שלום רב לכל החברים , סופ"ש נעים !
לפני כ-3 חודשים התחלתי את תהליך החיטוב שלי והתוצאות מגיעות לאט לאט ונורא יפות .
אני צריך עצה בנוגע לתפריט שלי - ואני אפרט 1 ל-1 מה אני אוכל ביום יום ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה להוריד / להוסיף,
להלן התפריט שלי :
06:00 - מתעורר בבוקר , שותה נס קפה עם חלב ללא סוכר + חטיף QuestBar עם 21 גרם חלבון . במידה וניגמר לי אז פרוסת לחם קל עם כף חמאת בוטנים ( אני חייב משהו כזה בבוקר זה נוהל ואני לא יכול לוותר על זה )
09:30-10:00 - בעבודה אוכל סלט הבנוי מ-4 ירקות + פחית טונה במים .
12:00-12:30 - סלט המורכב מ-7 ירקות + מרק ( מרק אפונה/מרק עדשים/מרק ירקות שורש )
15:00 - אורז ( כמות של 8 כפות בערך ) + חזה עוף / בשר בקר / עוף .
16:00 - קפה שחור חזק ללא סוכר , לפעמים מוסיף לזה עוד 4-5 שקדים / 4-5 אגוזי מלך .
17:00 - שייק חלבון של אופטימום .
19:00 - אימון בחדר כושר .
20:30 - שייק חלבון לאחר סיום אימון .
21:30 - חביתה מ-2 ביצים ובצד כף מכל סוג של גבינה : כף גבינה לבנה , כף לבנה , כף קוטג' , כף טחינה .
* במידה וזה יום ללא אימון , אז מתבטל שייק 1 מתוך 2 , ובלילה אני מוסיף קצת פירות כגון : תפוח , בננה , אגס .
זה התפריט שאני בדר"כ 99.9% מהזמן דבק בו .
אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו והוא ממש יושב לי טוב בלו"ז של העבודה והכל ואני לא מרגיש רעב .
לא אוכל דברים עם סוכר בכלל , לא מוסיף מלח בשום דבר בתפריט פה , ומשתדל לא לגעת בלחם בכלל אולי פרוסה בשבוע .
כרגע הנתונים שלי :
משקל :91 ( התחלתי ב-95 )
גובה : 1.88 מטר .
היקף בטן : 85 ס"מ ( התחלתי ב-92 ס"מ )
היקף ידיים : 39 ס"מ ( התחלתי ב-40 )
אחוז שומן : לדעתי ? 15% , למרות שב-IB מדדו אותי עם הקליפר הדיגיטלי והיה רשום 13 אבל אני לא מאמין לזה .
התוכנית אימונים שלי כרגע היא : ABC .
מה דעתם אני צריך לשנות בתפריט ?
תודה רבה לכם !
לפני כ-3 חודשים התחלתי את תהליך החיטוב שלי והתוצאות מגיעות לאט לאט ונורא יפות .
אני צריך עצה בנוגע לתפריט שלי - ואני אפרט 1 ל-1 מה אני אוכל ביום יום ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה להוריד / להוסיף,
להלן התפריט שלי :
06:00 - מתעורר בבוקר , שותה נס קפה עם חלב ללא סוכר + חטיף QuestBar עם 21 גרם חלבון . במידה וניגמר לי אז פרוסת לחם קל עם כף חמאת בוטנים ( אני חייב משהו כזה בבוקר זה נוהל ואני לא יכול לוותר על זה )
09:30-10:00 - בעבודה אוכל סלט הבנוי מ-4 ירקות + פחית טונה במים .
12:00-12:30 - סלט המורכב מ-7 ירקות + מרק ( מרק אפונה/מרק עדשים/מרק ירקות שורש )
15:00 - אורז ( כמות של 8 כפות בערך ) + חזה עוף / בשר בקר / עוף .
16:00 - קפה שחור חזק ללא סוכר , לפעמים מוסיף לזה עוד 4-5 שקדים / 4-5 אגוזי מלך .
17:00 - שייק חלבון של אופטימום .
19:00 - אימון בחדר כושר .
20:30 - שייק חלבון לאחר סיום אימון .
21:30 - חביתה מ-2 ביצים ובצד כף מכל סוג של גבינה : כף גבינה לבנה , כף לבנה , כף קוטג' , כף טחינה .
* במידה וזה יום ללא אימון , אז מתבטל שייק 1 מתוך 2 , ובלילה אני מוסיף קצת פירות כגון : תפוח , בננה , אגס .
זה התפריט שאני בדר"כ 99.9% מהזמן דבק בו .
אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו והוא ממש יושב לי טוב בלו"ז של העבודה והכל ואני לא מרגיש רעב .
לא אוכל דברים עם סוכר בכלל , לא מוסיף מלח בשום דבר בתפריט פה , ומשתדל לא לגעת בלחם בכלל אולי פרוסה בשבוע .
כרגע הנתונים שלי :
משקל :91 ( התחלתי ב-95 )
גובה : 1.88 מטר .
היקף בטן : 85 ס"מ ( התחלתי ב-92 ס"מ )
היקף ידיים : 39 ס"מ ( התחלתי ב-40 )
אחוז שומן : לדעתי ? 15% , למרות שב-IB מדדו אותי עם הקליפר הדיגיטלי והיה רשום 13 אבל אני לא מאמין לזה .
התוכנית אימונים שלי כרגע היא : ABC .
מה דעתם אני צריך לשנות בתפריט ?
תודה רבה לכם !