הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה ללג פרס והעלאת משקל

Sashok88

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני מתאמן FBW כחודש וחצי,
גובה 172 משקל 77 (עליתי 5 קילו בחודש וחצי האחרונים)
מטרה- חיטוב.

התרגיל החביב עלי הוא לג פרס,
התחלתי ממשקל של 70 קילו והתחלתי להעלות בין 5 ל 10 קילו בכל אימון,
אתמול כבר הגעתי ל160,
10 סטים של 140 קילו, 10 סטים של 150 ו10 סטים של 160 (כל זה באימון),

האם חייב להתחיל להשתמש בחגורה?
האם צריך לעצור במשקל מסויים בשביל למנוע נזקים?
האם לשנות את העלאת המשקלים?

צריך לשנות את התרגיל. עשית אי פעם סקוואט עם מוט חופשי(לא בסמית')?
כדאי לך להתחיל לקרוא בפורטל קילוגרמס ואם אתה במסה בעיקר לקרוא על התוכנחת ss. הלג פרס זאת מכונה שנועדת סתם בשביל להתלהב על משקלים אבל היא לא טובה בכלל בתור תרגיל ראשי לרגליים והיא גם יכולה לגרום לפציעות ברכיים.

עשית 30 סטים של לג פרס באימון אחד?

כשאתה עובד FBW עדיף שתעשה סקוואט חופשי מאשר את הלג פרס. הוא טוב להתחלה כשאתה עוד על משקלים נמוכים בסקוואט ורק לומד הטכניקה ולהמשך אפשר לוותר עליו ולהתמיד רק בסקוואט

כשאתה עובד FBW עדיף שתעשה סקוואט חופשי מאשר את הלג פרס. הוא טוב להתחלה כשאתה עוד על משקלים נמוכים בסקוואט ורק לומד הטכניקה ולהמשך אפשר לוותר עליו ולהתמיד רק בסקוואט
כנראה שהוא התכוון 30 חזרות. בכל מקרה לדעתי ברגע שעושים סקוואט, גם אם זה רק טכניקה עדיף לא לעשות לג פרס כדי שלא יווצר מצב שהוא מוותר לעצמו בשביל לשמור כוח ללג פרס. (במקרה של מתאמן מתחיל, לא מדובר על תוכניות מתקדמות)

• פותח/ת השרשור
צריך לשנות את התרגיל. עשית אי פעם סקוואט עם מוט חופשי(לא בסמית')?
כדאי לך להתחיל לקרוא בפורטל קילוגרמס ואם אתה במסה בעיקר לקרוא על התוכנחת ss. הלג פרס זאת מכונה שנועדת סתם בשביל להתלהב על משקלים אבל היא לא טובה בכלל בתור תרגיל ראשי לרגליים והיא גם יכולה לגרום לפציעות ברכיים.

אף פעם לא עשיתי סקוואט,

10 חזרות של כל משקל,

התרגיל זורם לי טוב,
לא כדי להמשיך להעלות במשקלים עד שאגיע לגבול כלשהו
ולאחר מכן לעבור לסקווט?

אף פעם לא עשיתי סקוואט,

10 חזרות של כל משקל,

התרגיל זורם לי טוב,
ולאחר מכן לעבור לסקווט?

מה זה משנה מתי לעשות סקוואט

מה שכן לג פרס לא יגרם לסקוואט שלך להיות גבוהה

אף פעם לא עשיתי סקוואט,

10 חזרות של כל משקל,

התרגיל זורם לי טוב,
ולאחר מכן לעבור לסקווט?
מחזק את stasz. היה לי לג פרס של מעל 100(לא זוכר כמה בדיוק אז בבקשה בלי חוב לראק) ואז כשעברתי לסקוואט נכשלתי עם 40 קילו. אין קשר בין סקוואט ללג פרס ולכן אני ממליץ לך לעבור ישר לסקוואט. אתה יכול ללמוד טכניקה מסרטונים של מארק ריפטו, מפורטל קילוגרמס ומהספר SS. בנוסף אני ממליץ לך אם אתה רוצה להכנס לתחום בצורה יותר רצינית לקבוע אימון אישי עם מאמן טוב(כנראה שאין לך כזה בחדר כושר, כדאי לך לנסות לדבר עם @moo @obzion ו @SmokingSnake ). אם אתה לא רוצה אתה יכול ללמוד טכניקה מהאינטרנט ולהעלות לפה סרטוני טכניקה לביקורת

מחזק את stasz. היה לי לג פרס של מעל 100(לא זוכר כמה בדיוק אז בבקשה בלי חוב לראק) ואז כשעברתי לסקוואט נכשלתי עם 40 קילו. אין קשר בין סקוואט ללג פרס ולכן אני ממליץ לך לעבור ישר לסקוואט. אתה יכול ללמוד טכניקה מסרטונים של מארק ריפטו, מפורטל קילוגרמס ומהספר SS. בנוסף אני ממליץ לך אם אתה רוצה להכנס לתחום בצורה יותר רצינית לקבוע אימון אישי עם מאמן טוב(כנראה שאין לך כזה בחדר כושר, כדאי לך לנסות לדבר עם @moo @obzion ו @SmokingSnake ). אם אתה לא רוצה אתה יכול ללמוד טכניקה מהאינטרנט ולהעלות לפה סרטוני טכניקה לביקורת
אתה מתאמן בספייס הרצליה? יש לכם שם מאמן חדש, דניאל, נכון?

אני מתאמן FBW כחודש וחצי,
גובה 172 משקל 77 (עליתי 5 קילו בחודש וחצי האחרונים)
מטרה- חיטוב.

התרגיל החביב עלי הוא לג פרס,
התחלתי ממשקל של 70 קילו והתחלתי להעלות בין 5 ל 10 קילו בכל אימון,
אתמול כבר הגעתי ל160,

האם חייב להתחיל להשתמש בחגורה?
האם צריך לעצור במשקל מסויים בשביל למנוע נזקים?
האם לשנות את העלאת המשקלים?
אח שלי עדינים איתך פה האולד סקול של הפורום כבר מזמן היו עושים ממך קציצות טוס לפורטל תקרא את כולו ותחזור
יאללה תעשה SS תפסיק לבוא לחדכ בשביל הפוזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית