הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוטר שובר לנער את היד

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מעשה לא מוצדק, הסרטון הזה יגיע רחוק והשוטר הזה יאבד את תפקידו.

היה ביכולתו להוציא את הטייזר ולהשבית אותו, הנזק הזה שהוא עשה לו מיותר ואף אכזרי.

היה עוד מקרה לאחרונה בארה"ב ששוטרת עשתה חיפוש על נער ותלשה לו אשך.

נשמע לי מופרך, בכל אופן אני חוויתי את בריונות השוטרים על בשרי בפלורידה. זה שונה לחלוטים מהארץ - כשעצרו אותי על מהירות (לא פעם ולא 5) תמיד זה נגמר בקקי בתחתון.

נשמע לי מופרך, בכל אופן אני חוויתי את בריונות השוטרים על בשרי בפלורידה. זה שונה לחלוטים מהארץ - כשעצרו אותי על מהירות (לא פעם ולא 5) תמיד זה נגמר בקקי בתחתון.
מכיר עוד הרבה מקרים הזויים שקרו בארהב לאחרונה אבל את מי זה מעניין. והנה הכתבה:

Screenshot_2014-03-28-00-02-07-1.png

לא יודע מה הנסיבות, אבל כמו שזה נראה השוטר ידע טוב מאוד מה הוא עושה והוא צריך לשבת על זה בכלא ולשלם פיצויים.

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/naturalbodybuilder">Natural[/a] Bodybuilding by Luimarco</a>.</div></div>

זה בישראל?!

זה בישראל?!
נראה לך? הלוואי...

בקשר לסרטון, רק אני חושב שאם למשטרה בארץ היה קצת יותר כח והם היו יכולים אשכרה לשבור מישהו שעושה בלאגן, בצורה קיצונית, הם היו מורידים כלכך הרבה קופים מהעץ שחשים שהם מלכי העולם והשכונה שייכת לאבא שלהם?

הלוואי ככה היו נותנים למג"ב לפעול בשטחים, אני רוצה לראות את הערבי המסכן שהיה מעז לזרוק בק"טב או אבנים על חיילים וכוחות בטחון.
מצד אחד זה לא נעים לצפייה אבל רק ככה משליטים סדר, אצלנו משטרה זה בדיחה ואני מדבר בתור מגבניק שעובד הרבה גם עם המשטרה הכחולה.

הלוואי ככה היו נותנים למג"ב לפעול בשטחים, אני רוצה לראות את הערבי המסכן שהיה מעז לזרוק בק"טב או אבנים על חיילים וכוחות בטחון.
מצד אחד זה לא נעים לצפייה אבל רק ככה משליטים סדר, אצלנו משטרה זה בדיחה ואני מדבר בתור מגבניק שעובד הרבה גם עם המשטרה הכחולה.
איפה אתה משרת? בעיקון מג"ב זה כל הבעייתים והפסיכים (אתה לא נעלב נכון? חח) אבל כנראה שזה המשבצת היחידה שאני יכולה להתאים לה אם אני יעשה צבא בכלל.. לצו ראשון לא הלכתי.. נחכה לראות מה יעשו.

זה לא נכון להגיד שכל השוטרים ככה כי הרוב הם באמת אנשים טובים שרוצים לשמור על סדר , באותה נשימה אני יכול להגיד שאותו מיעוט של אותם אנשים שראיתם בסרטון שהעלה בי צמרמורת הם אנשים מגעילים שצריך לאסור ילא לוותר בעונש , מזה עוזר שבשביל לעשות סדר ולמנוע אלימות הם משתמשים באלימות ומנצלים את תפקידם פשוט גועל נפש כואב לי לראות דברים כאלה
נראה לך? הלוואי...

בקשר לסרטון, רק אני חושב שאם למשטרה בארץ היה קצת יותר כח והם היו יכולים אשכרה לשבור מישהו שעושה בלאגן, בצורה קיצונית, הם היו מורידים כלכך הרבה קופים מהעץ שחשים שהם מלכי העולם והשכונה שייכת לאבא שלהם?
ואתה לא חושב שיהיו גם שוטרים שינצלו את התפקיד שלהם וירביצו ללא כל סיבה לאזרחים תמימים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית