a>.</div></div>
נראה לך? הלוואי...זה בישראל?!
איפה אתה משרת? בעיקון מג"ב זה כל הבעייתים והפסיכים (אתה לא נעלב נכון? חח) אבל כנראה שזה המשבצת היחידה שאני יכולה להתאים לה אם אני יעשה צבא בכלל.. לצו ראשון לא הלכתי.. נחכה לראות מה יעשו.הלוואי ככה היו נותנים למג"ב לפעול בשטחים, אני רוצה לראות את הערבי המסכן שהיה מעז לזרוק בק"טב או אבנים על חיילים וכוחות בטחון.
מצד אחד זה לא נעים לצפייה אבל רק ככה משליטים סדר, אצלנו משטרה זה בדיחה ואני מדבר בתור מגבניק שעובד הרבה גם עם המשטרה הכחולה.
ואתה לא חושב שיהיו גם שוטרים שינצלו את התפקיד שלהם וירביצו ללא כל סיבה לאזרחים תמימים?נראה לך? הלוואי...
בקשר לסרטון, רק אני חושב שאם למשטרה בארץ היה קצת יותר כח והם היו יכולים אשכרה לשבור מישהו שעושה בלאגן, בצורה קיצונית, הם היו מורידים כלכך הרבה קופים מהעץ שחשים שהם מלכי העולם והשכונה שייכת לאבא שלהם?